Dobry vecer, hladam niekoho kto by mi tu vedel poradit a napisat nazor co si o tom mysli ale najviac ocenim nazor niekoho kto si take nieco podobne zazil, tak prejdem k tej veci...mam priatela, sme spolu 2,5 roka, ja mam 23 a on 28....vcera vecer sa stala taka vec, ze som bola u neho doma, sedeli sme v obyvacke on ze sa ide umyt...tak ja ze dobre, pozerala som telku ked z nicoho nic mu zavibroval telefon na stole predomnou....tak som to neriesila, ale potom mu zas zavibroval..tak som sa pozrela ze kto pise ci niekto z roboty ze ked tak mu to potom poviem...ale pisal mu nejaky "Stano" a 1. Sms znela "zajtra mam cas tak mozme zbehnut ku mne" . Druha "neviem sa ta dockat, odpis mi hlavne, fakt to neviem vydrzat musim ta vidiet" + pusinkovy smajlik...ja som vyvalila oci v soku, hned co ma napadlo bolo, ze je to nejaka zena s krycou prezivkou "stano", tak som otvorila ich spravy, viem, je to zle, ale musela som...a to co som tam videla, to je az hnusne pisat...same smsky o tom, ako su na seba nadrzany + co tam nakecal o mne, ze so mnou ho to nevzrusuje, ich sex je uplne iny a ze nikdy si nemyslel ze stretne chlapa ako je on, ze mu ukazal cestu ktora ho zaujima viac, zeny nie su pre neho...mne je do placu ked toto pisem...hned som ten mobil odhodila a snazila som sa to prekusnut ze co sa bude dalej diat..ked vysiel zo sprchy, nechapal co sa deje, lebo ja som mala taky pohlad, ze to ani neviem opisat, no robila som sa ze nic, lebo som ani nevedela ako by som to riesila, proste som mu iba povedala ze idem domov, ze musim este nieco spravit....a on mi este povedal ze skoda ze mal na mna chut!!!! No ja som neverila a hned som odisla....dnes som si s nim ani nenapisala ani nezavolala a ani nechcem, nechcem ho ani vidiet, ale ani neviem ako to mam riesit....som v koncoch...poradte mi niekto prosim som zufala, co mam robit? Co si mam vlastne o tom mysliet??!! A nie je to fake tema, ako som si vsimla ze tu pisete pod kazdu temu, toto je realita a dost kruta :(
Gay? Pomooooc
Pozrite si spolu film Dánske dievča. Možno nie je gay. Možno len nie je vo svojom tele... a preto to možno nebral ako podvádzanie, lebo si neuvedomoval, že problém je niekde inde.
No a to chces este rok akoze plakat a premyslat nad nim?
Myslis,ze on premyslal nad tebou, ked mu to ten chlap rval do prdele?
Vies co moja? Clovek ti chce poradit a pomoct a este...
Plac a zi s pohlavnymi chorobami.
Testy nestoja nic u gynekologa a tiez urcite nemusis vykladat celu story, ako ta tvoj partner podviedol s chlapom. Gynekolog na to urcite nie je zvedavy.
A vlastne ani ja ....
10 dni tu o tom vypisujes na net prosim ta...
Maruska nechápem prečo ju nahánaš, veď sama musí vedieť čo má robiť...Ja som prežila tiež neveru, ale akurát že ma muž nepodviedol s chlapom ale so ženou a bolo to po 3 rokoch manželstva z toho sme boli spolu predtým už 4 roky takže dokopy 7 a vieš ako som sa dlho z toho spamätavala? Toto čo zažila annemarie, by som asi nezvládla a ešte v takom mladom veku zažiť takú bolesť, ty si maruska asi nič také nezažila, tak radšej už nekomentuj, lebo keď to vidím tak ma chytajú nervy. A annemarie tebe prajem veľa síl,urob pekne to čo máš v pláne a určite sa to opýtaj priatela, či to bolo bez alebo s...Veď zistíš či klame alebo nie, to bude určite vidieť, ale myslím si, že určite vie že by si z toho mohla mať problémy ty. Takže ak naozaj nie je až taký hajzel a naozaj to všetko lutuje tak by ťa klamať nemal.
A ženy čo tu radíte tie testy, tie testy určite aj niečo stoja a načo pojde na ne zbytočne?
