Ludia, ktori mate doma psa, mozete mi toto vysvetlit? Dcera chce strasne psa a dovolil som.jej na skusku si doniest francuzskeho buldocka, lebo takeho chce. No po tyzdni je plny dom chlpov. Pes vybehne na zahradu a oslinta vsetky sklenene dvere na terasu a labami ich zablati. Mam uz aj chlpy v aute, lebo chlpy su doma vsade a sadnem.napr. na gauc, chlpy sa prilepia a prenesu do auta. Nepomaha ani kazdodenne upratovanie. Mne to pride strasne nechutne a nehygienicke. Ako to beriete, ked mate doma psa a mate dom plny chlpov? Nevadi vam to?
Pes v dome
psov je v dnesnej dobe strasne vela.. na sidliskach sami psickar je to katastrofa... ludia nevedia medzi sebou vychadzat tak si kupuju nahrady... ja by som cele toto psie sialenstvo zakazala... povinne regulovat chov psov povinne zaviezt kastrovanie psov a basta.. a nebudu ani preplnene utulky ani problemy.... baba v televizii reve zo psom na rukach a o ludske nestastie sa nestara... priserne kam sme dospeli... rozmyslame ci mat rodinu a deti ale o psy sa starame viac ako o rodinu a deti...
Ja trosku nerozumiem celému príspevku. Ste otec, ak nemáte vzťah k zvieratám, nemáte si ich kupovať, a už vôbec ich brat na skúšku-zviera je člen rodiny a nie hračka ktorá keď vás omrzí tak ju vrátite. Vaše dieťa bude chcieť toho v živote ešte veľa, ku všetkému pristúpite? Ja som chcela celý život psa a rodicia mi nikdy žiadneho nedovolili,musela som chodiť do utulku, ku susedom, mala som zodpovedný prístup ku všetkému a napriek tomu som mohla mať len korytnačku a neskôr jedného hlodavce. Vy ako rodič ste urobil veľkú chybu a keď vám psík vadí, nájdite mu zodpovedný a láskyplny domov, kde vedia ze pes sa pocika, zásteka, Plzne, slinta.k otázke ci ľuďom vadia chlpy- mam dve mačky, chlpy sú všade a s tým sme aj počítali :) odchlpovacie rolky, kefy na vycesavanie a je to, kto má doma 4noheho člena rodiny to berie ako súčasť nie ako problém :).
Off topic
Ale k téme fajčení môžu prispievať len registrovaní.
Podľa toho akých. Keď hádžu špaky z balkóna na zem, to sa mi nepáči.
V práci keď sa najeme a oni potom idú si zafajčiť, to je v poriadku. Alebo ideme do baru, kde sa fajčí, lebo mám kamarátov aj fajčiarov, vtedy mi to nevadí.
Ale najviac ma vedela doraziť kolegyňa, ktorá najprv si išla zafajčiť a potom si zafajčena sadla k nám a tak sme jedli. Teda ja som už jest ani nemohla, už mi ani nechutilo z toho cigaretového smradu. A ona ešte na mňa, či držím diétu. Zafajčeneho človeka pri jedle neznesiem!
S tymi cigaretami to je velka pravda. NEtolerantni, smradlavi ludia, ktori maju pocit, ze mozu zasmradit celu bytovku a nad nich nie je. Pod kamoskou vypaloval zobak jeden degesko, denno denne snad kazdu pol hodinu bol na balkone. Ani okno sa nedalo otvorit, fuj hnus a zlte zuby mal, nechutne. Nehovoriac o tych zvadach co tam mavali. Vreskot, smrad, opice. Pod balkonom spakov, neskutocne cosi. Kazdy sa na neho stazoval, aj sa to riesilo na schodzach, nakoniec odisiel. Proste pokial sa ludia nenaucia tolerancii tak bohuzial. Ale to je krasne vidiet v tejto teme, navazanie sa do normalnych ludi, ktori sa normalne staraju o svoje zvierata a su slusni. Pritom to sedi od takych, co si ani vlastne decka nevedia vychovat, ze by pozdravili starsieho? To uz davno neexistuje, ucta a respekt sa v novej generacii vytracaju. Namiesto toho aby sa venovali deckam vypisuju po nete sprostosti ako trachny na trhu, pritom doma bordel. Aj tak potom nasa spolocnost vyzera.
Presne tak!
Ako chcela som voľakedy aj manžela, aj deti. Lenže vždy som natrafila na chlapov, ktorí sa báli vážneho vzťahu, boli suknickari alebo mali radšej alkohol.
Keďže som zistila, že ma nikto naozaj nechce, rozhodla som sa, že radšej ostanem single ako byť žena, čo rieši, či ju ten jej miluje a či ju podvádza.
simiona ze ty si stara dievka bez deti muza a vecna ochranarka zvierat ? :-D
A ja nechápem, ako môže niekto žiť v byte s fajčiarom. Veď poťahy, záclony, všetko smrdí za cigaretami. Dokonca aj oblečenie a vlasy. A koľko špakov je pod bytovkou! Lebo keď fajčiari fajčia na balkóne, asi nemajú popolník, lebo hádžu cigarety pod seba, pod bytovku.
Keď ja zbieram exkrementy, prečo si aj fajčiari po sebe neupratuju svoje cigarety?
Ja ešte keď som nemala svojho psa a bola som na návšteve u kamarátoch, ktorí mali psov, nikdy som necítila, že by smrdeli. Pes má svoj typický pach, ale smrad to nie je, pokiaľ sa normálne umýva. Zas nebuďte fajnovky. Ja som cítila psa, ktorý naozaj smrdel. Ale on sa vtedy vyvaľal v kravskéj zdochline.
Tak toto čo tu píšete sú už iné extrémy, to sú psi majitelov čo sa o ne poriadne nestarajú, nevychovábajú ho. Pes v byte nesmrdí keď ho pravidelne kúpete, vyčesávate srsť a po každej prechádzke vo vani vysprchujete labky. Tak isto nešlape do hovien, to že ští na chodbe je iný extrém a svedčí to o majiteľke, zjavne ho nenaučila hygiene. To by vadilo aj mne ako psíčkarke.
Jana36 úplne s tebou súhlasím taktiež nechápem ako môžem mať niekto v byte alebo v dome zvieratá. V paneláku je to katastrofa najlepšie ked máš suseda psíčkara a po vchode rozšliapané psie hovienka to je labúžo pre gurmánov. Pes jednej mojej susedy dokonca pravidelne oští schody a tá ženská to ani neutrie. Malo by sa to nejako regulovať na sídliskách je neskutočne moc psov už.
ja osobne som nikdy nechapala trend mat doma zvierata... ja som rada ze ziadne nemame... ved pes je v byte tak citit ze to je katastrofa normalne to smrdi...kamaratka si kupila psa vsade ma chlpy a je to strasne citit... ja by som teda v dome ziadne zviera mat nechcela