Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pes v dome

Príspevok v téme: Pes v dome
Starostlivy123

Ludia, ktori mate doma psa, mozete mi toto vysvetlit? Dcera chce strasne psa a dovolil som.jej na skusku si doniest francuzskeho buldocka, lebo takeho chce. No po tyzdni je plny dom chlpov. Pes vybehne na zahradu a oslinta vsetky sklenene dvere na terasu a labami ich zablati. Mam uz aj chlpy v aute, lebo chlpy su doma vsade a sadnem.napr. na gauc, chlpy sa prilepia a prenesu do auta. Nepomaha ani kazdodenne upratovanie. Mne to pride strasne nechutne a nehygienicke. Ako to beriete, ked mate doma psa a mate dom plny chlpov? Nevadi vam to?

zdencha

Tak jej kup nahaca, ci jak sa to plemeno bez chlpov vola. Ked chces mat psa v dome, tak s takymto niecim bohuzial treba pocitat. Aspon teda s tymi chlpami

Keita

Chod povedat nejakemu policajtovi, ze je uboziak a stratena dusa, lebo ma pracovneho psa a taktiez to nezabudni povedat aj zachranarom, ktori maju lavinovych a slepcom, ktori maju vodiacich psov. Ze su chudaci a mali by skapat, lebo maju psa. Ty chora existencia. Ze vobec admin dovoli, aby tu pisali taki nenavistni psychopati.

BJ_2

Starostlivy123 - a to este nevies, ze roznasaju parazity. Teda vajicka parazitov, budes mat kade tade, niektore sa potom siria aj prachom.
Pes do domu nepatri. Jednoznacne treba deti vychovavat tak, aby mali rozum, nie im kupovat sprostosti. Kupit im maximalne rybicky. To aj pokape, ked trochu vyrastu. Takisto nezatvarat vtaka do klietky, nepodporovat to barbarstvo. Ludia, co potrebuju psa, mi pripadaju dusevne chori, clovek by mal lasku hladat u cloveka, nie zotrocovat zvierata a brat ich prec z prirody. Moj nazor na psickarov je velmi negativny. Vzdy mi pripadali ako uboziaci, stratene duse. Ked sa tak na nich pozeram, ako vonku chodia s tymi psami, tak psi este ziju, ziju srdcom, tesia sa, ale oni nie. Postavaju ako sochy a pozeraju na nich. To ten pes chodi vencit ich, v skutocnosti, nie oni jeho. Inak by boli mrtvy. Tak mi to pripada.

Keita

SIMIONA nechaj tak, debilovi nevysvetlis, debil debilom ostane a este ta stiahne na svoju uroven. Ine nevedia len urazat druhych a ked sa im potom dostane toho isteho vyplakavaju ake su neviniatka. Ano urcite to bol retriever, alebo borderka, co zakusla to decko, vsak? Kolko pripadov sa stane, ked pes zautoci na dieta a v kolkych z nich je na vine rodina a jej (ne)vychova psa, alebo ich NEvychovane decko? A kolko je pripadov, kde LUDIA tyraju psa bezdovodne, nedaju zrat, pit, zarastene retaze, dostrielane, dobite stenata! To je uz normalne? To sa ti zda moj mily normalne??? Ty urcite patris k tym hnusnym tyranom, ktory by psa dali na retaz a kopali do neho, aby si vyvrsili svoju frustraciu zo zivota. Je mi z teba zle!

petrzlen

Simiona ty vazne potrebujes psychiatra. V anglicku pes zabil dieta ktore sa s nim denne hravalo, Taketo pripady pribudaju su coraz castejsie aj v minulosto dochadzalo casto k napadnutiu psom niekedy aj smrtelne pripady. Ty to povazujes za normalne? kazde dieta sa hrava a ked niekto potiahne psa za ucho je to dovod na napadnutie ? dohryzenie dietatata ? keby tak reagoval kazdy clovek a hned by kazdeho dohryzol ? preco pes dohryzie cloveka len tak ze sa mu niekto nepaci, tvrdis ze pes je vychovany a ze enapadne nikoho , len preto ze ho stale strazis a davas mu povely aby nic zle neurobil, ale pes ma v sebe zakodovane od prirody aby napadal ludi a to nezmenis.

simiona

Pes zakusne malé dieťa.

OK, odmyslíme si psa, ktorý má zdravotné problémy s hlavou alebo je besny.

Normálny pes len tak nezakusne dieťa. Ak sa tak stalo, tu sú príčiny.

1. Dieťa sa dostalo za plot, kde pes stráži. To ho tam pustili rodičia, aby išlo kradnúť susedom jablká?

2. Dieťa nedalo pokoj spiacemu psovi alebo ťahalo psa za ucho alebo chvost. To by aj mňa naštvalo. Skúste sa sami potiahnuť za ucho. Boli? Kde sú rodičia, aby stanovili hranice pre dieťa aj psa?

simiona

Ktovie, prečo mnoho ľudí radšej pomáha psom ako ľuďom? Hm?

Poviem za seba. Keď som pomohla psom, stále mi boli vďačné a všetky. Dokonca aj mačky, ktoré mnohí považujú za falošné, sa stali mojimi vernými kamarátkami, keď som im pomohla.

A ľudia? Asi polovica, aj viac, z tých, čo som im pomohla, sa tvárila, že mi nemôže pomôcť, prípadne sa tvárili, že na nepoznajú, keď som bola ja v úzkych a zúfalá.