Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pes v dome

Príspevok v téme: Pes v dome
Starostlivy123

Ludia, ktori mate doma psa, mozete mi toto vysvetlit? Dcera chce strasne psa a dovolil som.jej na skusku si doniest francuzskeho buldocka, lebo takeho chce. No po tyzdni je plny dom chlpov. Pes vybehne na zahradu a oslinta vsetky sklenene dvere na terasu a labami ich zablati. Mam uz aj chlpy v aute, lebo chlpy su doma vsade a sadnem.napr. na gauc, chlpy sa prilepia a prenesu do auta. Nepomaha ani kazdodenne upratovanie. Mne to pride strasne nechutne a nehygienicke. Ako to beriete, ked mate doma psa a mate dom plny chlpov? Nevadi vam to?

petrzlen

simiona, ked nie su argumenty , uchylovat sa k vyvmyslom dohadom ci klamstvam to sa fakt podoba na psickarov , a hlavne na teba.

Keita

No a? Ako keby boli vsetci psickari nakazeni, neslusni ludia, ktori po svojom zvierati ani neodpracu. Rovnako by sme mohli hadzat do jedneho mecha aj tych bezdomovcov, ved vsetci si za to mozu sami, pachnu, chlastaju, no nie? Ci len psickari su vsetci ZLI ZLI ZLI?

simiona

petržlen, dám ti radu, keďže sa bojíš psov. Keby nejaký pes k tebe pribehol, len nehybne stoj, on ťa onucha a opäť pôjde preč za pánom. Smola by bola, ak by bol besny.

simiona

Mne tiež ide na na nervy, keď idem von a nájdem exkrementy na chodníku pred vchodom. To už nech radšej psa odtiahnu do trávy, keď sa im nechce upratať. A čo som videla, väčšinou upratuju po malých psoch a po veľkých nie.

simiona

Možno inde áno, ale vo svojom okolí nepoznám žiadneho psičkara, čo by obťažoval okolie. Práveže oni sú väčšinou tí, čo sa snažia žiť nenápadne. Viac mi idú na nervy opilci čo hulakaju a cikaju pod bytovkou. Ale takým nikto nič nepovie, na to si netrúfnu.

A keď môj pes na nejakého takého opilca zasteká, už sa niekto ozve, prečo stekal?

Prípadne keď ja zbieram exkrementy po svojom kokrovi, stalo sa mi, že náhodný okoloidúci až zastal a sledoval ma, či všetko pozbieram. Keď sa však vys... susedov pes, ktorý je Bullteriér a sused to nechal tak, nepovedal mu ten človek ani slovo. To bola odvaha!

Mrauka

Petrzlen ty napriklad tiez s chutou obtazujes okolie na tomto fore svojimi prispevkami a nazormi.
Naozaj, ak si neprisposobivy obcan a vsetci okolo ta obtazuju, ostava ti jedine a to prestahovat sa niekde do jaskyne, lesa, na pusty ostrov, ci lazy, kde ta nikto nebude obtazovat, ale skor, kde ty nebudes nikoho obtazovat.
Nevies s ludmi vychadzat, o tom svedci aj tvohe spravanie a prispevky na tomto fore.

petrzlen

Tu nejde o to ci ma doma niekto psa , moze mat aj muchy ci mravce to nukomu nevadi, ide o obtazovanie okolia co psickari s chutov robia a zneuzivaju slusnost.

Keita

Ovecky to vystihol. Zakomplexovany clovek tu bude riesit, ci si niekto chova psa a pritom dookola nam rozkradaju nas vlastny stat. Ludia by sa mali viac starat o take veci ako o to, co je kazdeho slobodna volba, ci si doma bude chovat zviera, alebo nie. Keby si tak kazdy hladel vlastnej polievky. Aby este ludia rozkazovali ludom, co maju robit so svojim platom, to kde sme.

seventy3

Niekto tu začal tému o bezdomovcoch. Poviem k tomu toľko, že bezdomovca "prerobíš" asi tak ľahko ako nevychovaného psa. Nikto si predsa dobrovoľne neprivedie domov alkoholika, pretože ho chce zachrániť. Toto nie je pomoc bezdomovcom. A tí bezdomovci sa stali možno bezdomovcami a alkoholikmi vďaka ľudskej ľahostajnosti. A to slovo "možno" by si žiadalo úplne vynechať.
Bezdomovci a ďalší.... sú produktami spoločnosti. Oháňať sa bezdomovcami je prinajmenšom nepekné...