Sonie, prečo? Lebo nám tak hovorí božie slovo. Keď som ho nepoznala, tiež som verila kadejakým praktikám, ktoré mi však v ničom nepomohli. Boh mi pomohol a verím, že Jeho Slovo je pravda, lebo som ju skúsila. Mám rodinu, pracujem. Žijem v prítomnosti, užívam si život v radosti a moje okolie to vie:) Nie som fantatička ako myslíš, nehovorím, kde sa nepýtajú. To sa nedá vysvetliť pár vetami, aby si ma pochopila. A práve preto, že majú ľudia dosť svetských problémov, mali by vedieť, že Boh poslal svojho Syna nato, aby ich vedeli riešiť.
A vojny vyvolávali ľudia, ktorí neverili Bohu. V samotnom písme sa píše, že v posledných časoch bude veľa bludných učení, ktoré zvádzajú ľudí, ktoré sú v rozpore s božím slovom. Však sami si to môžete prečítať, či je tak. Je mi veľmi ľúto ľudí, ktorí trpia, ja im nedokážem pomôcť, ale viem, že Boh áno, preto máme ľuďom o tom povedať. Ako budú vedieť, keď im nikto nepovie? Ja poviem, čo viem od Boha a je na každom, či príjme, alebo nie. Nič viac, nič menej. Krásny deň