Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Posmrtný život, duchovná problematika

Príspevok v téme: Posmrtný život, duchovná problematika
FoundSoul

Zdravím všetkých diskutujúcich ľudí.

Zaujímal by ma váš názor na posmrtný život. Ako k tejto veci pristupujete? Skutočne veríte, že po smrti duša stále ostáva nesmrteľná? Myslíte si, že mŕtvi sú tu stále s nami?

Ako pristupujete k anjelom a iným duchovným bytostiam? Veríte v nich? Máte aj osobné zážitky?

Ďakujem za akýkoľvek názor.

Sonie

Preteba písala si- Potom som si po dvoch rokoch našla zbor, potom ďalší.....nie je to podobné ako spolok? Ak ti to však prináša radosť a šťastie, tak nech ti to vydrží, ale hlavne to prežívaj sama v sebe pretože tisíc ľudí tisíc názorov.

Yes

Preteba, ja si dovolim tvrdit, ze tie znaky su totozne, plus rovnake reci, rovnake nazory. Ale uz mi to je jedno, viac nemam zaujem prispievat do tejto temy

Preteba

Yes, veľmi podobné, neznamená to isté. V milosti som nikdy nebola, ani by som nešla. To, čo tam oni predvádzajú je s prepáčením choré. Duch Svätý nie je násilný a nehádže ľudí po zemi, ani nevydáva zvuky.

Yes

Preteba ako je mozne ze mas vela spolocnych znakov so sektou Milost a kedze mam sestru v tejto cvokarni, dovolim si tvrdit, ze aj reci mas velmi velmi podobne?

Preteba

Sonie, áno treba pozorne čítať, už som niekoľkokrát písala, že nie som v žiadnom spolku. Ďakujem Sonie, poznám praktiky siekt, aj medové reči, na to má nikto nahovorí. Som slobodný človek, nemusím chodiť nikde, kde nechcem.

Sonie

Preteba -stačí pozorne čítať a vnímať, ale nechám ťa tak. Nikomu neubližuješ, máš svoju vieru, len si daj pozor aby ten spolok v ktorom si a zdielaš s ním istú vieru neublížil tvojej duši a blízkym ľuďom okolo teba. Je veľa rôznych pseudonáboženských organizácií.

Preteba

Omen, nie som kysučanka:)
Sonie, nemám potrebu si písať sama so sebou, ani nezakladám témy. Keď sa Ťa dotkne Boh, poznáš to, nemusíš prežívať žiadné stavy ako to niekto prezentuje. To je divadlo. Ak si si nevšimla, vždy len odpovedám na otázky. Keď si myslíte, že každý kto verí Bohu, musí byť niekde registrovaný, mýlite sa. Boh je všade, aj doma. Neviem, kto je anjelik, ale keď čítaš, je snáď jasné, že to nemôžem byť ja.

Omen

Yes, veď ja súhlasím s tebou - viď štvrtá veta v prvom mojom odseku : "Spoločenstvo je vlastne honosne premenovanie sekty.", a to isté platí aj pre náboženskú spoločnosť (Jehovisti).

Viac o cirkvi a náboženských spoločnostiach tu : sk.wikipedia.org
Podmienky registrácie NOVÝCH cirkví a náboženských spoločnosti : www.culture.gov.sk, čím získavajú PRÁVNE postavenie a EKONOMICKÉ ZABEZPEČENIE!!!
Sekta : sk.wikipedia.org, www.interez.sk

Medailu odo mňa nedostaneš, ale gratuláciu áno! Blahoželám ti!!! Si šikovný, myslí ti to a uviedol si najdôležitejšie znaky tejto sekty.
Ja si teraz zatipujem - PreTeba je Kysučanka : gloria.tv

Sonie

Preteba, prečo máš potrebu (myslím že som sa na to už pýtala) stále tu písať? Pripadá mi to asi tak, že ty a biblia, nič iné, píšeš že si reálne zažila Boha. Ako sa to dá v akom stave musíš byť? Ty a anjelik* ak sa nemýlim ste jedna a tá istá osoba. Ak ti tu nikto nehodí iný názor, pokračuješ v samodiskusii s anjelikom*. Takže asi najlepšie je nepísať nič, zrejme aj tému si založila ty. Ale prečo svoju vieru, svoje presvedčenie neprežívaš v tichosti v tom svojom spolku, alebo je to snaha o jeho rozšírenie?

Yes

Omen a kam patri Milost? Ved to je sekta jak vysita. A kazdeho, kto vyznava rovnake pravidla, povazujem za sektara (Preteba). Najviac ma zaraza to, ako sa niekto (myslim vseobecne ludi v tejto teme) pasuje za toho "co najlepsie pozna boha" a kazdemu to bude do hlavy tisnut. Mna sa dotkol boh, tak ja budem vykrikovat ako ho poznam a ako presne viem, co boh chce od nas. Co je to za drzost a neskutocnu hlupost?? Dajte sa uz vypchat s tym a svoje sfanatizovane mozgy prezentujte doma na zachode dveram pred sebou.....