Čaute. Mám 29 rokov a pred rokom som ukončila 7 ročný vzťah. Obaja sme študovali, po VŠ si priateľ nemohol nájsť stálu prácu, takže žiadne hypotéky a svadba neprichádzali do úvahy. Nezvládli by sme to finančne. Posledné mesiace ma začal hnusne klamať, tak som sa s ním rozišla. Odvtedy som bola na rande veľa ráz. Tí muži sa mi páčili nielen výzorovo ale aj povahovo. Avšak vždy keď prišla téma svadby, manželstva a detí, všetci mali rovnakú odpoveď - nikdy. Nikdy so žiadnou ženou nechcú svadbu, lebo im je dobre ako je. Nikdy sa nechcú ženiť, lebo nepotrebujú papier. Nikdy nechcú deti, lebo si chcú úžívať svoje pohodlie. Ja som samozrejme na to nejak výrazne neodpovedala, lebo som s nimi chodila na rande, žiaden vzťah som s nikým nemala. Avšak vzhľadom na svoj vek, som s tými mužmi postupom času prestala chodiť von. Pretože logicky, ak sa chcem raz vydať, načo randiť s mužom, ktorý to zavrhuje. Prečo si priťahujem do života práve takých? Prečo skvelý chlap nechce rodinu a manželstvo? Čoho sa tak asi bojí? Svadby? Tá sa dá urobiť o dvoch svedkoch. Detí? Veď čo tu po nás ostane, ak nie naše deti...Som trošku sklamaná a neviem kde hľadať chybu. Či aj v sebe, či si len takých mužom húfne priťahujem do života...Opakujem, táto téma na rande prišla spontánne, dokonca som s ňou nezačala ja a nikdy nedávam prehnene najavo, že som "vydajachtivá"
Muži, ktorí sa nechcú ženiť
V tom pripade treba dat na dvere napis:
"Sral si na nas - serieme na teba!"
... a tie dvere neotvarat.
zoom ale ked mladu omrzite a oberie vas o peniaze lebo iba preto je s vami tak sa s pokorou a placom vraciate domov k tym starym kvargliam a svojim detom na ktore ste srali a prosite ich a odpustenie..
Zoom, matika zakladnej skoly - ak ma muz 40 rokov a podla tvojej teorie by mal mat minimalne o 10 rokov mladsiu partnerku, mala by teda logicky mat 30 rokov. Co je pre teba stara kvargla :D :D Ak by mal muz 50, jeho partnerka by podla tvojej teorie mala mat 40 :) Dalsia stara kvargla? :D Ci v tvojom svete existuju len muzi tridsiatnici? :D
V pripade Mitta by to bolo ale potom 8 rocne dievcatko :-) , zoom (Mitt).
Ono to je asi tak, že niektoré chyby si neuvedomuješ ty a niektoré chyby si neuvedomujú oni. Nejaká chybička sa vždy "vloudí" a potom na ňu doplatíme. Ale kto si dokáže všetko premyslieť do najmenšieho detailu?
Suhlasim s In blossom.
Zena by si mala hladat muza minimalne o 10 rokov starsieho. Taki 50tnici su mnam, samozrejme slobodni. Su galantni, maju uctu k zene, v zivote uz nieco dokazali, su skuseni, vedia sa postarat o seba a aj o zenu.
Suhlasim s in blossom. Muz by si mal hladat minimalne o 10 rokov mladsiu zenu a nie nejake stare 30-40 rocne kvargle, co od nudy nevedia co robit.
Mitt, vies preco je 40 rocny muz atraktivnejsi ako 40 rocna zena? Lebo kym on s prepacenim hovno robil v domacnosti, tak tak zena sa zodere pri svojej robote, celej domacnosti a deckach. Lebo tie deti najprv musela vynosit, porodit (to ju poznaci dost a vycerpa fyzicky) a potom ich cele roky piplala, nespala tak 2-3 roky vkuse. Chlap chodi len do svojej roboty, sem-tam nieco doma spravi aby sa nepovedalo, ale nikdy sa to neda porovnat s tym, kolko toho spravi zena. Takze ano, je zachovaly a potom ide mlade stetky nahanat.
A cisto teoreticky, chlapi neskor dospievaju a tak aj neskor starnu, zeny naopak dospievaju skor, vsimnite si vek tak okolo 14, baby su uz hotove zeny a chlapci stale take decka. Preto si myslim, ze zena by sa mala vydat za muza minimalne o 10 rokov starsieho.
Dalsi, az teraz som si vsimla, ze sa mi pri tebe neodoslal cely prispevok....Este som sa ta chcela opytat, ako si mozes vobec dovolit pisat, ze "zda sa ze milovat nedokazes". To ty ako vies probuh? Ja tu nie som od toho, aby som teba presviedcala o tom, aku lasku (vseobecne) v sebe mam a kolko jej davam inym. Plus ci mam rada seba? Ano, mam a velmi. Mozem tuto temu viac rozpisat, ale neviem ci to pri tvojich otazkach ma zmysel, lebo stale si tvrdis svoje a hodnotis ma cez internet, ale tak, ako som to este nevidela/necitala :D Nemam zenskost a neviem milovat, toto ked dnes poviem priatelom na kave, tak sa budu sulat po kaviarni :D Dnes si mi urobil den, takze vlastne...dakujem :)
FullHd, aj tebe sa toto udialo? :)