Dobry vecer, hladam niekoho kto by mi tu vedel poradit a napisat nazor co si o tom mysli ale najviac ocenim nazor niekoho kto si take nieco podobne zazil, tak prejdem k tej veci...mam priatela, sme spolu 2,5 roka, ja mam 23 a on 28....vcera vecer sa stala taka vec, ze som bola u neho doma, sedeli sme v obyvacke on ze sa ide umyt...tak ja ze dobre, pozerala som telku ked z nicoho nic mu zavibroval telefon na stole predomnou....tak som to neriesila, ale potom mu zas zavibroval..tak som sa pozrela ze kto pise ci niekto z roboty ze ked tak mu to potom poviem...ale pisal mu nejaky "Stano" a 1. Sms znela "zajtra mam cas tak mozme zbehnut ku mne" . Druha "neviem sa ta dockat, odpis mi hlavne, fakt to neviem vydrzat musim ta vidiet" + pusinkovy smajlik...ja som vyvalila oci v soku, hned co ma napadlo bolo, ze je to nejaka zena s krycou prezivkou "stano", tak som otvorila ich spravy, viem, je to zle, ale musela som...a to co som tam videla, to je az hnusne pisat...same smsky o tom, ako su na seba nadrzany + co tam nakecal o mne, ze so mnou ho to nevzrusuje, ich sex je uplne iny a ze nikdy si nemyslel ze stretne chlapa ako je on, ze mu ukazal cestu ktora ho zaujima viac, zeny nie su pre neho...mne je do placu ked toto pisem...hned som ten mobil odhodila a snazila som sa to prekusnut ze co sa bude dalej diat..ked vysiel zo sprchy, nechapal co sa deje, lebo ja som mala taky pohlad, ze to ani neviem opisat, no robila som sa ze nic, lebo som ani nevedela ako by som to riesila, proste som mu iba povedala ze idem domov, ze musim este nieco spravit....a on mi este povedal ze skoda ze mal na mna chut!!!! No ja som neverila a hned som odisla....dnes som si s nim ani nenapisala ani nezavolala a ani nechcem, nechcem ho ani vidiet, ale ani neviem ako to mam riesit....som v koncoch...poradte mi niekto prosim som zufala, co mam robit? Co si mam vlastne o tom mysliet??!! A nie je to fake tema, ako som si vsimla ze tu pisete pod kazdu temu, toto je realita a dost kruta :(
Gay? Pomooooc
Tym chcem proste napisat, aby ste s tym prestali bojovat a zmierili sa s tym ako s faktom, ktory sa zmenit neda.
Ty ho lutujes, ale pokojne to moze byt tak, ze ta potrebuje, aby pred ostatnymi vyzeral, ze zije usporiadany zivot, lebo spolocnost stale malo toleruje, ak je niekto gay.
Cele mi to pride trosku zvlastne. Kazda normalna zena, prve co by po takomto zisteni urobila, by myslela hlavne na seba a skutocne isla na vysetrenie, ci je zdrava.
Pozri, ked ta dokazal podviest s muzom, moze byt schopny vsetkeho a vobec sa nemozes spolahnut na to, ze ho poznas.
No tak je gay. To nie je koniec sveta. Ste dvaja dospeli ludia, tak sa v klude porozpravajte. Nech si prizna, ze je gay, ako pisal, sex so zenou ho nebavi. To asi nemozes brat osobne. Mimochodom tuto naklonnost by si kazda zena zrejme vsimla uz pred tym.
Pokojne mozete ostat kamarati, ale obaja musite pochopit, ze to, ze mu to chuti s muzmi sa proste nezmeni. To nie je nejake experimentovanie.
Mat radi sa predsa mozete aj nadalej, len sa proste nedokazete milovat.
Treba sa pohnut dalej. Kazdy svojim smerom.
