Dobrý den,
rad by som si vypočul vás názor a možno aj radu.
Moja manželka sa v práci zblížila s kolegom, ktorý je od nej o dosť mladší, ktorému vraj pomohla najviac v jeho živote (najmä v pracovnej oblasti) a ktorého poznám len z videnia. Najmenej dvakrát si vymenili správy, ze sa navzájom milujú. Tvrdí, ze je to jej jediný kamarát a ze nie je milovať ako milovať. Trvá to uz asi dva roky a nepovažuje za potrebné ma s ním zoznámiť a nechce, aby som na ich priateľstve nejakým spôsobom participoval. Ja jej verím, ze nie je neverná, napriek tomu mi táto situácia prekáža. Co si o tom myslite? Ako sa mam zachovať?
Bol by som rad, keby ste mi odpovedali co najskôr, pretože ma to psychicky dosť vyčerpáva.
Dakujem.
Manželkin kamarát
tvojafrajerka ... prepáč, ale človek, ktorý niečo také vypustí z huby a ešte tvrdí, že je to normálne nemá všetko v poriadku. Človek je tvor párový. Nemáš ani poňatia čo je rodina, aký dôležitý je stereotyp pre výchovu detí. A myslím, že ani o sexe toho veľa nevieš. Pohlavný styk bol pôvodne určený na množenie, udržanie rodu a nie na ukájanie frustrovaných neukojených žien. A podľa toho treba pristupovať aj pri vytváraní vzťahu a rodiny. Ale to už je iná téma. Prajem dobrý deň , doplň si vedomosti a viac času venuj zodpovednosti a úcte k životu iných.
pepe koho nazyvas chuderou? ktora nema sedu koru mozgovu? !ked si ma citoval? hmmm?
Moja manželka sa v práci zblížila s kolegom, ktorý je od nej o dosť mladší, ktorému vraj pomohla najviac v jeho živote (najmä v pracovnej oblasti) Najmenej dvakrát si vymenili správy, ze sa navzájom milujú....ze nie je milovať ako milovať.
tvojafrajerka ...no co ti na to povedat :) manzelka miluje svojho mladsieho kolegu :) alerbo vas lubi oboch, ale urcite ho miluje, ako vravi,,,zena tieto slova len tak nevyprava...ale uz padla nejaka ta pusa medz nami, chodili sme bavit do podnikov, ked ten moj somar iba doma sedi,nech sa necuduje, a tiez viem, ze moj kamos ma jedinecne miesto v srdci a nikdy ho neopustim a vzdy sa s nim budem stretavat....a je proste fešny, a paradny chlap, a komunikativny, da sa s nim a nie ako s mojim snubencom,..No a čo na to? Aby si takto nedopadol. Bol by si môj somár. A táto chudera má šedú kôru veľmi tenkú, alebo jej chýba. Ale asi má vyvinuté iné orgány. Niekto je tu veľmi naivný a pravdepodobne mu zahrajú pekné a dojímavé divadlo Už sa treba tešiť na hlboký umelecký zážitok. Slzy sa ľahko dostavia. Len aby bolel čo najmenej. Ináč je to klasika. A tvojafrajerka, občas prehoď role tých Tvojich dvoch. Nech aj ten druhý je občas somár. Ale som presvedčený, že skôr či neskôr budú obaja. Príde nový a zalomcuje s Tebou, motýle v bruchu atď...svedomie máš laxné.
a ešte má napadlo... ak by boli len kamaráte... bez okolkov by ťa s ním zoznámila...ale kedže ho pred tebou tají a nechce vás zoznámiť ...to nebude len bezzáväzné kamarátstvo.... ja nemám problém zoznámiť svoju manželku s mojími kolegovcami a kolegyňami... veď nech sa poznajú.... a zatajoval by som len tú ktorú tajne milujem a nechcem aby sa zoznámili....
kamarat, tak u mňa v práci je tiež jedna vydatá kolegyňa ktorá až príliš nadbieha nášmu šéfovi. A už každý v práci niečo šípi, že tam to nebude len o kamarátstve ale už niečo viac aj možno... nieje to ani tak vtieranie sa zo strany nášho séfa ako skôr z jej strany, lebo už to vidieť ako sa vyzývavo oblieka ona do práce, veľké výstrihy, prsia vypučené v pushapke, obtiahnuté legíny, krátke šaty a sukne obtiahnuté, ktoré v lete nosila, dlhé rozpustené vlasy a ten hlasný smiech v jeho prítomnosti... ako poviem ti rovno.. je to koketa najhrubšieho zrna a to sa ku*va nehanbí takto sa správať a muža má aj deti.. niektoré ženské si stále potrebujú niečo dokazovať... nemá hanby... okate pred nami s ním flirtuje a balí ho...
takže neviem ako je to s tou tvojou ale len si ju prever či tam nieje niečo viac lebo ja napr. na priateľstvo medzi mužom a ženou neverím... stále je tam medzi tými dvoma nejaké očakávanie že nejaké výhody vo forme telesného potešenia z toho priateľstva budú....
keby sa ocitne v rovnakej situacii ako ty, co by urobila?
Skús manželke položiť otázku či si môžeš aj ty nájsť kamarátku ktorú budeš milovať. A ak by to bolo možné či by ich mohlo byť aj viac. Budeš si s nimi predsa iba písať, chodiť na prechádzky po okolí,pozývať na kávičku a obed, pomáhať im keď ich budú ich manželia ubíjať.
je to uz len jej alibisticke chovanie teraz
Zazlievat ti to nema pravo, pretoze mat kamaratov je sice normalne, kludne aj opacneho pohlavia ale toto je uz proste za ciarou. S kamaratmi si nepiseme ze sa milujeme to uz nie je normalne. Keby si toho kamarata udrzala v normalnej kamaratskej rovine tak by ti asi tak nevadil a mohla ho mat.
Manželka si vsetko, co tu je napísane prečítala. Samozrejme s mnohym nesúhlasila. Vraj vidí len dve riešenia. Buď ma s ním zoznámi a ja pochopím, ze je to iba normálne nevinné priatelstvo (co som ja v tejto chvíli odmietol), alebo sa s ním prestane kamarátiť.
Môj dôvod, prečo uz teraz nemám záujem je, ze to bude vnímat tak, ze som ju k tomu viac-menej donútil a ze to nie je preto, ze to považuje za správne. V takom prípade vidí len tu druhu možnosť. To znamená, ze príde ako hovorí o jedineho kamaráta na ktorom jej tak záleží a ze som jej vlastne nedal na vyber. Ak to skutocne urobí, obávam sa, ze mi to bude "do smrti" zazlievať. Tak neviem...