Dobrý den,
rad by som si vypočul vás názor a možno aj radu.
Moja manželka sa v práci zblížila s kolegom, ktorý je od nej o dosť mladší, ktorému vraj pomohla najviac v jeho živote (najmä v pracovnej oblasti) a ktorého poznám len z videnia. Najmenej dvakrát si vymenili správy, ze sa navzájom milujú. Tvrdí, ze je to jej jediný kamarát a ze nie je milovať ako milovať. Trvá to uz asi dva roky a nepovažuje za potrebné ma s ním zoznámiť a nechce, aby som na ich priateľstve nejakým spôsobom participoval. Ja jej verím, ze nie je neverná, napriek tomu mi táto situácia prekáža. Co si o tom myslite? Ako sa mam zachovať?
Bol by som rad, keby ste mi odpovedali co najskôr, pretože ma to psychicky dosť vyčerpáva.
Dakujem.
Manželkin kamarát
Niektoré veci musím upresniť.
Sme 15 rokov manželia a mame 2 deti.
On žije s družkou a prednedávnom sa im narodil syn.
Teraz uz spolu nepracujú (manželka bola jeho šéfka), on sa vraj iba občas zastaví "na cigaretku" a občas si idu niekam sadnúť, vačšinou aj inými známymi.
Som si istý, ze manželka mi je ešte stále verná, ale vadí mi, ze to je
j e j kamarát a mna do toho nič, ona vraj takého kamaráta potrebuje.
Vraj v tom nie je nič sexuálne.
to si fakt taký sprostý? vyznávať si lásku s kamarátom?! to normálne nie je,... je to jej milenec... vcera tu bola tema o tom ako sa chalan prestahoval k frajerke, lebo sa chcela o mamičku starať, ked sa prestahovali , mamička sla bokom a dievcina zacala po žurkach chodiť, no a zrazu chalan zistil ze to tahala s ním a ešte s jedným, chodila s dvomi naraz, s obomi samozrejme aj spávala.. klasická kur*va...
ked ti tvoja povie že ide na kávičku s kamoškou, tak tá kamoška je s vysokou pravdepodobnostou jej mladý milenec z roboty... takze tak..
Tak toto mi uz pride cez ciaru... ze si vypisuju ako sa miluju, navzajom si az prilis pomahaju a travia spolu vela casu, ty si stale myslis ze ti je verna? Urcite... len si ta chce udrzat keby to s nim nevyslo, kedze je o dost mladsi a samozrejme ma aj vecsie moznosti ako tvoja manzelka... uz len to, ze je mladsi o dost vesti, ze to nie je klasicke kamaratstvo..... a k tomu tie spravy... ty si dobre naivny ak si myslis ze ta s nim nepodvadza.... otvor oci a posli ju dokelu kym je este spravny cas....
to sa ti vobec ani necudujem..mne by vadilo, keby si moj drahy s niekym pisal a hlavne take veci, ako tu opisujes..