Gay? Pomooooc

Príspevok v téme: Gay? Pomooooc
Annemarie675

Dobry vecer, hladam niekoho kto by mi tu vedel poradit a napisat nazor co si o tom mysli ale najviac ocenim nazor niekoho kto si take nieco podobne zazil, tak prejdem k tej veci...mam priatela, sme spolu 2,5 roka, ja mam 23 a on 28....vcera vecer sa stala taka vec, ze som bola u neho doma, sedeli sme v obyvacke on ze sa ide umyt...tak ja ze dobre, pozerala som telku ked z nicoho nic mu zavibroval telefon na stole predomnou....tak som to neriesila, ale potom mu zas zavibroval..tak som sa pozrela ze kto pise ci niekto z roboty ze ked tak mu to potom poviem...ale pisal mu nejaky "Stano" a 1. Sms znela "zajtra mam cas tak mozme zbehnut ku mne" . Druha "neviem sa ta dockat, odpis mi hlavne, fakt to neviem vydrzat musim ta vidiet" + pusinkovy smajlik...ja som vyvalila oci v soku, hned co ma napadlo bolo, ze je to nejaka zena s krycou prezivkou "stano", tak som otvorila ich spravy, viem, je to zle, ale musela som...a to co som tam videla, to je az hnusne pisat...same smsky o tom, ako su na seba nadrzany + co tam nakecal o mne, ze so mnou ho to nevzrusuje, ich sex je uplne iny a ze nikdy si nemyslel ze stretne chlapa ako je on, ze mu ukazal cestu ktora ho zaujima viac, zeny nie su pre neho...mne je do placu ked toto pisem...hned som ten mobil odhodila a snazila som sa to prekusnut ze co sa bude dalej diat..ked vysiel zo sprchy, nechapal co sa deje, lebo ja som mala taky pohlad, ze to ani neviem opisat, no robila som sa ze nic, lebo som ani nevedela ako by som to riesila, proste som mu iba povedala ze idem domov, ze musim este nieco spravit....a on mi este povedal ze skoda ze mal na mna chut!!!! No ja som neverila a hned som odisla....dnes som si s nim ani nenapisala ani nezavolala a ani nechcem, nechcem ho ani vidiet, ale ani neviem ako to mam riesit....som v koncoch...poradte mi niekto prosim som zufala, co mam robit? Co si mam vlastne o tom mysliet??!! A nie je to fake tema, ako som si vsimla ze tu pisete pod kazdu temu, toto je realita a dost kruta :(

Annemarie675

Ttt:
No je to tak, ja uz neviem ani co si mam o tom mysliet, stale ma drzi myslienka ze to je cele iba zly sen, alebo skor si to ja nasilu domyslam, aby som sa uplne nezrutila... A to ze by mal aj inych to neviem, ale je to malo pravdepodobne lebo vravel ze to chcel iba vyskusat a ze sa mu paci konkretne ten "stano"...Ale ja uz nebudem verit nicomu co mi on narozprava lebo po tomto sa to uz ani neda..

Annemarie675

diziana:
Si strasne zlata, dakujem za ochotu, rada by som sa stretla ale ja som z BA a pracujem takze nemozem len tak odist,inak by som kludne aj prisla a stretla sa, ale dakujem pekne moc si to cenim...odvtedy sa mi ani neozval a ja to beriem aj tak ze to je fajn lebo ani sa necitim na to ho zas vidiet, neviem vsak ani kedy mu poviem ze je koniec, no chcela by som co najskor...

diziana

ak si z tn mozme dat osobny pokec.bude lepsie osobne sa stretnut a povedat mu narovinu ze nedokazes byt s nim pri pomysleni ako to s nim robil a ze je bisexual.bojis sa ze to urobi zas a ze mu nechces zakazovat nieco co ma rad.chapem ta,je to hrozne.ak chces,teda ak si z tn daj vediet.ja ta vyliecim :-).som zena aby si si nemyslela ze som chlap :-)

