Ludia, ktori mate doma psa, mozete mi toto vysvetlit? Dcera chce strasne psa a dovolil som.jej na skusku si doniest francuzskeho buldocka, lebo takeho chce. No po tyzdni je plny dom chlpov. Pes vybehne na zahradu a oslinta vsetky sklenene dvere na terasu a labami ich zablati. Mam uz aj chlpy v aute, lebo chlpy su doma vsade a sadnem.napr. na gauc, chlpy sa prilepia a prenesu do auta. Nepomaha ani kazdodenne upratovanie. Mne to pride strasne nechutne a nehygienicke. Ako to beriete, ked mate doma psa a mate dom plny chlpov? Nevadi vam to?
Pes v dome
Este tridsat nickov si zaloz ty trtko :-D
Ovecky , ty si sa zase kukal do zrkadla?
Tebe vadi ze niekto si chova psa a ze politici rozkradaju stat a hrabu si miliony co? Zbohatlici maju v obyvacke drahe auta a stetky a ty riesis psov? Ty si dobre vytrety :-D Kedy sa prestanete mnozit vy degesni ludia nenavistni, rakovina zeme?
simiona, ani jedneho , nemam moznost kapacitne niekoho ubytovat a do postele si ho nanastahujem , ale vzdy ked idem vonku necham im jedlo zvysky alebo kupim chleba rozky a dam im aj penieze drobne aby sa moc neopili aby si neublizili v svojom zlozitom a tazkom zivote.
petržlen a láskavo mi odpovedz na otázku, koľko bezdomovcov si si k sebe nasťahoval?
Čo sa týka Pakistanu, Syrie a pod. toto už je téma o politike a vojne. A pokiaľ mocní, tí ktorí ťahajú za povrazy, to nebudú chcieť zmeniť, tak to ani ty nezmeníš. Keď si dospelý, to musíš vedieť. Ja som názoru, že každá krajina sa má starať o seba a Len keď Požiada druhú krajinu, vtedy sa môže do toho druhá krajina miešať.
Ja dám občas nejaké peniaze, prípadne jedlo a oblečenie radšej našim slovenským bezdomovcom a aj cigánom, teda dám ich rovno do ruky tým konkrétnym ľuďom. Keď sa pošlú peniaze niekde do Afriky, nikdy nevieš, aká čiastka pôjde presne pôjde ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú?
simiona,nejde l en o bezdomovcov u nas na Slovensku , Afrka India Pakistan a aj ine krajiny v ktorich koli rope a inym bohatstvam zapad vyvolal obcianske vojny v snahe vsetko ovladnut a zarobit. V Afrike je to asi najhorsie miliony deti tam umiera hladom. pomoze im niekto? urcite nie , radsej budete doma chovat psa ako niekomu poslat trebars oblecnie peniaze a ine veci , ved by mu neostalo pre psa a pes je dolezitejsi, prinasa sebaukajanie, Na Slovensku je tiez vela chudobnych ludi ktori pracovali vecsinu zivota , dnes su na ulici koli zlim zakonom a nenazranosti , exekuciam , spinavemu kapitalizmu a debilite ludi. Proste ludia uz nie su ludmi ale nejaky psomili aby ukojili svoje chore chute a moralku, umierajucich a trpiacich maju na haku, ved pes je dolezitejsi ako cokolvek lebo je to tvoj majetok.
Kresťanka, petržlen, tak prečo si nenasťahujete k sebe domov bezdomovcov, keď ste takí "ľuďomili"?
Hrozne je ale aj to ze na internete predavaju strasne vela pitbullov , dogy , stredoazijske psy a ine velke nebezpecne plemena pretoze za jedno stena maju aj 500-1000 eur ..minimalne tie velke plemena by nemali tolko mnozit suhlasim malo by sa to nejako regulovat uz konecne... mna ako malu napadol pes a uz im nikdy nebudem verit. Pes je proste len zviera nic viac len nechapem naozaj ludi po mojom zazitku preco psom pripisuju take uzasne vlastnosti ked je to vlastne dive zviera a zakusne kohokolvek . Slovensky majitelia psov absolutne kaslu na druhych svojich psov nechaju nech ku kazdemu idu nech po kazdom skacu ako keby to bolo kazdemu prijemne. Potom ze sa nieco stane.
Vo svete umiera mnoho ludi od hladu a mrazu, hlavne deti, nemaju co jest ziju na ulici mrznu a maju strasny zivot. Preco? lebo egoisti sebci snobi maju radsej psa ako cloveka, je to chore ale vraj je to laska , sice chora , ale laska k psovi je viac ako laska k ludskej bytosti.