Muži, ktorí sa nechcú ženiť

Príspevok v téme: Muži, ktorí sa nechcú ženiť
Apolli

Čaute. Mám 29 rokov a pred rokom som ukončila 7 ročný vzťah. Obaja sme študovali, po VŠ si priateľ nemohol nájsť stálu prácu, takže žiadne hypotéky a svadba neprichádzali do úvahy. Nezvládli by sme to finančne. Posledné mesiace ma začal hnusne klamať, tak som sa s ním rozišla. Odvtedy som bola na rande veľa ráz. Tí muži sa mi páčili nielen výzorovo ale aj povahovo. Avšak vždy keď prišla téma svadby, manželstva a detí, všetci mali rovnakú odpoveď - nikdy. Nikdy so žiadnou ženou nechcú svadbu, lebo im je dobre ako je. Nikdy sa nechcú ženiť, lebo nepotrebujú papier. Nikdy nechcú deti, lebo si chcú úžívať svoje pohodlie. Ja som samozrejme na to nejak výrazne neodpovedala, lebo som s nimi chodila na rande, žiaden vzťah som s nikým nemala. Avšak vzhľadom na svoj vek, som s tými mužmi postupom času prestala chodiť von. Pretože logicky, ak sa chcem raz vydať, načo randiť s mužom, ktorý to zavrhuje. Prečo si priťahujem do života práve takých? Prečo skvelý chlap nechce rodinu a manželstvo? Čoho sa tak asi bojí? Svadby? Tá sa dá urobiť o dvoch svedkoch. Detí? Veď čo tu po nás ostane, ak nie naše deti...Som trošku sklamaná a neviem kde hľadať chybu. Či aj v sebe, či si len takých mužom húfne priťahujem do života...Opakujem, táto téma na rande prišla spontánne, dokonca som s ňou nezačala ja a nikdy nedávam prehnene najavo, že som "vydajachtivá"

vztahyachlapi

Je pravda, že na internete extrémne prevažujú zúfalci a chlapi, ktorí si chcú len zašukať, ale výnimka potvrdzuje pravidlo. Sama som raz narazila na jedného takého a bola to náhoda, pretože som už mala plné zuby tých úchylných a podobných správ. Chcela som zrušiť účet a v tom mi blikla správa od normálneho chlapa, s ktorým sme sa dali neskôr dokopy. Nikdy nevieš, z ktorého rohu tvoja polovička vyskočí... :-D

sssm

Apolli,

ak muza k zivotu nepotrebujes, tak nechapem, co tu vyplakavas, ze nejakeho chces, len kvoli tomu, aby si sa vydala. Dieta si mozes predsa aj sama vynosit. Tak klidek.

Apolli

Mitt, ty si len trulo :D Tocis prosim ta o com? Vies citat s porozumenim? :D Mozem sa opytat co mozes ty ponuknut zene? Okrem sedenia na nete a vypisovania na anonymnom fore? VztahyAChlapi, praveze doteraz som sa s nikym nezoznamila cez net, vzdy len osobne pri nejakej prilezitosti, cez kamaratov, a podobne. Zoznamovanie cez net sa mi nepaci a ani ho nebudem v buducnosti praktizovat :) A vlastne, mam velku pauzu teraz od randenia, nechce sa mi s nikym chodit von. Navyse, chlapi casto obycajne rande beru akoze "uz spolu chodime a mame vztah". Podla mna su mnohi zufali a velmi chcu s niekym byt. Ale svadba niee, nacoooo....este by sa museli uskromnit a detom platit plienky :D

Apolli

Sssm, nepomylil si si temu? Alebo chces mna oznacit za decko? :D Co ty o mne vies, ze takto sudis. Nemusim sa pred neznamym clovekom na anonymnom fore obhajovat, ale aby som predisla podobnym stupidnym komentom, urobim to. Moj zlaty, ja nutne chlapa k zivotu nepotrebujem. Nemam vsak 20 a chcela by som raz svadbu a deti. Nie zajtra ani o rok. Je mi jedno kedy, len momentalne stretavam muzov, ktori su fakt skveli, akurat sa nechcu zenit. A preto mi napadla tato otazka. Ja sa sama zivym od cca 18tich. V zivote mi rodicia nedali ani cent, sem tam na narodeniny, ale ver tomu, ze terno to zrovna nebolo, ale mala som aspon ma horalku :D Intrak, VS, neskor byt, to vsetko som si platila sama z vsemoznych brigad. Rodicia mali povinnost zo zakona mi prispievat na studium do cca 25 rokov, myslis, ze to robili? Zabudni. Po VS priatel nemohol najst normalnu stalu pracu, vzdy to bolo tak, ze dva mesiace pracoval, nieco sa mu znepacilo a dalsie dva mesiace bol bez roboty. Vtedy som domacnost tahala ja. Nepotrebovala som vtedy a nepotrebujem ani teraz aby sa ktosi o mna staral, platil mi nieco a podobne. Vzdy som sa dokazala uzivit sama a to aj vo vztahu. Ked som chodila na rande, vzdy sme platili kazdy sam za seba alebo raz jeden, raz druhy. Nikdy som nedovolila cudziemu muzovi, aby mi platil. Takze bud si nechaj svoje hlupe poznamky alebo sa najprv opytaj ako to u cloveka je. Vdaka :)

