Ludia, ktori mate doma psa, mozete mi toto vysvetlit? Dcera chce strasne psa a dovolil som.jej na skusku si doniest francuzskeho buldocka, lebo takeho chce. No po tyzdni je plny dom chlpov. Pes vybehne na zahradu a oslinta vsetky sklenene dvere na terasu a labami ich zablati. Mam uz aj chlpy v aute, lebo chlpy su doma vsade a sadnem.napr. na gauc, chlpy sa prilepia a prenesu do auta. Nepomaha ani kazdodenne upratovanie. Mne to pride strasne nechutne a nehygienicke. Ako to beriete, ked mate doma psa a mate dom plny chlpov? Nevadi vam to?
Pes v dome
Petrzlen, este stale si nenapisal zdroj clanku a najma info, o ktore som ta prosila. Bez neho je tvoj clanok bohapusta zlatanina bez zmyslu, obsahu a doveryhodnosti :)
petrzlen, "človek je zviera" nebola urážka.. skús si naštudovať biológiu...
Pesss , nastastie nie vsetci ludia su zvierata , nesud vsetkych podla seba.
petrzlen, človek neklesol na úroveň zvieraťa. človek je zviera
Pesss, ved prave ze clovek klesol tak hlboko na uroven zvierata.
Petrzlen, kedze tu davas informacie o niekoho smrti, rada by som sa opytala z akeho chovu pes pochadzal, akou vychovou ci nevychovou presiel, co sa stalo, ze zautocil (vies lebo oni zrejme nesedeli na sedacke, pes sa postavil a vsetkych roztrhal). Az po objasneni tychto informacii, mozeme diskutovat s tebou o nejakom psovi zabijakovi. Dik :)
petrzlen, netuším čo si chcel týmto tvojim odkazom (posledný príspevok) povedať, ale z môjho pohľadu ti to veľmi nevyšlo.. sú dobrí psy a zlí psy (aj keď si myslím, že je to všetko o výchove a majiteľovi).. tak ako ty mi vieš nájsť x článkov ako pes niekoho napadol/zabil, tak ti ja dokážem nájsť x článkov ako pes niekoho zachránil, či videá/články kde je ukázaný skutočne pozitívny vzťah medzi psom a človekom.
Nehovoriac o tom, že si tu príspevky dozadu písal "lebo egoisti sebci snobi maju radsej psa ako cloveka, je to chore ale vraj je to laska , sice chora , ale laska k psovi je viac ako laska k ludskej bytosti." a iné vyjadrenia kde si dával do popredia ľudí, opísal lásku k blížnemu svojmu atď... ale rovnako sú dobrí ľudia a zlí ľudia. Koľko ľudí zabilo svoje matky? otcov? manželky? deti? cudzích nevinných ľudí? ... o čo sme v tomto pohľade lepší ako ten nejaký pes? .... nemáme si čo vyčítať. tak ako zabije/napadne niekedy pes, tak zabije/napadne niekedy človek človeka, človek psa, človek iné zviera...
takže čo si chcel tým odkazom povedať??
Ve středu zabil v německém Hannoveru pes svou majitelku i jejího syna.
zpravy.aktualne.cz
Hm, petržlen, tak rozmýšľam, či vôbec má zmysel tebe niečo vysvetľovať, keďže si s najväčšou pravdepodobnosťou trol.
Hm, petržlen, tak rozmýšľam, či vôbec má zmysel tebe niečo vysvetľovať, keďže si s najväčšou pravdepodobnosťou trol.