Dobrý den,
rad by som si vypočul vás názor a možno aj radu.
Moja manželka sa v práci zblížila s kolegom, ktorý je od nej o dosť mladší, ktorému vraj pomohla najviac v jeho živote (najmä v pracovnej oblasti) a ktorého poznám len z videnia. Najmenej dvakrát si vymenili správy, ze sa navzájom milujú. Tvrdí, ze je to jej jediný kamarát a ze nie je milovať ako milovať. Trvá to uz asi dva roky a nepovažuje za potrebné ma s ním zoznámiť a nechce, aby som na ich priateľstve nejakým spôsobom participoval. Ja jej verím, ze nie je neverná, napriek tomu mi táto situácia prekáža. Co si o tom myslite? Ako sa mam zachovať?
Bol by som rad, keby ste mi odpovedali co najskôr, pretože ma to psychicky dosť vyčerpáva.
Dakujem.
Manželkin kamarát
Ako tak, povedzme si to normálne, hoci normálny už asi nikto nie je a na úvod svojho príhovoru by som chcel povedať, že pochybujem tak o svojom, ako aj o Vašom zdravom rozume, ale pri tom druhom sa trochu pozastavme. Inak, bro, tak trochu nepochybuješ o svojom zdravom rozume? Ona je aj s ním, aj s tebou, ešte buď rád, že ťa o tom informovala:-) Je to proste pestré, už z toho ani svatý nevyjde.
no co ti na to povedat :) manzelka miluje svojho mladsieho kolegu :) alerbo vas lubi oboch,ale urcite ho miluje, ako vravi,,,zena tieto slova len ntak nevyprava...snaz sa ziskat si ju spat,lebo istotne je donho zamilovana. Ja mam snubenca a tiez som zalubena do ineho chlapa, resp. lubim ich oboch, a tiez to bol zo zaciatku iba moj najlepsi kamos na svete ale uz padla nejaka ta pusa medz nami, chodili sme bavit do podnikov, ked tam moj somar iba doma sedi,nech sa necuduje, a tiez viem,ze moj kamos ma jedinecne miesto v srdci a nikdy ho neopustim a vzdy sa s nim budem stretavat (ale je BI,)tak mi to vadi,tak neopustim snubenca. ALe spriaznenu dusu som nasla az v kamošovim, sice je mensi nizsi odo mna, mladsi o rok,ale proste mame sa o com zhovarat, neuveritelne sa smejeme velakrat, na kravinach totalnych a to uz mame skoro pred 30kov a je proste fešny, a paradny chlap, a komunikativny, da sa s nim a nie ako s mojim snubencom, ale som s nim ...ale tiez volavam s kamošom,piseme..aspon parkrat do tyzdna..snubenec to vie,a vie,ze ich oboch lubim a maju misto v mojom srdci, clovek nikdy nebude monogamni...je to normalne, zmier sa s tym,a snaz sa aby ta lubila viac ako jeho. Neodhanaj ju od seba,...asi som rovnako na tom ako tvoja žena....tiez lubim dvoch...
Fíha Nalim, nezávidím ti túto situáciu ale obdivujem tvoj pokoj a nadhľad...aspoň tak na mňa pôsobíš.
miluju?trochu dost divne.akoze kedysi sme si aj my tak vravievali,ale to som bola v pubertalnom stave,tak neviem ci aj oni sa tak akoze detinsky hraju :-).uprimne ti poviem,ze to by aj mne vadilo.asi by si jej mal polozit tu istu otazku ci by jej neprekazalo keby miloval kamosku :-)
neviem,nemusia mat nic spolu,ale budu tam urcite sympatie ktorymi sa moc pritahuju a tym padom vznika taka zvlastna kamaratska laska.vsak mozu sa mat radi,ale pouzivat slovo milovat mi pride dost nevhodne takze toto by som si s nou vyjasnila
Skús sa s ňou o tom viacej porozprávať , nenechaj sa len tak odbiť ... Komunikácia , dôvera a úprimnosť sú základy každého vzťahu.
Pre milsy: viem určite, družku a dieťa ma.
Ahoj, nemusi ist hned o neveru :-). Ja som takého priatela spoznala pocas vysokej skoly, uz tomu bude 6 rokov. Sme nerozlucna dvojka, stale si telefonujeme, chodíme sa navstevovat, aj ked sme boli slobodni tak sa medzi nami nikdy nic nestalo, ked pride ku nam ( s priatelom si dobre rozumie) tak ideme vonku vsetci, idem idem ja k nemu idem sama, castokrat sa rozpravame do noci a zaspime na jednej posteli. Neviem ti to vysvetlit, poznam takých priatelstiev malinko a funguju iba vtedy ked tam nie je fyzicka pritazlivost. Skor by som sa zamyslala iba nad tym, preco ta s nim nechce zoznamit, podla mna nema ani druzku ani syna. Pre chlapa je to tazke pochopit ak ide o zenu, ja osobne by som to tiez tazko znasala ak by slo o opacny pripad :)
Nalim - ty si myslis, ze tieto veci co si upresnil je nejaka bariera, ktora im zabrani v podvadzani teba a jeho druzky? Niekedy su aj dlhsie manzelstva, viac deti a ludia sa vedia podvadzat, takze vobec to nie je nieco co zabrani nevere... ak si padli do oka tak tomu nezabranis.. jedine tak ze od nej odides kade lahsie... bude ti tak lepsie a nebudes tym psychicky trpiet, vidis ze debaty o tom nikam nevedu, iba by ste sa hadali... este by ta mala za hlupaka... nehaj ju tak, nech si ide za nim, aspon uvidis ako to naozaj je, lebo vtedy ked urobis takyto krok, tak vtedy vyplavaju na povrch vsetky veci...
Neverim, ze si taky hlupy a toto jej zozeries, musi sa na tebe smiat straaaasne
Áno môže byť že spolu nespali, nieje láska ako láska, možno že skutočne k sebe niečo silné cítia, ale nemusia hneď skákať do postele. Poznám jeden takýto prípad dvoch kolegov, myslím že jej mužovi to tiež dosť vadí, no ani sa nedivím. Podľa mňa by sa tvoja manželka mala rozhodnúť a keď nič neskrýva tak ťa s ním normálne zoznamit, poprípade ísť sem tam občas aj spolu niekam sadnúť a pokecať. Podľa mňa je to z jej strany nefér voči tebe, a mala by sa rozhodnúť, či chce žiť s ním či s tebou. Povedz jej otvorene čo si myslíš, a že ti to vadí a dať jej nejaké ultimátum, nemyslím tým nejak zakazovať niečo ale aspoň dať ti šancu spoznať ho bližšie..