Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pes v dome

Príspevok v téme: Pes v dome
Starostlivy123

Ludia, ktori mate doma psa, mozete mi toto vysvetlit? Dcera chce strasne psa a dovolil som.jej na skusku si doniest francuzskeho buldocka, lebo takeho chce. No po tyzdni je plny dom chlpov. Pes vybehne na zahradu a oslinta vsetky sklenene dvere na terasu a labami ich zablati. Mam uz aj chlpy v aute, lebo chlpy su doma vsade a sadnem.napr. na gauc, chlpy sa prilepia a prenesu do auta. Nepomaha ani kazdodenne upratovanie. Mne to pride strasne nechutne a nehygienicke. Ako to beriete, ked mate doma psa a mate dom plny chlpov? Nevadi vam to?

simiona

Tregebz, čo tvoja láska k ľuďom? Ako im ty konkrétne pomáhaš? Ako konkrétne pomáhate ľuďom vy, čo máte plné reči o tom, že len človek je dôležitý?

Moji príbuzní si osvojili napr. dieťa z detského domova.

Ďalší a ja občas s nimi, ideme zabávať dôchodcov. Tým, čo ťažko chodia, nosíme nákupy.

Zadarmo doučujem deti a spolužiakov svojich príbuzných. Pravdaže, len z predmetov, ktoré mi idú, lebo nie som študovana učiteľka.

Mimochodom, mám kokeršpaniela.

tregebz1

Tak toto je tá vaša láska ku zvieratám? obyčajná, dôsledná vypočítavosť - to o čom to tu vy rozprávate komunita psíčkarov, o láske ku svojim zverencom?
Vysvetlí toto nejaky psomil?
A dohodnite sa spolu a vyrazte všeci naraz zo svojimi jorkšírmi, či čo vám to práve letí.

pro-aqua

Keď psa, tak potom určite so srsťou podobnou vlasom - napríklad yorkshirsky teriér takmer nepĺzne. Krátkosrsté psy pĺznu, všetky strácajú malé chĺpky, ktoré je veľmi ťažko odstraňovať, ani vysať sa ich nedarí. Ak sa chcete ľahko zbaviť väčšieho množstva krátkych chlpov na čalúnenom nábytku alebo na kobercoch, na to je dobré používať elektrický klepáč najlepšie v spojení so separátorovým vodným vysávačom. Drobné chlpy určite zmiznú. Aj sedačky v aute môžu byť opäť čisté.

Keita

Ako sa vravi, trafena hus zagagala. Od zaciatku som videla, aka to je nenavistna osoba. Zrejme neznasa aj sameho seba.

Fazulkahlavicka

Petrzlen pouziva vo svojich prispevkoch ai, ktore tu pouziva len jedna osoba a muz to nie je. Tato osoba, evidentne okrem psickarov neznasa v hlavnom meste aj vychodniarov. Zrejme neznesie nikoho len svoju vznesenost a sama je neprisposobiva.

petrzlen

adikee, celkom dobry napad , nedemokraticky ale dobry , to co tu pisu niektori psickari by sa fakt malo zmazat , napr keita a simiona .To su take hrozne komentare.

adikee

niektoré tie vaše komentáre by sa mali radšej zmazať. nechápem tie vaše postoje. podaktorí fakt nie ste na toľko vyspelí, aby ste mali čo i len rybičku

Miska89

Každý živý tvor ktorý dýcha s cíti bolesť si zaslúži ten istý dôstojný život. Porovnávať zvieratá s dekoráciami a písať podobné sprostosti je maximálne egoistické. Slušný psíčkar si po svojom psíkovi výkaly odprace, mimochodom je to jediný odpad ktorý pes/zvieratko/ vyprodukuje..
KOĽKÍ z vás vyhadzujú smeti na ulici mimo koša?? Kade chodia tade pľujú na zem.. ?Koľkí z vás si zbierajú odpadky po svojich nevychovaných sprostých deckách na ulici????