GS Mamavit al. Femibion ?

janulienocka2

Katarína a často aj tak telo nevie vitamíny z jedla využiť tak ako by bolo vhodné a najmä treba.
Keď sa užívajú ako doplnok tak je väčšia pravdepodobnosť, že sa dostanú tam kam treba :)

katarina22

Katinaa, tak zeleninou nepokazíš nič, ani žiadna mamička, ani budúca mamička.
Zelenina je prospešná, len je pravda, že čoraz viac ľudí s ňou má problém, obsahuje kopu vitamínov, ale čo z toho, keď jej jeme len málo, ale telo aj tak stále ich potrebuje ;)

katinaa20

Mon ja som po troske aj zeleninu jedavala, ale ozaj len po troske a to neni dostatocne. Najma nie, ked uz je zena tehotna.
:)

hirta

myslenie je podstatné pri všetko, čo robíme, v našom živote má vplyv na veľa vecí, ale zase tiež nedokáže ovplyvniť všetko, pozitívne myslenie pomôže, ale telu napríklad vitamíny dať nedokáže, takže tie treba dať tomu telu iným spôsobom :)

evicka085

marioneta.. to mi je viac ako jasné.. som rada, že u mňa to bolo jak bolo.. ale dobre si napísala, že veľa urobí aj to myslenie..

marioneta

/evicka085/ to bud rada, ze si nemala ziadne problemy, lebo to vie potom skomplikovat aj samotne snazenie, aj otehotnenie, ale podstatne je podla mna tiez mysliet pozitivne a verit :)

evicka085

noelinka.. to je dobré.. je podstatné aby lekár mal o tomto informácie, aby náhodou sa ti nejako niečo neskomplikovalo ohľadne zdravotného stavu.. ja som našťastie takéto problémy nemala.. tak ja som si vyberala vitamíny podľa zloženia, ale tiež som povedala gyn, že som sa rozhodla pre Femibion.. že či to môže byť.. aké má on skúsenosti a môj výber len podporil, tak som bola rada.. :)

mon12ika

Presne tak, veľa závisí od človeka, od stravy, od toho či nejaké vitamíny prijmeme v strave alebo nemáme pestrú stravu, u mňa strava nula bodov. Preto som rada, že je vôbec takáto možnosť, že doplnky plné vitamínov :)

Aikido

No jasne, myslela som to tak, ked nie su ine zdravotne problemy a zena si strazi stravu.. ja som napr 1.trimester toho moc nepojedla, takze tie vitaminy iba z tabletiek, ale teraz sa fakt snazim dopriat si vsetko, co treba a preto by ma zaujimalo ci musim aj nadalej jest vitaminy alebo nie. Mozem sem potom popripade napisat info od lekara.

Noelinka

Aikido to zalezi aj od toho ako sa zena stravuje a ako jej telo stravu prijme a stravy. Napr ja mam problem so stitnou a s imunitou tak by som mala brat doplnok