Gay? Pomooooc

Príspevok v téme: Gay? Pomooooc
Annemarie675

Dobry vecer, hladam niekoho kto by mi tu vedel poradit a napisat nazor co si o tom mysli ale najviac ocenim nazor niekoho kto si take nieco podobne zazil, tak prejdem k tej veci...mam priatela, sme spolu 2,5 roka, ja mam 23 a on 28....vcera vecer sa stala taka vec, ze som bola u neho doma, sedeli sme v obyvacke on ze sa ide umyt...tak ja ze dobre, pozerala som telku ked z nicoho nic mu zavibroval telefon na stole predomnou....tak som to neriesila, ale potom mu zas zavibroval..tak som sa pozrela ze kto pise ci niekto z roboty ze ked tak mu to potom poviem...ale pisal mu nejaky "Stano" a 1. Sms znela "zajtra mam cas tak mozme zbehnut ku mne" . Druha "neviem sa ta dockat, odpis mi hlavne, fakt to neviem vydrzat musim ta vidiet" + pusinkovy smajlik...ja som vyvalila oci v soku, hned co ma napadlo bolo, ze je to nejaka zena s krycou prezivkou "stano", tak som otvorila ich spravy, viem, je to zle, ale musela som...a to co som tam videla, to je az hnusne pisat...same smsky o tom, ako su na seba nadrzany + co tam nakecal o mne, ze so mnou ho to nevzrusuje, ich sex je uplne iny a ze nikdy si nemyslel ze stretne chlapa ako je on, ze mu ukazal cestu ktora ho zaujima viac, zeny nie su pre neho...mne je do placu ked toto pisem...hned som ten mobil odhodila a snazila som sa to prekusnut ze co sa bude dalej diat..ked vysiel zo sprchy, nechapal co sa deje, lebo ja som mala taky pohlad, ze to ani neviem opisat, no robila som sa ze nic, lebo som ani nevedela ako by som to riesila, proste som mu iba povedala ze idem domov, ze musim este nieco spravit....a on mi este povedal ze skoda ze mal na mna chut!!!! No ja som neverila a hned som odisla....dnes som si s nim ani nenapisala ani nezavolala a ani nechcem, nechcem ho ani vidiet, ale ani neviem ako to mam riesit....som v koncoch...poradte mi niekto prosim som zufala, co mam robit? Co si mam vlastne o tom mysliet??!! A nie je to fake tema, ako som si vsimla ze tu pisete pod kazdu temu, toto je realita a dost kruta :(

Annemarie675

Kyblicek:
Je to bohuzial moj pripad, stalo sa to mne-nikomu tretiemu... a ano on to vedel, ze som si tie sms pozrela, ved jasne ze mu to doplo ked ze som odisla nahle z nicoho nic a potom som mu iba napisala ze sa s nim potrebujem o niecom vaznom prozpravat a vedel to proste hned ako sme sa stretli, aj som to niekolkokrat sem pisala... a to s tym mobilom, ze ho nehal pri mne-on vedel ze ja mu do mobilu nepojdem, tak my sme nemali pred sebou nejake schovavacky telefonov a podobne, ale velakrat aj ked spal alebo tak a niekto mu pisal tak som sa vzdy pozrela aspon na plochu ze ci to nahodou nie je niekto z roboty ze ho potrebuju alebo nieco, aj mi to sam povedal ze mu mam napriklad precitat sms ked mu nejaka prisla ked nieco akurat robil a nemohol ist k mobilu...takze toto je v pohode, len nikdy som mu nesla do mobilu tak ze by som sa mu tam vyslovene sparala, uz chapes??

emanuela

Tu niet co riesit!!!! Bola to nevera!! BODKA. Tvaril sa hrozne v pohode a nad vecou, lebo to 100% nepovazuje za neveru. Ale to sa ritopich hrozne myli. Ked niekoho podvediem, je to nevera, finito. Viac k tomu nemam co dodat. A to, ako sa ksichtil pri rozhovore s tebou len potvrdilo, ze to v hlave nema v poriadku a je mimo. Bude tebou manipulovat a vraviet ti, ze to nemozes povazovat za neveru. Nedaj sa!!!!!!!!!!! Bude ta nadalej podvadzat a bude to s chlapom. Super..............

