Čaute. Mám 29 rokov a pred rokom som ukončila 7 ročný vzťah. Obaja sme študovali, po VŠ si priateľ nemohol nájsť stálu prácu, takže žiadne hypotéky a svadba neprichádzali do úvahy. Nezvládli by sme to finančne. Posledné mesiace ma začal hnusne klamať, tak som sa s ním rozišla. Odvtedy som bola na rande veľa ráz. Tí muži sa mi páčili nielen výzorovo ale aj povahovo. Avšak vždy keď prišla téma svadby, manželstva a detí, všetci mali rovnakú odpoveď - nikdy. Nikdy so žiadnou ženou nechcú svadbu, lebo im je dobre ako je. Nikdy sa nechcú ženiť, lebo nepotrebujú papier. Nikdy nechcú deti, lebo si chcú úžívať svoje pohodlie. Ja som samozrejme na to nejak výrazne neodpovedala, lebo som s nimi chodila na rande, žiaden vzťah som s nikým nemala. Avšak vzhľadom na svoj vek, som s tými mužmi postupom času prestala chodiť von. Pretože logicky, ak sa chcem raz vydať, načo randiť s mužom, ktorý to zavrhuje. Prečo si priťahujem do života práve takých? Prečo skvelý chlap nechce rodinu a manželstvo? Čoho sa tak asi bojí? Svadby? Tá sa dá urobiť o dvoch svedkoch. Detí? Veď čo tu po nás ostane, ak nie naše deti...Som trošku sklamaná a neviem kde hľadať chybu. Či aj v sebe, či si len takých mužom húfne priťahujem do života...Opakujem, táto téma na rande prišla spontánne, dokonca som s ňou nezačala ja a nikdy nedávam prehnene najavo, že som "vydajachtivá"
Muži, ktorí sa nechcú ženiť
Prispevok pre Mitt.
Vsade len peniaze vidis. Pritom existuje tolko zien pre ktore peniaze nie su prioritou.
Ty budes mat velmy smutny zivot ked zeny vnimas len podla krasy. Smutny a prazdny. Vela stastia. Mozno raz sa zamilujes.
V dnešnej dobe vládne feminizmus a pri rozvode sú chlapi častokrát zahnaní do kúta. Ak natrafia na súde na nejakú emancipovanú sudkyňu, tak prichádzajú o svoj majetok, deti a ešte im aj naparia vysoké výživné a potom musia žiť doslova ako žobráci. Vy ženy ste chceli vládnúť svetu, odstránili ste mužov z pozície hlavy rodiny a výchovy detí, tak teraz nečudujte, že sa muži snažia brániť.
Mitt, ak ti nejaka zena ublizila, ci uz matka alebo partnerka, nemozno ich chyby prisudzovat inym zenam :) To je znamka vyzretosti a dospelosti. Ale samozrejme, je tvoja vec, comu veris a za co sa tak "bijes" :)
Alkaa, keďže som na to, aké sú ženské (až cca na 0,05%) primitívne a závislé od prachov prišiel už v 14 rokoch, tak si myslím, že som zrelý dosť :-)
Mitt: tak tvoj vek vysvetluje tvoju aroganciu a hlupost. Mas este nadej dozriet :).
Peniaze kazia charakter, len si tak predstavte, že by ste mali veľa peňazí, čo by ste robili? Myslite si, že by ste boli na tom lepšie ako keby ste tých peňazí toľko nemali? Ja si myslím, že kohútik jarabí v metalovej podobe bude isto hitom.
Mitt, len tak :)
18, prečo ?
Mitt, akoze bolo by lepsie, kebyze pises z vlastnej skusenosti a nie z reci, ci domyslania si :) Potom je vsetko co pises hrozne vseobecne a nemas paru o tom, ze to moze fungovat aj inak :) A dalsia otazka, kolko mas rokov? :)