Dobry vecer, hladam niekoho kto by mi tu vedel poradit a napisat nazor co si o tom mysli ale najviac ocenim nazor niekoho kto si take nieco podobne zazil, tak prejdem k tej veci...mam priatela, sme spolu 2,5 roka, ja mam 23 a on 28....vcera vecer sa stala taka vec, ze som bola u neho doma, sedeli sme v obyvacke on ze sa ide umyt...tak ja ze dobre, pozerala som telku ked z nicoho nic mu zavibroval telefon na stole predomnou....tak som to neriesila, ale potom mu zas zavibroval..tak som sa pozrela ze kto pise ci niekto z roboty ze ked tak mu to potom poviem...ale pisal mu nejaky "Stano" a 1. Sms znela "zajtra mam cas tak mozme zbehnut ku mne" . Druha "neviem sa ta dockat, odpis mi hlavne, fakt to neviem vydrzat musim ta vidiet" + pusinkovy smajlik...ja som vyvalila oci v soku, hned co ma napadlo bolo, ze je to nejaka zena s krycou prezivkou "stano", tak som otvorila ich spravy, viem, je to zle, ale musela som...a to co som tam videla, to je az hnusne pisat...same smsky o tom, ako su na seba nadrzany + co tam nakecal o mne, ze so mnou ho to nevzrusuje, ich sex je uplne iny a ze nikdy si nemyslel ze stretne chlapa ako je on, ze mu ukazal cestu ktora ho zaujima viac, zeny nie su pre neho...mne je do placu ked toto pisem...hned som ten mobil odhodila a snazila som sa to prekusnut ze co sa bude dalej diat..ked vysiel zo sprchy, nechapal co sa deje, lebo ja som mala taky pohlad, ze to ani neviem opisat, no robila som sa ze nic, lebo som ani nevedela ako by som to riesila, proste som mu iba povedala ze idem domov, ze musim este nieco spravit....a on mi este povedal ze skoda ze mal na mna chut!!!! No ja som neverila a hned som odisla....dnes som si s nim ani nenapisala ani nezavolala a ani nechcem, nechcem ho ani vidiet, ale ani neviem ako to mam riesit....som v koncoch...poradte mi niekto prosim som zufala, co mam robit? Co si mam vlastne o tom mysliet??!! A nie je to fake tema, ako som si vsimla ze tu pisete pod kazdu temu, toto je realita a dost kruta :(
Gay? Pomooooc
A baby, dakujem ze mi pisete vase nazory, lebo asi by som nevedela co robit, ja viem, pisete mi spravne ze ho mam poslat kade lahsie len je to velmi tazke, lebo nikdy sme vo vztahu nemali problemy, ako take mensie hadky ano samozrejme ale toto je na mna moc.....:(( urcite s nim uz nechcem byt, ale ja si to stale nechcem pripustit :((((
podvodnik:
Fake tema? To ako myslis vazne? Ty nevies asi aky je to pocit, kde som napisala ze som mu odpustila? Este som napisala do temy ze to nie je fake, lebo presne som cakala take reakcie ako tu pozorujem aj pod inymi temami, ze niekto napise svoj problem, je v koncoch a nejaky "dobrak" mu napise ze fake fake, falosna tema, vymysel atd....ked nemas co napisat tak radsej nepis !!!!! Dakujem
Fake tema... Zistila a hned riesi, objimanie za stehna a pak sa k nemu vrati akoby sa nic nestalo... Dobry navrh na roman pre Rosakundu Pilcherovu :)
To čo je za psychopata tento chlap? Píšeš, že bol kľudný, objímal ťa, že ti to dal prečítať... Má to on v hlave v poriadku ? Príde mi, ako totálne chorý človek.
A ako nemôže byť gay, keď ho chlap sexuálne priťahuje ? A je to nevera. Neopováž sa mu odpustiť !!!! Preruš s ním všetky kontakty a po čase sa odmiluješ. A never mu, že ťa miluje.
Nech je každý tým, čím chce byť. Stále len čosi riešiť a blbosti, trapošenie...
Presne tak, je to nevera. Ked ho podvedies s muzom, bude to nevera, ked so zenou, tak nebude??
Je to stale nevera a je jedno ci so zenoy alebo s muzom. On ta vobec nerespektuje a co vzdy ked bude chciet nieco vyskusat tak ta podvedie? Chore.
Este som zabudla dodat, ze som mu vykricala aj to ze nejakeho chlapa dava do (no viete kam) a ze potom so mnou spava ze ci mu neni zle zo seba ale on mi povedal ze sa nemam coho bat ze to nepochopim, len ze mu mam odpustit a preto sa bojim toho, ze to skor moj priatel (ak sa tak da nazvat) schytal od neho.....
Tak baby ahojte, bola som teda s nim, no neviem comu mam verit...proste hned ako sme sa stretli uz hned vedel co s nim chcem riesit, ale bol uplne kludny, tak som mu to hned vyvalila na oci, aby bol v obraze ze co som zistila vlastne...snazila som sa to riesit s chladnou hlavou, ale asi som sa neudrzala...hned ako prve som mu to vykricala ze co to ma byt, ze ci to mysli naozaj vazne, on hned ze nemam kricat zacal ma objimat, lebo som sa skoro psychycky zrutila este predtym ako vobec odpovedal, stale ma len objimal a hovoril ze mam byt kludna, ze vsetko bude v poriadku a ze mi to vysvetli...ja som ani sama nevedela co mam robit, bolo mi strasne neprijemne byt v jeho naruci a hnusili sa mi tie slova, ale ako keby som sa nevedela odtrhnut...stale som to brala ako zly sen...Navrhol mi, ze ci nejdeme k nemu ze mi to tam povie a spravi mi kavu atd...ja som teda suhlasila aj ked mi to bolo velmi neprijemne, lebo som sa zaprisahala ze do toho bytu uz nevkrocim, kdo vie co tam robil...ale nakoniec som isla teda a dosli sme k nemu a stale sa choval ako keby sa nic nestalo, ako keby zrazu zabudol ze sme sa stretli na to, aby sme sa vazne porozpravali..uplny kludas..no a prejdem k veci...no hned vytiahol mobil a zacal v nom nieco hladat...potom mi ukazal tie spravy s tym "stanom"- ja som hned zacala kricat nech mi to neukazuje ze som to videla a je mi z toho zle, on mi povedal ze nech si ich pred nim este raz precitam, tak som ich zacala citat ale plakala som ako blazon cela som sa klepala a ledva to citala, on sa na mna s kludom pozeral a este ma chytal za stehno...po 3 spravach som to uz dalej nedokazala citat ten telefon som mu dala naspet a povedala ze je uplny blazon, obycajny klamar a ze mu to nikdy neodpustim, on ma chytil a povedal mi, ze sa proste neudrzal a chcel to strasne vyskusat, sam si priznal ze je blazon...povedal mi, ze to co pisal o mne bolo preto aby sa ten chlap s nim aj nadalej stretaval lebo ho po sexualnej stranke pritahoval...povedal mi ale ze on nie je ziadny gay, ze chcel mi to v najblizsej dobe povedat a ze miluje iba mna a nikoho ineho, dalej ze sa s nim uz nikdy nestretne a ze sa mi ospravedlnuje, chvilu bolo ticho, ja som to uz ale nemohla vydrzat a povedala som mu iba ze nech mi da pokoj a ze je nechutny a odisla som z bytu...a tak to dopadlo a teraz neviem co mam robit, hnusi sa mi, ale milujem ho :((((((( neviem vsak ci mu mam verit...
No pokial nepouzili kondom, tak Ecoli na urcite....