Mitt

Presne, to je tak, keď majú ženské 1000 000 požiadaviek a chceli by len skvelého, dokonalého chlapa. Asi si neuvedomujú že väčšina úspešných mužov má ženy len na sex, keďže s ich peniazmi si môžu dovoliť stále mladé kurvičky 20 a menej ročné. Prečo by sa zahadzovali so stárnucou, výdajachtivou a sexuchtivou ženskou ? Čo už len taká žena môže ponúknuť úspešnému, nadštandardne zabezpečenému mužovi a keďže ženské chcú len dokonalých, tak aj nadpriemerne atraktívnemu mužovi. Žiadná sebareflexia...

vztahyachlapi

Ahoj! Ja mám pocit, že takí chlapi sú už v tvojom veku väčšinou zadaní a majú už aspoň 1 dieťa. Keďže sa však stále môžu aj chlapi sklamať v ženách, tak takýto rodinný typ môže ostať sám po rozchode rovnako ako ty. Treba mať len oči otvorené a skúšať sa zoznamovať nielen cez internet, ale aj prostredníctvom záľub. Nájdu sa však aj takí, ktorí mali veľa žien, ale ešte nenatrafili na tú pravú, t. j. s ktorou by si sadli aj v predstavách o budúcnosti a nemuseli skúšať ďalej. Nie každý chce mať rodinu a netreba to takým ľuďom vnucovať. Sme rôzni. Frajer mojej naj kamošky sa s ňou rozišiel po pár rokoch, lebo chcel slobodu, bola jeho prvá, deti chcel dakedy neskôr alebo nikdy, no a urobil jej tým službu, lebo si našla presne takého rodinne založeného ako je ona sama a jej ex je odvtedy sám. Stretli sa asi po roku a jeho názory boli úplne opačné. Tvrdí teraz, že s deťmi nie je dôvod čakať, netreba ich mať na staré kolená, lebo potom sa oveľa ťažšie zvládajú a aj ju viac ocenil ako v minulosti. Nuž, človek sa učí na vlastných chybách. To ale neznamená, že každý chlap si toto uvedomí. Isté typy jednoducho rodinu nikdy nebudú chcieť mať alebo to prešvihnú a už bude proste neskoro.

sssm

Dnesne zeny vacsinou vobec nedospievaju. Su to v podstate deti, ktore maju len velke poziadavky a naroky na druhych.Boli naucene, ze vsetko im zabezpeci bud otecko a ked ten uz nestaci, tak sa prisaju na ineho muza. Tak naco by bolo muzovi dalsie dieta na krku, ked ma zenu,

Apolli

Filipa, ďakujem za názor. S tým skákaním do postele súhlasím. U mňa sa dokonca jeden čudoval, že po druhom posedení pri káve neprišiel sex :D Tento sa prestal stretávať so mnou, lebo som nebola "skákačka". S ostatnými som sa prestala stretávať ja, kvôli názorom na deti a svadbu. Nechce sa mi mrhať čas s mužom, ktorí si váži viac pohodlie, než to, že by sa mal starať o rodinu. Kamošky mi radili aj to, aby som začala s niekym normálne vzťah a spracovala ho k svadbe. Ale to ja nechcem. Nemienim nikoho k ničomu nútiť či presviedčať. Chcela by som len chlapa, čo má v hlave upratané a sám chce svadbu. Lenže mám pocit, že takí muži sú už dávno zadaní. A to som sa stretávala s mužmi, čo boli samostatní, žiadne mamine cecky, chlapi čo makali celý život, chlapi čo sa dokázali rýchlo o seba postarať, mať byt atď...

filipa

Podľa mňa je to z viacerých dôvodov...muži dostanú úplne všetko i "bez papiera", každá im hneď skočí do postele a keď neskočí, nechajú ju tak a idú za tou, ktorá im dá. Kedysi to tak nebolo, muž sa musel snažiť, aby dostal sex, dnes sa ženy predháňajú, ktorá roztiahne nohy skôr..
Ďalším problémom je to, že dnešní muži boli vychovávaní mamičkami, ktoré si ich postavili na piedestál a to sa potom ťažko snažiť prekonať "mamičku"... nič nemusia, sú obdivovaní už len preto, lebo existujú a to nie je dobre. Navyše dnešný život je plný pohodlia, načo mu je teda žena a deti? Veď by sa musel istým spôsobom obmedzovať a to on nechce a nemusí...