Pes v dome

Príspevok v téme: Pes v dome
Starostlivy123

Ludia, ktori mate doma psa, mozete mi toto vysvetlit? Dcera chce strasne psa a dovolil som.jej na skusku si doniest francuzskeho buldocka, lebo takeho chce. No po tyzdni je plny dom chlpov. Pes vybehne na zahradu a oslinta vsetky sklenene dvere na terasu a labami ich zablati. Mam uz aj chlpy v aute, lebo chlpy su doma vsade a sadnem.napr. na gauc, chlpy sa prilepia a prenesu do auta. Nepomaha ani kazdodenne upratovanie. Mne to pride strasne nechutne a nehygienicke. Ako to beriete, ked mate doma psa a mate dom plny chlpov? Nevadi vam to?

Pesss

Jedna možnosť je kúpiť psa s vlasmi, nie chlpmi. Tí nepĺznu, resp. im padajú vlasy menej.
Moje vnímanie je ale také, že jednoducho je to pes - pĺzne, slintá, ma zablatené laby - ak mu ich majiteľ neumyje, atď. Že pĺzne? no áno, .. treba viac upratovať, pravidelne psa vyčesávať + sa s tým zmieriť..ako vravím, je to chlpatý pes, snáď sa nebude od neho očakávať, že bude púšťať rybie šupiny. hlavne v tomto období - jar + jeseň treba obrniť nervy na chlpi :-) ... Ale je to člen rodiny. A ak má človek k tomu psovi (alebo psom všeobecne) pozítivny vzťah, tak nejaké tie chlpi nebude prežívať ako koniec sveta :-) "bohatí ľudia majú značky na oblečení. šťastní ľudia majú na oblečení psie chlpi"...

JEyr

Ahoj, myslím si, že by ste mali s dcerou spraviť kompromis. Ak chce psika nech si vyberie takeho ktorý nemá chlpy ale vlasy. Máme doma yorksheeraka a ziadne vlasy doma nemam (okrem svojich). Nebudeš sa predsa stale obmedzovať vo vlasnom dome a stale dokola upratovať pretože chce dcera prave buldocka, existuju aj ine psiky. Mne osobne by to tiež vadilo kebyže mam po celom dome chlpy.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.