Muži, ktorí sa nechcú ženiť

Príspevok v téme: Muži, ktorí sa nechcú ženiť
Apolli

Čaute. Mám 29 rokov a pred rokom som ukončila 7 ročný vzťah. Obaja sme študovali, po VŠ si priateľ nemohol nájsť stálu prácu, takže žiadne hypotéky a svadba neprichádzali do úvahy. Nezvládli by sme to finančne. Posledné mesiace ma začal hnusne klamať, tak som sa s ním rozišla. Odvtedy som bola na rande veľa ráz. Tí muži sa mi páčili nielen výzorovo ale aj povahovo. Avšak vždy keď prišla téma svadby, manželstva a detí, všetci mali rovnakú odpoveď - nikdy. Nikdy so žiadnou ženou nechcú svadbu, lebo im je dobre ako je. Nikdy sa nechcú ženiť, lebo nepotrebujú papier. Nikdy nechcú deti, lebo si chcú úžívať svoje pohodlie. Ja som samozrejme na to nejak výrazne neodpovedala, lebo som s nimi chodila na rande, žiaden vzťah som s nikým nemala. Avšak vzhľadom na svoj vek, som s tými mužmi postupom času prestala chodiť von. Pretože logicky, ak sa chcem raz vydať, načo randiť s mužom, ktorý to zavrhuje. Prečo si priťahujem do života práve takých? Prečo skvelý chlap nechce rodinu a manželstvo? Čoho sa tak asi bojí? Svadby? Tá sa dá urobiť o dvoch svedkoch. Detí? Veď čo tu po nás ostane, ak nie naše deti...Som trošku sklamaná a neviem kde hľadať chybu. Či aj v sebe, či si len takých mužom húfne priťahujem do života...Opakujem, táto téma na rande prišla spontánne, dokonca som s ňou nezačala ja a nikdy nedávam prehnene najavo, že som "vydajachtivá"

Aldehadem

Zas taku stavnatu styridsiatnicku by som dobre vyprasil. Ta uz vie co chce, ako to ma rada a vie si to uzit. Dvadsiatky su dost dreva v posteli a hanblive panny.
Nie je zle, ze zaucite tie nase polena a tie vase sexi dozrete a zaucene nechate nam nech si paradne uzijeme. Uff take poriadne prsiska co skacu pri trtkacke. Dvadsiatke sa tie lentilky ani nehnu :D
Taku by som si hned zobral. Aj varit dobre vedia, aj trtkat. Dvadsiatka len prachy taha, po discach.

Apolli

Sssm posledny raz sa k tebe vyjadrim, lebo to nema cenu, ak nevies citat s porozumenim :) Takze....ja som nikdy nezacala prva s otazkou svadby. Nikdy. Zvycajne to vyslo z rozhovorov samotnych a takmer vzdy chlapi sami zacali o t hovorit. Napriklad som na jedno stretko doniesla kolace z bratovej svadby, lebo som ich mala strasne vela a sladke moc nejem. Ponukla som dotycneho, na co on sam spustil nieco v style, "hmm svadobne kolace, tolko vyhodenych prachov pre nic za nic. Dufam, ze to nikdy so ziadnou nebudem musiet riesit." Na moju otazku, co tym mysli, odpovedal, ze svadba mu pride zbytocna a zenit sa nechce. Dalsi povedal na rovinu uz pri prvom stretnuti, ze posledny vztah ukoncil preto, lebo jeho ex chcela svadbu. Ze aby som prosto vedela, ze on take cosi nechce. Takze nie, nie som ziadna arogantna mrcha, co ide na rande a po dvoch vetach sa vypytuje, ci si ju dotycny vezme. Ak uz ani toto neochopis, dalej sa k tebe vyjadrovat nebudem :)

Aldehadem

Mitt myslis, ze styridsiatnik vydrzi sulozit tak dlho a tak casto ako dvadsiatnik :D
Neviem co sa stari chrenovia hrabu na nase baby. Dedkovia.

kiwi

Iste Mitt, iste :-)
Zi si vo vlastnej falosnej bubline, zeny to vnimaju trosku inak.
20tka neposkytne muzovi to, co 40tka. Ono to nie je len o krase. 40tka ma zivotne a profesne skusenosti, vie muzovi poradit. Nenadarmo sa hovori, ze za kazdym uspesnym muzom stoji zena a isto to nie je dvadsiatka.
Ale tak zas pedof... to nevysvetlim.

sssm

Apolli,

ved ja ti slusne odpovedam na to tvoje zamyslanie, aj ked tvojich prvych 10 siahodlhych prispevkov tak vobec nevyzeralo a to, ze si randila a pytala sa muzov na svadbu, tiez nevyzeralo, ze by si muzov nepotrebovala, nechcela s nimi byt a nic nehladala. Neviem preco sa do mna teda navazas.