Autorka temy - osobne by som sa nerozchadzala cez mobil. Chapem tvoje dovody, ale treba si dat zbohom z oci do oci. Samozrejme, nie som v tvojej kozi, takze sa mi to lahko pise, ale...ale :) Bude zrejme plakat, prosit, dozadovat sa, ale vas vztah uz potom nebude nikdy ako pred tym, takze nedavala by som druhu sancu. Podviedol ta a je jedno ci s lasicou alebo orangutanom :D Aj keby bol gay/bi, prizna to pred kamosmi a rodinou? Taky "pravy" chlap, co chodi do posilky asi tazko. Mohol by kludne vies dvojity zivot, ty by si nemusela o nicom vediet. Ja som za to, aby partner robil vsetko to, pri com je stastny, pokial mi neublizuje. Tebe vsak ublizil. Plus, naozaj by som apelovala aj na to, ze ak skutocne sulozili, mohol ta nakazit bakteriou Ecoli. A to nie je fakt sranda...
to ze sa rozplakal neznamena ze ho mas lutovat to je vasa typicka zenska slaba vlastnost ...
rozid sa s nim na co cakas keym ťa obalamuti cez tvoje city sa k tebe naspať dostane a bude mať takto babu a isto aj chalana ....
pozri si nejake gay video myslim ze ta to presvedci o tom ze s nim nemas byt on chce byt s niekym inym tak to respektuj
ziadnasanca:
Dakujem pekne za nazor, ako pisem, tiez neviem ci cakal ze sa mu po tyzdni hodim do narucia.. On to asi berie ako keby sa nic nestalo a urobil len nejaku malickost. A aj tak. Ta nasa komunikacia je na bode mrazu, ved odvtedy, ako sme sa vtedy stretli kvoli tomu ze som sa snim chcela porozpravat, tak odvtedy sme si povedali na oboch stretnutiach asi 2 vety... A ja sa s nim ani nedokazem plynulo normalne rozpravat.. Ale uz to chcem proste ukoncit, rozmyslam aj nad telefonickym rozchodom, lebo zas sa bojim ze sa toto zopakuje a to uz by som fakt bola zmatenaa strasne by som si to vycitala aj ked nemam co, ale ja asi tu jeho vinu citim za neho ako si tak uvedomujem... Podla mna mi pomoze ho uz nevidiet a dat mu koniec cez ten mobil, aky na to mate nazor? Je to spravne po takom vztahu?
Je mi to uprimne luto. Musi to by pre teba velmi tazke ale nedaj sa.
Asi nebolo nastastnejsie sa s nim rozpravat po vine. Clovek je odvazny a potom lutuje slova, aj ked si povedala pravdu.
Mna len zaraza ako sa z toho da vychladnut. Ako keby to ani nebol podvod. Ako keby sa to neratalo ako nevera lebo ved to nebolo so zenou. Zvlastne vnimanie a este zvlastnejsie reakcie.
Osobne si neviem predstavit ako by taky vztah dalej fungoval po takom niecom. Nemozne.
NaRovinu:
Ja viem ze som povedala pravdu, ved to nepopieram, ale necakala som ze sa rozplace.. To sa este nikdy nestalo.. Mozno preto mi to tak doslo ze som to prehnala.. Ale ja nezvyknem byt takato hruba voci niekomu a uz nikdy by som nepovedala ze budem hruba voci nemu, takze urcite bol prekvapeny z toho ze som na neho tak vybehla.. Ale naozaj neviem co cakal, mile slova? To sotva.. Nie nie povedala som si aj sama sebe ze by som bola dobra krava keby som sa k nemu vratila, ved to co by bolo, ved by sa mi hnusil.. uz len z toho principu vravim nie..
Nedaj sa zmiasť. Uvedomuješ si, čo ti urobil ?!!
ON ŤA PODVIEDOL S CHLAPOM !!!! A JE EŠTE KĽUDNÝ. Vážne sa ťa opýtal, či si už "vychladla" ?
Ja by som mu tak urvala medzi nohy, žeby sa z toho v živote nespamätal a viac by ku mne neliezol. Ty ho ešte ľutuješ. Povedala si pravdu, je to buzerant.
Ak sa k nemu vrátiš, sklameš ma. Snáď máš nejakú sebaúctu.
