Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pes v dome

Príspevok v téme: Pes v dome
Starostlivy123

Ludia, ktori mate doma psa, mozete mi toto vysvetlit? Dcera chce strasne psa a dovolil som.jej na skusku si doniest francuzskeho buldocka, lebo takeho chce. No po tyzdni je plny dom chlpov. Pes vybehne na zahradu a oslinta vsetky sklenene dvere na terasu a labami ich zablati. Mam uz aj chlpy v aute, lebo chlpy su doma vsade a sadnem.napr. na gauc, chlpy sa prilepia a prenesu do auta. Nepomaha ani kazdodenne upratovanie. Mne to pride strasne nechutne a nehygienicke. Ako to beriete, ked mate doma psa a mate dom plny chlpov? Nevadi vam to?

beba220

a kto chorobne miluje psy vacsinou nevie vychadzat s ostatnymi ludmi...len si vsimnite kolky psickari sa stale s niekym dotahuju

Sw2

Je úplne jasné kto v tejto debate bude mať pravdu. Ale vhodnejšie by bolo povedať, že nie, kto bude mať pravdu v debate, ale kto bude "mať pravdu v skutočnosti". Stačí sa trochu poobzerať:

Ktorý tvor - žiadalo by sa povedať živočích - je najrozšírenejší na Zemi?
Predsa človek. Vravím živočích, lebo iba živočíchy privádzajú na svet mláďatá, hoci im nemôžu poskytnúť potrebné podmienky na život.
A iba živočíchy disponujú pudmi, ktoré ich vedú za každú cenu prežiť na úkor všetkého iného... vravím sú to pudy, hoci to ľudia nazývajú rozumom (tí konkrétni, ktorých sa toto týka).

Zvieratá na tejto Zemi v porovnaní s ľuďmi? Mne pripadajú ako dekorácia položená na nábytkovej skrinke...

Miska89

Kto nemá rád psi nemôže byť dobrý človek podľa mňa. Dnes sú niektoré uvrešťané nevychované hlúpe decká stokrát horšie ako tieto nevinné stvorenia.

zdravyrozum1

petrzlen ty jediny tu mas v tejto diskusii zdravy rozum.... tie damy psickarky to je katastrofa ako krvopotne obhajuju psy ako keby boli viac ako clovek... ze stastny clovek na ma doma zoo a vsade psie chlpy to nemoze vypustit z ust nikto kto je normalny... ludia nech sa naucia zit medzi sebou a nebudu si musiet kupovat nahrady za rodinu a deti-psov a ine zvierata.

simiona

Fajnotka, presne, vo všetkom s tebou súhlasím!

Nechápem, ako môže niekoho obťažovať pes, čo si ide kľudne na vodítku? Veď to už musí byť paranoja, ten človek musí vidieť aj napr. v malom maltezakovi krvilacnú bestiu.

A aby si vedel, petržlen, aj ja mám psa. A keď čítam knihu, dovolím mu ležať pri mne na gauči. Ha!

Inak, čo sa týka chlpov, žiadny problém, pustím vysávač roomba a ten sám pochodi a vysáva. A treba psa aj pravidelne česať. Potom o niečo menej plzne.

Ale ak sa autor na to necíti, že vie, že mu budú vadiť chlpy aj sliny, nech radšej psa neberie. Ak ich bude brať ako bežnú súčasť života, do toho!

Fajnotka

A ty kedy zacnes od seba?
Ako ta obtazuje pes, ktory serie, ci steka? Ked nevies s nikym vydrzat, odstahuj sa na samotu. A to, ze vase vrestiace detiska obtazuju ludi v obchodoch, nakupnych centrach, na ulici, ktore nechate vrieskat na retu, lebo si s nimi neviete rady, ze dupu ako stado slonov v panelakoch, tam je kde tolerancia? Lebo ja mam decko, ja mozem vsetko?

petrzlen

Fajnotka, ja na sebe nemam ziadnu znacku , chlpi mam ale sklamem ta , iba tie svoje ale poznam stastnych ludi co nemaju ani psie chlpi ani znacky a aj cez tvoje ciernobiele videnie su stastny :)

Pesss

petrzeln – vždy a vo všetkom treba začať od seba. Nikto nie je taký kúzelník, aby zariadil, že všetci na svete budú tolerantní. Ale každý z nás má tú moc správať sa tak ako to považuje za správne a ako by to v ideálnom svete požadoval od ľudí vôkol seba...