Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manželkin kamarát

Príspevok v téme: Manželkin kamarát
Nalim X

Dobrý den,
rad by som si vypočul vás názor a možno aj radu.
Moja manželka sa v práci zblížila s kolegom, ktorý je od nej o dosť mladší, ktorému vraj pomohla najviac v jeho živote (najmä v pracovnej oblasti) a ktorého poznám len z videnia. Najmenej dvakrát si vymenili správy, ze sa navzájom milujú. Tvrdí, ze je to jej jediný kamarát a ze nie je milovať ako milovať. Trvá to uz asi dva roky a nepovažuje za potrebné ma s ním zoznámiť a nechce, aby som na ich priateľstve nejakým spôsobom participoval. Ja jej verím, ze nie je neverná, napriek tomu mi táto situácia prekáža. Co si o tom myslite? Ako sa mam zachovať?
Bol by som rad, keby ste mi odpovedali co najskôr, pretože ma to psychicky dosť vyčerpáva.
Dakujem.

Saxanaxa

Nieje to len kamarad. Spava s nim nabeton. S tebou zije a vyhovujes po materialnej stranke a mozno ta aj ma rada, ale jeho miluje a spava s nim. Kazdopadne ak nemate deti , maj sa na pozore. Ona len caka ktoreho si zvolit, a prevdepodobne to bude on ,ak jej da znamenie ze chce.

Ovceee

Dalsia zbytocna tema zakomplexovaneho cloveka ktory kope nozickami a vresti ako decko ked sa mu nepaci co mu povedali. Este aj otacas vsetko proti tym co sa ti tu snazili pomoct. Stacilo mi citat hlavne posledny koment kde si uplne odignoroval ze aj ona ma kamosa x rokov a taketo veci si nepisu. Tebe neni pomoci si chory a vybijas si svoje nervicky z toho ze tusis pravdu na nevinnych ludoch tu na fore. Kto chce kam...

Nalim XY

Pre Nenormal
Tak teraz uz dokonca vieš, ze nas vzťah je bez vášne? Gratulujem! Nevolas sa náhodou Sybila?
Mlátiť sa, vyškriabať oči, rozbíjať veci.... To ma byt to vaše happy manželstvo? Dakujem pekne. Aj keď sa to zrejme ešte nestalo, vieš sa s tým minimálne stotožniť. No, klobúk dolu. A to si ešte dovolíš rozhodovat o tom kto je normálny a kto nie. Fakt úchvatne.
Uz ma to prestalo baviť, takze ti na záver prajem, aby ste nas s tým parohacstvom náhodou nepredbehli :)

Nalim XY

Pre Nenormal
Tak teraz uz dokonca vieš, ze nas vzťah je bez vášne? Gratulujem! Nevolas sa náhodou Sybila?
Mlátiť sa, vyškriabať oči, rozbíjať veci.... To ma byt to vaše happy manželstvo? Dakujem pekne. Aj keď sa to zrejme ešte nestalo, vieš sa s tým minimálne stotožniť. No, klobúk dolu. A to si ešte dovolíš rozhodovat o tom kto je normálny a kto nie. Fakt úchvatne.
Uz ma to prestalo baviť, takze ti na záver prajem, aby ste nas s tým parohacstvom náhodou nepredbehli :)

Nenormal

Pocuj, maj si svoj pohlad a zi si vo vztahu bez vasne. To, ze niekto ziarli neznamena, ze sa doma mlatia, alebo si skrabu oci, rozbijaju veci. Ale aj keby no a? Aj papez Frantisek povedal, hadajte sa kolko chcete, ked maju lietat taniere nech lietaju, ale nikdy neukoncite den bez zmierenia! Ja by som v takom manzelstve ako mas ty veru byt nechcela a spolu so mnou vacsina normalnych ludi. Co to je za vztah, ze ideme vsetko riesit rozumovo bez citov? Tvoje zena nie je jedina, co ma kamarata, mam tiez svojho, je mi ako brat, sme v kontakte takmer 10r a mam ho iba pre seba, moj muz pozna nas vztah, ale v zivote by sme si jeden druhemu nenapisali, ze sa milujeme, maximalne sme si povedali, ze sa mame radi. Tak kto je tu divny?? Zi v svojom vybajenom svete nadalej a nepocuvaj rady ostatnych, na co si sem vobec pisal ked neakceptujes realitu? Za pol roka tu bude tema z tvojej IP adresy s novym nickom parohac.