Ahojte tak by som sa vam chcela znovu rozpisat co sa zmenilo odvtedy.. Takze v sobotu vecer mi volal ze je pod mojim panelakom a ze ma potrebuje vidiet.. Ja som bola vtedy u mna s kamaratkou, troska sme si aj vino dali tak som mu povedala ze nejdem nikam, ze nech sa zastavi inokedy ak mi potrebuje nieco povedat.. On ze ma potrebuje strasne vidiet ze ked odide kamoska ze sa mu mam ozvat, tak ja ze dobre co uz by on potreboval, zas ma klamat do tvare...tak ja uz posilnena vinom mi bolo lepsie, kamoska potom odisla, tak ja ze mu teda zavolam nech dojde-ja viem teraz vsetci si tu budete mysliet ze ci mi preplo, ale uz mi je psychicky o dost lepsie a iba ma to zaujimalo ze co take chce (+som mala nejaky ten alkohol v sebe), ze mozno sa aspon z chuti zasmejem alebo sa zas vytocim...a videla som to hlavne ako dobru prilezitost na rozchod....Po pol hodine cca dosiel a normalne som ho privitala, ponukla som ho dzusikom s uplnym pokojom na dusi, aj ked by som ho tam najradsej roztrhala v zuboch ale uz som necitila taku tu precitlivenost.. Tak som sa ho pytala co chce teda, tak mi vravi ze ma chcel vidiet a ze mi chybam a ze ci uz mi je lepsie a ci uz som na to zabudla a vymazala to z hlavy(!?) a ze ci mozme zacat od znova (????!!!!!!) ja vyraz vyhukany, ze co to povedal, no ja som sa zacala smiat, normalne som tam chytila zachvat smiechu, ako uplna troska, on nechapal vobec, tak sa zacal na mna pripecene usmievat a uz mal iskricky v ociach, tak som ho velmi rychlo uviedla na pravu mieru vetou ze nech si este raz zopakuje tu vetu a nech sa nad nou dobre zamysli ci to mysli vazne co povedal, a on mi s kludom povie ze ved cakal na to kym sa ukludnim aby za mnou prisiel a mohli zacat od zaciatku, ja vam poviem ludia ze mna to tak vytocilo, ze som mu strasne skaredo zacala nadavat, jasne ze si to zasluzi ale podla mna som to prehnala, boli to nadavky typu ze ty buzerant co pretahujes chlapov, potom so mnou spavas a este si s nejakym gayom vypisujes aka som zla v posteli a ze ste na seba nadrzani.. Samozrejme som mu povedala nech vypadne z mojho bytu a nech si ide za nim ze ma uz nezaujima.. A on zacal plakat, mne to doslo strasne luto, najradsej by som ho objala a pobozkala, pohladkala, ale nakoniec som odolala mojim myslienkam a stale som mala v hlave to, co urobil..Pozrel sa na mna a povedal mi ze ma stale miluje a ze mu je strasne zle a uvedomuje si co spravil ale ze chce byt iba so mnou a ze si za tym bude stat.. Potom odisiel prec a ako sa zavreli dvere tak som sa zosuchla na zem a zacala som tak plakat, normalne hystericky plac..Odvtedy sa citim ako na zaciatku ked som sa to dozvedela:(((( Neviem co mam robit, strasne ma zmiatli tie myslienky ktore som mala ked sa na mna pozrel so slzami v ociach a povedal mi tu vetu.. :(( to bolo naozaj uprimne od srdca bolo to citit dost...:((( a dakujem ak si to niekto precital az sem a povie mi svoj nazor co si o tom mysli
No čo, už si sa odhodlala sa mu ozvať kvoli tomu rozchodu? Podľa mňa to urob čo najskôr lebo on si bude stále myslieť že ste spolu a ešte bude na teba vymyšlať veci aby si pri ňom ostala..Ale mala si mu hneď povedať že je koniec, nie to naťahovať ale chapem že si si to asi neuvedomila keď si si to tak spätne pretačala v hlave, že čo sa vlastne stalo... Urob to čo najskor hlavne