Ttt

No ak toto je pravda tak to je parada.toto keby sa stalo mne tak to by len tak lahko nepredychal.spat s priatelkou a tak s chlapom a kto vie ci bol jediny.nechapem.dvihal sa mi zaludok pri opísani tych sms.fakt sila.nemam vobec nic na pary rovnakeho pohlavia absolutne mi nevadia ale treba si vybrat!!!a nie hrat to na dva strany.pred svetom idealny partner zeny a poza chrbat stretavat sa s chlapom.a ver tomu ze ked to tak robi a paci sa mu to stale v tom bude pokracovat.skor ci neskor.lebo to je to co ho vzrusuje.jednoducho bud je bisexual alebo cisty gay.zabudni na neho potrapis sa ale aj to preboli.a dufaj ze nenatrafil na chlapov od ktorych sa nakazil.ja by som sla na testy.neverila by som mu

Annemarie675

diziana:
Nechcem si to predstavit, aj bez toho mi je hrozne,strasne zle sa to cita, lebo je to pravda :(.... to sa ani neda popisat...cely den len kukam filmy alebo spim, ak nepocitam navstevu kamosky ktora sa u mna zdrzala asi 20min... snazim sa na to nemysliet, ale snazim sa to nejak uz ukoncit, lebo on to zrejme nepochopi ze je koniec, kedze v nasej konverzacii nepadlo slovo rozchod, takze asi si mysli ze sa ukludnujem a za tyzden bude vsetko v poriadku...jeho rozmyslanie....ale ja vztah nechcem ukoncit cez telefon, nie som taka, ja riesim vsetko radsej osobne aby nevznikali nedorozumenia, len prave pri nom neviem, ci sa s nim mam stretnut alebo ci to mam urobit cez mobil,mne to pride strasne hlupe po skoro 3 rokoch :(

diziana

ochota odpustit mu hmmm velmi dobre sa nad tym zamysli.on je proste bisexual,vzrusuje ho muz.predstav si,ze sa s nim bozkaval,robil oral,masturboval a sexoval.to vazne chces napriek tomu aky je uzastny riskovat to ze to bude robit?lebo ver ze bude .ked nie teraz,tak o rok urcite proste pojde za txm co ho vzrusuju

janicka09046

pfuha dievča tak ty to máš dobre ťažké.. hlavne sa od neho odpútaj a v žiadnom prípade sa k nemu nevracaj.. ale máš svoju hlavu tak sa riad ňou..

Annemarie675

moj-pohlad:
Urcite s nim uz nechcem byt, je to pravda ze by mi chybal, ved on mi chyba stale ked s nim nie som, ale neda sa to odpustit, toto nie je nejaka malickost...a naozaj som sa do neho zamilovala, on ma ocaril vsetkym, aj spravanim, aj ako vedel komunikovat, bol slusny, vsetok cas venoval mne(teda asi nie len mne), ale proste bol pre mna velmi blizky clovek, vsetko som mu mohla povedat, vzdy ma vypocul a poradil mi, pomohol so vsetkym...my sme sa ani poriadne nehadali, neviem preco mu takto siblo...

Annemarie675

emanuela:
Ja viem, ja to za neveru urcite povazujem, nie som blba ze sa budem tvarit ze nespal zo zenou tak je vsetko ok...len ma mrzi aj to, ze napriklad dnes bola u mna kamaratka a pytala sa na neho ze co a ako ci je vsetko v poriadku medzi nami, no ja som mala hned slzy v ociach nedalo sa to proste udrzat,no iba som jej povedala ze sme sa pohadali, nedokazala som jej povedat co urobil...a mozno by mi naozaj pomohla a pochopila by ma no mne by sa o tom velmi tazko hovorilo...

Annemarie675

Lollka:
Citim sa velmi zle to mas pravdu, dakujem za podporu a pochopenie...nie ten vztah by bol zly uz ja uz nechcem dalej pokracovat, som zvedava dokedy sa budem takto citit, lebo je to strasne unavujuce....furt som len doma, nemozem nic robit...nemam silu ani chut a som zvedava ze ci budem este niekedy verit chlapom ako celkovo...