Lollka

Chapem ze je to pre teba bolestive, ja som tiez citliva osoba a keby sa mi nieco take stalo bolelo by ma to rovnako. Na tom stretnuti ta ale dost ponizil, to naco ti to daval citat ked vedel ze ti to ublizi a budes sa citit este horsie ako sa citis? Chcel aby si sa zosypala alebo co? A to ako ti hovoril ze ho ten chlap pritahuje a o tebe mu skaredo pisal preto, aby si ho udrzal, to muselo tiez boliet. Myslim ze sams vidis ze vztah s nim by zmysel nemal, uz by to nikdy nebolo take ako predtym. Kym predtym bol ten vztah stastie lebo si ho vlastne poriadne nepoznala, teraz by bol uz len bolest a trapenie. Nikdy by si nevedela koho skusa tentoraz, muza ci zenu, co mu/jej o tebe pise ci hovori. Mala si ho zidealizovaneho ale bohuzial vobec nie je taky akeho si ho videla. Milujes niekoho kto neexistuje. A na tvojom mieste by som si nechala urobit testy na vsetky pohlavne choroby. Ono to raz preboli a stretnes niekoho kto si ta bude vazit a nebude mat potrebu testovat za tvojim chrbtom v posteli inych.

Kyblicek

Ked si si vtedy precitala tie smsky, tak museli byt v mobile ako "precitane". Ako si mu to vysvetlila? Ved musel vtedy vediet, ze si mu ich precitala. Musel vediet, ze si mu vliezla do sukromia. To ho to ani neprekvapilo, ani nevyviedlo z dobrej nalady ? A tiez musel vediet, ze si to vsetko videla. A tiez mi nedava zmysel, ze si tak intenzivne posielaju smsky a on ti necha svoj mobil "pod nosom". Tiez neviem, ako mozes vediet, ze ked ste sa stretli naposledy, vedel, o com s nim chces hovorit. Cele to vyzera ako pisane z pohladu tretej osoby (autora pribehu). Ale detaily nesedia.

moj-pohlad

Podla toho co pises, tak na 90% sa ku nemu vratis. Pretoze za nejaky cas na teba dolahne smutok a bude ti chybat. A kedze si slaba a posadnuta jeho muzskou pritazlivostou (nie je to laska co citis, chces ho lebo ta ako samec pritahuje) vratis sa k nemu lebo po chvilach samoty budes opat tuzit byt v jeho objatiach a nedokazes ostat sama bez tychto veci ktore si od neho dostavala. Ty dlho bez chlapa nevydrzis. Si poblaznena z toho co na teba ako chlap vyzaruje a preto nedokazes rozlisit ze cele toto vobec nie je o laske. Vobec kvoli tomu nevidis, ze ten clovek ta iba manipuluje. Ved sa trochu zamysli nad jeho reakciami. Chlap co skutocne miluje svoju zenu ako partnerku, ako niekoho s kym chce mat deti, tak preboha by sa nesiel kur*it s inym chlapom. A pokial mas o tomto akykolvek naznak pochybnosti a odpustenia mu, tak si naozaj iba zaslepena.

Annemarie675

nicollette12:
Ja sa to kamaratkam hambim povedat, ja sa citim strasne zle, ja by som nevedela iba tak o tom rozpravat..velmi ma to zranilo a teraz mam chut akurat tak byt doma a spat aby som na to nemyslela lebo viem ze sa znicim sama ak sa budem citit takto ako teraz, moje myslienky ma zozeru.. :(( ale zas snazim sa aj zit v realite a viem ze nemozem teraz rok prespat sama zavreta kym sa z toho dostanem..

Annemarie675

diziana:
Urcite mas pravdu, ja sama citim ze uz s nim nechcem byt lebo to co spravil, na to sa neda len tak zabudnut.. Je to proste nevera a je to strasne ponizujuce, ja sa normalne hambim za neho :(( Ale to je tak, ze jedna polovica srdca citi hnev, bolest, ponizenie, zradu, nechut vidiet toho cloveka a druha polovica srdca zas hori laskou.. Hlava hovori ze je to proti zdravemu rozumu ostavat s takym clovekom co zradil, ale zaroven si to nechcem pripustit a stale by som bola schopna mu odpustit aj ked urcite nie teraz...ani o mesiac...

diziana

povedal ti,ze sa mu to paci/lo.mas jasnu odpoved,ze urobi to aj v buducnosti.teraz si bude davat veliky pozor aby si mu nanic neprisla.ale ak chcesbyt s nim,tak mu sem tam skontroluj roztiahnuty venec.bezsrandy,chapem ta ze ho milujes,ale on ti to vazne bude robit nadalej.radsej pretrp par mesiacov bez neho,najdi ineho a zabudnes

Annemarie675

Alliss:
Ano tvaril sa dost pokojne na to ze vedel co s nim idem riesit, mozno si to ani on sam neuvedomuje ze co vlastne spravil, on si asi mysli ze to nie je nevera, neviem....netusim co ma v hlave on...
Najviac ma vsak dostala ta sms, ze vraj on mi da cas na to aby som sa upokojila, to kde sme... Nie je to trosku sebecke?? Ja uz ani neviem ci mam tie jeho ospravedlnenia brat vazne..

Annemarie675

NaRovinu:
Ja neviem ani kto je nejaka feritka, nemam potrebu riesit taketo kraviny.. Hlavu mam ako melon, tolko myslienok, ze na toto naozaj nemam naladu ani chut..