Gay? Pomooooc

Príspevok v téme: Gay? Pomooooc
Annemarie675

Dobry vecer, hladam niekoho kto by mi tu vedel poradit a napisat nazor co si o tom mysli ale najviac ocenim nazor niekoho kto si take nieco podobne zazil, tak prejdem k tej veci...mam priatela, sme spolu 2,5 roka, ja mam 23 a on 28....vcera vecer sa stala taka vec, ze som bola u neho doma, sedeli sme v obyvacke on ze sa ide umyt...tak ja ze dobre, pozerala som telku ked z nicoho nic mu zavibroval telefon na stole predomnou....tak som to neriesila, ale potom mu zas zavibroval..tak som sa pozrela ze kto pise ci niekto z roboty ze ked tak mu to potom poviem...ale pisal mu nejaky "Stano" a 1. Sms znela "zajtra mam cas tak mozme zbehnut ku mne" . Druha "neviem sa ta dockat, odpis mi hlavne, fakt to neviem vydrzat musim ta vidiet" + pusinkovy smajlik...ja som vyvalila oci v soku, hned co ma napadlo bolo, ze je to nejaka zena s krycou prezivkou "stano", tak som otvorila ich spravy, viem, je to zle, ale musela som...a to co som tam videla, to je az hnusne pisat...same smsky o tom, ako su na seba nadrzany + co tam nakecal o mne, ze so mnou ho to nevzrusuje, ich sex je uplne iny a ze nikdy si nemyslel ze stretne chlapa ako je on, ze mu ukazal cestu ktora ho zaujima viac, zeny nie su pre neho...mne je do placu ked toto pisem...hned som ten mobil odhodila a snazila som sa to prekusnut ze co sa bude dalej diat..ked vysiel zo sprchy, nechapal co sa deje, lebo ja som mala taky pohlad, ze to ani neviem opisat, no robila som sa ze nic, lebo som ani nevedela ako by som to riesila, proste som mu iba povedala ze idem domov, ze musim este nieco spravit....a on mi este povedal ze skoda ze mal na mna chut!!!! No ja som neverila a hned som odisla....dnes som si s nim ani nenapisala ani nezavolala a ani nechcem, nechcem ho ani vidiet, ale ani neviem ako to mam riesit....som v koncoch...poradte mi niekto prosim som zufala, co mam robit? Co si mam vlastne o tom mysliet??!! A nie je to fake tema, ako som si vsimla ze tu pisete pod kazdu temu, toto je realita a dost kruta :(

nicollette12

Annemarie675-nemas zaco, daj sa pekne do kopy, prajem vela sil a teraz mysli hlavne na seba, vybehni niekam s kamoskami, ked tak sa im zdover o tom co sa stalo(ak mas s kamoskami blizky vztah) ulavi sa ti a urcite dostanes aj objatie, co sa tu neda bohuzial....chodte niekam si vypit, zabavit sa, nakupovat, na nechty, kadernicka atd.... vytvor si ako keby svoje nove ja, ak ma chapes....budes rozmyslat uplne inak ked sa budes citit ako znovuzrodena....

Alliss

Och...on sa naozaj tvaril ako keby sa nic nestalo? Ako keby sex medzi dvomi muzmi bol ok, ze to nie je nevera :D Ale je! Nechaj si par dni na premyslenie, vydychnutie a vstrebanie toho vsetkeho...Zaujimalo by ma, ze kebyze sa vyspi so zenou a ty to zistis, tiez bude taky pokojny? Bola si podvedena, a je jedno ci to bolo s muzom, ci so zenou.

kafe

tiež musím potvrdiť, že toto NENI FEJK TÉMA!!

To je ferihitka :D teším sa, že stále ľúbiš toho svojho ako koňa. Pekné.

Annemarie675

Modra vlocka:
Nie ja by som mu uz asi nedokazala nikdy doverovat, taka sprosta nie som, ale je pravda ze ho stale lubim a velmi, takeho chlapa ako je on som chcela, jeho som hladala.. Citim zo svojej strany ze patrime k sebe, ale ja sa vzdy musim sklamat:( a to aj v rodine, kamaratoch atd.. ja mam asi na to stastie.. Mozno ze by som mu to niekedy odpustila, ale to mozno v dalekej buducnosti a uz nie v takom vztahu ako sme mali doteraz.. Musim sa dat do kopy aj ked to pojde asi velmi tazko, no nemozem takto existovat, velmi ma to boli..

Modra vlocka

Na tvojom mieste by som si vo vzťahu dala pauzu. Možno si teraz smutná, zmätená, čelíš jeho presviedčaniu a máš strach, že váš vzťah skončí tak rýchlo. Ale keď to všetko opadne myslíš si, že mu to odpustíš? Dokáže z toho byť ešte stabilný vzťah kde funguje dôvera? Skús sa najprv upokojiť a potom porozmýšľaj. Prajem ti všetko dobré.

Annemarie675

nicollette12:
Dakujem velmi pekne za podporu tiez nechapem takychto ludi co asi nikdy nepotrebovali od nikoho poradit, lebo sa chovaju ako keby vsetko riesili sami bez pomoci.. No neriesim to, zbytocne..
No budem sa urcite snazit sa dat v prvom rade psychicky do kopy, lebo dnes som bola od rana v takom krci z toho stretnutia, ze sa mi az pred ocami zahmlievalo, som totalne vycerpana, stale iba placem aj teraz.. Odvtedy mi napisal iba jednu sms ze mi da cas a ze ma chape ake to pre mna je no ja som sa mu na to nevyjadrila, ani neviem co odomna caka, ze sa mu vrhnem do narucia? Som z toho zmatena.

nicollette12

Annemarie675- vobec si takychto debilov nevsimaj, je mi ta velmi luto, prajem ti aby si to vyriesila tak ako to citis ty ale davaj pozor na to ako doverujes ludom, presne ako niekto napisal, doveruj ale preveruj......

Annemarie675

podvodnik:
Som zvedava na teba, keby sa ti stalo nieco podobne a potreboval/a by si radu a nejaky dobrak by sa ti tu vysmial ze tu od*bavas a podobne...ach radsej mavnut rukou nad takymito ludmi...skoda pisania