Manželkin kamarát

Príspevok v téme: Manželkin kamarát
Nalim X

Dobrý den,
rad by som si vypočul vás názor a možno aj radu.
Moja manželka sa v práci zblížila s kolegom, ktorý je od nej o dosť mladší, ktorému vraj pomohla najviac v jeho živote (najmä v pracovnej oblasti) a ktorého poznám len z videnia. Najmenej dvakrát si vymenili správy, ze sa navzájom milujú. Tvrdí, ze je to jej jediný kamarát a ze nie je milovať ako milovať. Trvá to uz asi dva roky a nepovažuje za potrebné ma s ním zoznámiť a nechce, aby som na ich priateľstve nejakým spôsobom participoval. Ja jej verím, ze nie je neverná, napriek tomu mi táto situácia prekáža. Co si o tom myslite? Ako sa mam zachovať?
Bol by som rad, keby ste mi odpovedali co najskôr, pretože ma to psychicky dosť vyčerpáva.
Dakujem.

Nalim X

Niektoré veci musím upresniť.
Sme 15 rokov manželia a mame 2 deti.
On žije s družkou a prednedávnom sa im narodil syn.
Teraz uz spolu nepracujú (manželka bola jeho šéfka), on sa vraj iba občas zastaví "na cigaretku" a občas si idu niekam sadnúť, vačšinou aj inými známymi.
Som si istý, ze manželka mi je ešte stále verná, ale vadí mi, ze to je
j e j kamarát a mna do toho nič, ona vraj takého kamaráta potrebuje.
Vraj v tom nie je nič sexuálne.

tomassecurity

to si fakt taký sprostý? vyznávať si lásku s kamarátom?! to normálne nie je,... je to jej milenec... vcera tu bola tema o tom ako sa chalan prestahoval k frajerke, lebo sa chcela o mamičku starať, ked sa prestahovali , mamička sla bokom a dievcina zacala po žurkach chodiť, no a zrazu chalan zistil ze to tahala s ním a ešte s jedným, chodila s dvomi naraz, s obomi samozrejme aj spávala.. klasická kur*va...
ked ti tvoja povie že ide na kávičku s kamoškou, tak tá kamoška je s vysokou pravdepodobnostou jej mladý milenec z roboty... takze tak..

nicollette12

Tak toto mi uz pride cez ciaru... ze si vypisuju ako sa miluju, navzajom si az prilis pomahaju a travia spolu vela casu, ty si stale myslis ze ti je verna? Urcite... len si ta chce udrzat keby to s nim nevyslo, kedze je o dost mladsi a samozrejme ma aj vecsie moznosti ako tvoja manzelka... uz len to, ze je mladsi o dost vesti, ze to nie je klasicke kamaratstvo..... a k tomu tie spravy... ty si dobre naivny ak si myslis ze ta s nim nepodvadza.... otvor oci a posli ju dokelu kym je este spravny cas....

violoncistka

to sa ti vobec ani necudujem..mne by vadilo, keby si moj drahy s niekym pisal a hlavne take veci, ako tu opisujes..