Čaute. Mám 29 rokov a pred rokom som ukončila 7 ročný vzťah. Obaja sme študovali, po VŠ si priateľ nemohol nájsť stálu prácu, takže žiadne hypotéky a svadba neprichádzali do úvahy. Nezvládli by sme to finančne. Posledné mesiace ma začal hnusne klamať, tak som sa s ním rozišla. Odvtedy som bola na rande veľa ráz. Tí muži sa mi páčili nielen výzorovo ale aj povahovo. Avšak vždy keď prišla téma svadby, manželstva a detí, všetci mali rovnakú odpoveď - nikdy. Nikdy so žiadnou ženou nechcú svadbu, lebo im je dobre ako je. Nikdy sa nechcú ženiť, lebo nepotrebujú papier. Nikdy nechcú deti, lebo si chcú úžívať svoje pohodlie. Ja som samozrejme na to nejak výrazne neodpovedala, lebo som s nimi chodila na rande, žiaden vzťah som s nikým nemala. Avšak vzhľadom na svoj vek, som s tými mužmi postupom času prestala chodiť von. Pretože logicky, ak sa chcem raz vydať, načo randiť s mužom, ktorý to zavrhuje. Prečo si priťahujem do života práve takých? Prečo skvelý chlap nechce rodinu a manželstvo? Čoho sa tak asi bojí? Svadby? Tá sa dá urobiť o dvoch svedkoch. Detí? Veď čo tu po nás ostane, ak nie naše deti...Som trošku sklamaná a neviem kde hľadať chybu. Či aj v sebe, či si len takých mužom húfne priťahujem do života...Opakujem, táto téma na rande prišla spontánne, dokonca som s ňou nezačala ja a nikdy nedávam prehnene najavo, že som "vydajachtivá"
Muži, ktorí sa nechcú ženiť
Proste niečo dobré, ale celé zlé. S.ať na to.
To bude asik tym, ze sa sem chodia zakomplexovanci, ktori nemaju ziadny majetok a peniaze a mlade krasne modelky o nich ani len zhnusenym a pohrdavym usmevom nezakopnu, ventilovat a snivat o tom, ze su bohati a ziadani mladymi krasnymi zenami :D
Nechajte uboziakov snivat. Nic ine nemaju, len svoje sny.
Preziju svoj zivot v trpkom snivani o tom, co nikdy mat nebudu, akoby mali byt stastni s dobrou, milujucou a sexuchtivou kvarglou, lebo ta ich nie je hodna, oni maju na viac, len si to myslia iba oni.
Ak sa IQ človeka pohybuje v mínusových hodnotách (v závislosti od teploty), tak si na majetkoch nepotrpí, lebo vie, že aj zajtra je deň a aj kartón dokáže človeka prichýliť ako menší rodinný dom. Nízke IQ, menej je viac, ide sa ďalej!
jaaj boze milujem tieto nikam neveduce hadky na tomto fore :D zoom skor nez stara kvargla oberie o dom stareho mlada kvargla :D
Muzi sami tu staru kvarglu prosia, aby k nim isla byvat, lebo nechcu naklady na byt/dom platit sami a ani ho sami udrziavat v cistote a poriadku.
Tie stare kvargle maju casto vacsi a krajsi dom dom.
Mamicky sa trasu, ze ich syncekov, ale hlavne ich, ta kvargla oberie o obrovsky majetok, ktory predstavuje rozpadavajucu sa barabiznu, kralikaren 4x4 s hypotekou/dlhom a nejake pozemky, rozumej zarastene chrapazdiny, z ktorych nikto nic nema.
Ta kvargla sa im na to moze zvysoka viete co. To jej ten chlap, z ktoreho tiez nic nema, urcite zato nestoji.
Ta kvargla pojde radsej do zahranicia, kde su uplne ini muzi, spravaju sa uplne inak a tiez maju uplne ine majetky. To uz stoji zato.
A co sa stane s tym domom, ked ten muz v nom skape uplne sam? Alebo v nom bude snad skapinat obklopeny mladymi? Ten dom si vezme so sebou?
Dobry pribeh, ale zaujima ma koniec.
Ono je tu aj taká možnosť, že sa dvaja dohodnú na tom, že budú mať spolu dieťa a čo sa týka vzťahu, tak to sa uvidí, či to dopadne dobre alebo zle. Tu žiadne iné spoplatnené donucovacie metódy asi platiť nebudú.
Apuli,
uznavam, ze vela muzov urobi chybu ze sa so starou kvarglou ozeni a nepodpisu predmanzelsku zmluvu a potom ich ta stara ma v hrsti a zvycajne to dopadne tak ze ho o tazko odpracovany dom alebo byt oberie len tak. Nastastie stale viac muzov dostava rozum a nezenia sa a ked tak sa zabezpecia predmanzelskou zmluvou. Ovela lacnejsie vyjde ak maju mladej platit dzusiky a diskotejky ako takej kvargli dat cely tazko vydrety dom
Zoom, okrem toho, ze ti nejde matika, tak mas aj malo zivotnych skusenosti :D Ano, aj ja poznam takych, co sa k svojej zene, padron k starej kvarglici, nechceli vratit po tom, co ju nechali pre mladsiu. Ale poznam aj takych, a je ich vacsina, co sa k tej starej kvarglici vratit chceli :) A vtedy im kvargla zaplesla dvere a poslala kade lahsie. Totiz, ak si starsi muz najde mladsiu a opusti zenu, teda kvarglu, velke mnozstvo tychto vztahov konci rovnako - mladu casom omrzi sedivejuci pupkac vedla nej a najde si ineho :) Pupkacik sa uvedomi a ide ku starej kvargle pytat odpustenie. Kvargla, ak ma dostatok hrdosti, ho polutuje a posle do teplych krajin alebo do Besenovej na kupko :)
Nepoznam takeho, co by sa chcel vratit k tej starej kvargli.