Muži, ktorí sa nechcú ženiť

Príspevok v téme: Muži, ktorí sa nechcú ženiť
Apolli

Čaute. Mám 29 rokov a pred rokom som ukončila 7 ročný vzťah. Obaja sme študovali, po VŠ si priateľ nemohol nájsť stálu prácu, takže žiadne hypotéky a svadba neprichádzali do úvahy. Nezvládli by sme to finančne. Posledné mesiace ma začal hnusne klamať, tak som sa s ním rozišla. Odvtedy som bola na rande veľa ráz. Tí muži sa mi páčili nielen výzorovo ale aj povahovo. Avšak vždy keď prišla téma svadby, manželstva a detí, všetci mali rovnakú odpoveď - nikdy. Nikdy so žiadnou ženou nechcú svadbu, lebo im je dobre ako je. Nikdy sa nechcú ženiť, lebo nepotrebujú papier. Nikdy nechcú deti, lebo si chcú úžívať svoje pohodlie. Ja som samozrejme na to nejak výrazne neodpovedala, lebo som s nimi chodila na rande, žiaden vzťah som s nikým nemala. Avšak vzhľadom na svoj vek, som s tými mužmi postupom času prestala chodiť von. Pretože logicky, ak sa chcem raz vydať, načo randiť s mužom, ktorý to zavrhuje. Prečo si priťahujem do života práve takých? Prečo skvelý chlap nechce rodinu a manželstvo? Čoho sa tak asi bojí? Svadby? Tá sa dá urobiť o dvoch svedkoch. Detí? Veď čo tu po nás ostane, ak nie naše deti...Som trošku sklamaná a neviem kde hľadať chybu. Či aj v sebe, či si len takých mužom húfne priťahujem do života...Opakujem, táto téma na rande prišla spontánne, dokonca som s ňou nezačala ja a nikdy nedávam prehnene najavo, že som "vydajachtivá"

Mitt

Aha, takžeš chceš rovno zámok, ži vily po celom svete v hodnote niekoľko miliárd eúr...Nuž, každý sa nemôže tak dobre narodiť..

Mitt

Nie, nemám, nebude ma 20-tka chcieť. Ale aj tebe sa znižuje šanca, že si ulovíš, či dokonca budeš ulovená nejakým pracháčom, s ktorým budeš mať xy deti, drahú vilu, svadbu za milióny € a pod. Už teraz si u takýchto chlapov takmer odpísaná, keďže väčšina dá prednosť 20- ročnej pred 30, pardon, 29-ročnou slečnou :-)

kiwi

Ale ona nebude chciet jeho, ale tie jeho peniaze :-) len on si bude nahovarat, ze je ziadany, no a ked ho o ne oberie, tak po nom ziadna dvadsiatka ani nestekne. Nic ine si ani nezasluzi, ked tie prezrete styridsiatnicky, ktore by ho mali rady, ci peniaze ma, alebo nema, odsudzuje a zhadzuje.

Jana Lukacova

Apolli:...snažíte sa nájsť chybu, prečo to nie je podľa Vašich predstáv...posvietiť si potrebujete na niečo iné..."Avšak vzhľadom na svoj vek"...snažíte sa kontrolovať svoj život a to nejde, nemôžete kontrolovať to, kedy Vám do života vstúpi ten skvelý chlap, ktorý si Vás bude vážiť a milovať, bude s Vami chieť mať deti a ktorý pred Vami raz pokľakne a požiada o ruku...

To,že stretávate mužov, ktorí sa nechcú ženiť znamená to,že streváte mužov ktorí sa nechcú ženiť.. s malým "podprahovým" odkazom pre Vás - aby ste sa zamerala na seba (do seba) a viac pracovala na tom, aby ste pre svojho "vyvoleného" bola pripravená..za snahou kontrolovať svoj život sa skrývajú totiž nevysporiadané "bôle" z minulosti...

kiwi

Mitt, mozno v tvojich predstavach to tak vnimas, lebo vlastnu mladost si za peniaze kupit nedokaze, tak si kupi cudziu.

Mitt

Aj tak mám pravdu. Bohatý a úspešný muž vždy skôr či neskôr bude vyhľadávať mladé telo, tak ako mladé pekné ženy bohatých mužov.