MaruskaMM: a presiel tyzden od toho, ako som sa dozvedela ze ma moj priatel podvadza s chlapom, takze o akom case tu pises? Nepoviem keby ubehol rok
MaruskaMM:
Vies co neries mna, nevies si predstavit ako sa citim, myslis ze mam este chut ist ku gynekologovi a povedat mu ze ma priatel podviedol s chlapom a teraz potrebujem testy? Nie som sprosta, viem co to znamena ze to moze byt nebezpecne, ale naco ma uhanas niekam, ked to bola moja prva myslienka hned ako som sa to dozvedela, ze co ak ma niecim naondil...o to sa bat nemusis...Fakt pises to ako keby som prisla z ineho sveta, viem co sa moze stat, ale v prvom rade sa na to musim psychicky pripravit ale to ta asi nenapadlo, no dakujem za pripomienku.
Aliss:
Ano ja som rozhodnuta uz ze mu dam zbohom na osobnom stretnuti, lebo nie sme deti a nie sme spolu tyzden aby som mu vypisovala smsky o rozchode... A ano o tom dvojakom zivote mas pravdu, mozno ze by si vstupil do svedomia a skoncoval s tym keby som mu dala sancu, ale urcite je tu aj moznost ze by pokracoval v tom aj nadalej, ale to tu nebudem riesit, lebo ziadna sanca nebude a to som sa uz rozhodla... Nuz, pri dalsom a dufam ze poslednom stretnuti s nim sa uz budem viac drzat po citovej stranke a nezacnem potom revat a zas si vycitat ze co som to povedala , ked on si to aj tak zasluzi... Som zvedava ci sa ozve, alebo uz pochopil ze je koniec, ale ked sa neozve tak aj tak sa mu ozvem ja, lebo potrebujem to s nim vyriesit a uzavriet tuto kapitolu, uz len z mojho pocitu...a aby vedel ze uz je to definitivne...a ze nemusi dalej cakat na to ze sa ukludnim a bude vsetko v poriadku...
Ved ale prosim ta kolko casu preslo a ty to stale rozoberas dookola, miesto toho, aby si veci konecne realne riesila.
Uz si davno mala byt na gynci. Nemusis nikomu nic vysvetlovat. Jednoducho povedz, ze chces vsetky testy mozne aj nemozne na pohlavne choroby. Ty sa jeho ides pytat, ci to robil s kondomom???
Uz si sa vyplakala, vyzurila. Nechapem nad cim stale uvazujes? Uz si to davno mala uzavriet a aj v sebe.
Annemarie675 - Byť na tvojom mieste, s chuťou by som mu to vykričala do tváre a ešte by som hrdo odišla. Takýto hajzel si zaslúži len toto.
Je jedno s kým to robil, či s mužom, mravcom alebo slonom. Podviedol ťa, zranil ťa a ja by som k takému človeku necítila ľútosť, aj keby som mu mala povedať to najhoršie v živote.
Som tiež veľmi citlivá, ale som aj tvrdohlavá a každá zrada ma vie zo sekundy na sekundu zmeniť na ľad.
Pamätaj si, zaslúži si krutú pravdu do očí. Je jedno, či bude plakať, ako baba. V tej chvíli mysli na to, čo ti urobil, nie na to, že ho zraňuješ. A mysli na to, že to neľutuje a správa sa pokojne a drzo.
Annemarie675-ty sa nespoliehaj na to,co ti povie priatel.On ta moze oklamat,ze to vzdy robili iba s kondomom,a pravda moze byt uplne ina.Ved ta klamal vo vztahu.Preco by ti mal vraviet teraz pravdu?Ty sa spoliehaj iba na odborne testy a lekarov.Tam najdes pravdu.Fakty.
MaruskaMM:
Tak kazdemu sa to lahko hovori ked si takym nicim nepresiel, to aj mne sa hovorilo lahko ked sa mi kamaratky zdoverovali ze ich priatel ich podviedol a ze su na pokraji psychickeho zrutenia, tie som sucitila, ale jasne ze pokial si clovek nezazije, tak nepochopi... A ja neviem o com sa mam s nim dalej rozpravat, chcela som sa s nim pri tom poslednom stretnuti rozist, ale ked sa to nakoniex hentak zvrtlo tak sa mi nedalo mu este viac ublizovat, samozrejme ze to mam v plane a co najskor, nebudem mu davat ziadne nadeje, len som sama dost citlivy clovek a viem sa vcitit do druhych..poznam ho dost dobre na to kolko sme spolu, viem ze by mu bolo este horsie keby som mu este do tvare vyfrkla ze je definitivny koniec, aj ked si myslim ze mu to doslo kedze sa od vtedy neozval a ja som ho vyhodila z bytu....Uz sa z toho ale spametavam a ohladne tych testov, to snim urcite planujem riesit a spytam sa ho ci to aspon robili s ochranou a budem sa dozadovat pravdy, lebo mu poviem ze ide o moje zdravie, to myslim ze ma neoklame a aj tak naco by mu to bolo ked uz aj tak celu pravdu viem...tu uz nie je co zapierat...