Yes, prečo má chceš silou mocou natlačiť do nejakej cirkvi? Aby si mal pokoj na duši, poviem Ti, kde som kedy bola. Chodila som do kostola, lebo som verila, že to, čo hovorí farár a cirkev je pravda. Keď mi lekár oznámil zákernú diagnózu, začala som hľadať pravdu na nete a natrafila na vetu, ktorá sa ma dotkla, že je z biblie. Tak som si to išla overiť. Keď som začala čítať, začala som si uvedomovať, kto som, aká som a to, že cirkev na zemi ma oklamala. Boh mi ukázal môj hriešny život a ja som pochopila, že sama sa nezachránim. Začala som sa učiť z Jeho slova, z biblie. Veľa vecí som pochopila, od veľa vecí som bola oslobodená, zažila som veľakrát Jeho vedenie. Potom som si po dvoch rokoch našla zbor, potom ďalší, ale všade je niečo, čo si ľudia pridajú. Teraz sa len stretneme tí, ktorí hľadáme pravdu podľa Božieho slova. Modlíme sa za tých, ktorí to potrebujú, zdieľame svedectvá a zázraky, ktoré Boh robí medzi ľuďmi.
Nikde som netvrdila, že ja mám pravdu, že ja viem všetko....sama sa stále učím, ale pomáham ľuďom, ktorí chcú pomôcť a vidia výsledky sami. Ten domorodec, keď má čisté srdce, toho vedie Boh. Božie slovo má vpísané do srdca, pokiaľ si ho nezašpiní svetskými škvrnami. Aj to je v biblii. Ešte otázka?