Ale medzicasom som uz prisiel asi na to, preco sa nechcu muzi s tebou zenit. Asi im pripadas prilis arogantna a povysenecka. Navyse stale prekrucas svoje vlastne slova a klames. To by mohol byt dovod.

Apolli

Akoze dostali ma vety v style - muz nechce starnujucu staru dievku, chce maladu na sex :D Akoze a to si ti muzi myslia, ze su len vdaka peniazom pritazlivi? Ze kazda zena z nich pada do kolien?? Mozno velka cast, ale nie vacsina! :D Uz len bohaty, ale starnuci chlapisko je nieco supeeeer :D Nemala som takeho, ale pocitam s tym, ze vydrz zacina rapidne klesat, ze ho na nejaku vysokohorsku turu nevytiahnem, lebo ved uz je pan v rokoch, co sa bude trepat kdesi okolo stromov :D Pocitam s tym, ze s takym muzom (dajme vek od 40 vyssie), je nuda absolutna, lebo co sa neda kupit za peniaze, to ani nema vyznam. Radsej travi vecer pri nejakej bohumilej aktivite, ako na biku ci korculiach v prirode. Pisem velmi vseobecne, urcite sa najdu aj aktivni, bohati stari mladenci. Ak si nejaky chlap namysla, ze vsetky zenu chcu len peniaze a ze 20tky su super na pohratie sa a nasledne odpoknutie, tak v tom pripade by som tym muzom chcela odkazat, ze su to stari chlapi, ktori vo vacsine pripadov okrem tych penazi nemaju co ine ponuknut. Takze vyzdvihovat tu stare dievky nie je na mieste, pokial si clovek neuvedomi, ze je vela starych mladencov, co su na tom presne tak isto, ako tie stare dievky :) Mozu si ruky podat

Mitt

No, neviem...Myslím, že napr. 40 ročný muž je určite akraktívnejší ako 40-ročná žena. Zrelosť je na mužoch atraktívna, kdežto ženam moc (pre)zrelosť nepristane :-) Omnoho viac mladých dievčat a žien (vynímajúc zlatokopky) sa zaľúbi do staršieho, zrelého muža ako mladých mužov do starších žien. Navyše, keď sú ešte títo muži prachatí...

kiwi

Mitt, fiiiiha ty sa poznas s najbohatsimi muzmi sveta? :-)))
Nuz ako myslis, ale vyzera to dost nechutne, ked stary muz slinta po dvadsiatkach, co by mohli byt jeho dcery a ver mi, ze si to myslia aj ony, ale este si pomyslia, ze ho dobre vyuziju a dobre sa na nom pozabavaju.

Mitt

kiwi, to veru nie som, ale poznám takých. A tí určite nemajú v pláne zavesiť si na krk starú dievku, ktorá by pre dieťa a svadbu "vraždila", radšei si platia mladé, čerstvé ženy do 20 rokov na sex. Nemôžeme mať všetko, a to platí aj pre ženy.

Apolli

VztahyAChlapi, ospravedlnujem sa, mam more chyb v predoslom prispevku, ale snad to prelustis :) Nahnevany, iste mas v niecom pravdu. Ked som mala este partnera a zili sme za 300 eur v garzonke, vsetci do nas hucali, aby sme si dom postavili, auto kupili, svadbu urobili. Ale rozmyslali sme za co?? Hypoteku sme si nemohli zobrat, lebo z coho by sa to platilo? Navyse by sme ju v tom case len tazko dostali :D Rodicia by nam toboz prispeli na svadbu, kedze odmietli platit studium, za prispetie na svadbu sa mne osobne vysmiali. Mladi to nemaju lahke v dnesnej dobe. Musia sa zadlzit na xxx rokov, aby cosi mali. Ale nechce sa mi nad tym fnukat, len suhlasim s tym, ze to tak naozaj je. Avsak nemyslim si, ze mnohi muzi sa prave preto nechcu zenit :)