Gay? Pomooooc

Príspevok v téme: Gay? Pomooooc
Annemarie675

Dobry vecer, hladam niekoho kto by mi tu vedel poradit a napisat nazor co si o tom mysli ale najviac ocenim nazor niekoho kto si take nieco podobne zazil, tak prejdem k tej veci...mam priatela, sme spolu 2,5 roka, ja mam 23 a on 28....vcera vecer sa stala taka vec, ze som bola u neho doma, sedeli sme v obyvacke on ze sa ide umyt...tak ja ze dobre, pozerala som telku ked z nicoho nic mu zavibroval telefon na stole predomnou....tak som to neriesila, ale potom mu zas zavibroval..tak som sa pozrela ze kto pise ci niekto z roboty ze ked tak mu to potom poviem...ale pisal mu nejaky "Stano" a 1. Sms znela "zajtra mam cas tak mozme zbehnut ku mne" . Druha "neviem sa ta dockat, odpis mi hlavne, fakt to neviem vydrzat musim ta vidiet" + pusinkovy smajlik...ja som vyvalila oci v soku, hned co ma napadlo bolo, ze je to nejaka zena s krycou prezivkou "stano", tak som otvorila ich spravy, viem, je to zle, ale musela som...a to co som tam videla, to je az hnusne pisat...same smsky o tom, ako su na seba nadrzany + co tam nakecal o mne, ze so mnou ho to nevzrusuje, ich sex je uplne iny a ze nikdy si nemyslel ze stretne chlapa ako je on, ze mu ukazal cestu ktora ho zaujima viac, zeny nie su pre neho...mne je do placu ked toto pisem...hned som ten mobil odhodila a snazila som sa to prekusnut ze co sa bude dalej diat..ked vysiel zo sprchy, nechapal co sa deje, lebo ja som mala taky pohlad, ze to ani neviem opisat, no robila som sa ze nic, lebo som ani nevedela ako by som to riesila, proste som mu iba povedala ze idem domov, ze musim este nieco spravit....a on mi este povedal ze skoda ze mal na mna chut!!!! No ja som neverila a hned som odisla....dnes som si s nim ani nenapisala ani nezavolala a ani nechcem, nechcem ho ani vidiet, ale ani neviem ako to mam riesit....som v koncoch...poradte mi niekto prosim som zufala, co mam robit? Co si mam vlastne o tom mysliet??!! A nie je to fake tema, ako som si vsimla ze tu pisete pod kazdu temu, toto je realita a dost kruta :(

grambulo

Presuvaniu viet na samostatny riadok sa hovori robit odstavce.
To sa tak robi aby bol text citatelny, ty stylisticky expert :-)
To by som potom musel byt dalsich milion ludi :-)

grambulo

Adria suhlasim :-) urcite clovek, ktory zazil neveru to nebude verejne rozpytvavat. Musel by byt masochista. Rovnako neverim, ze zena si nevsimne ak chlap ide po chlapoch. Minimalne pri sexe by si to vsimla. Ved by sa mu zo zeny ani nepostavil.
Aj som sa cudoval, kde je kafe s ferlihitkou :-)

grambulo

Ja som chlap :) vy dvaja mudrlanti.
Neviem si predstavit aku radu cakas? Najlepsiu radu si dostala od Marusky. Tu nemas co riesit prosim ta. Nechapes?

a_dr1a

Asi uz budem trapna aj ja s tou ferihitkou, ale cim dalej citam tie reakcie bodky logiku zdovodnenia ai styl, tym viac tomu verim)

Annemarie675

grambulo:
Ty si maruska2 asi... Prepac, ale mne viac pomoze, ked ma niekto pochopi, da mi popripade nejaku radu, preto som sem napisala... Keby som sa necitila ponizena, tak by som to nepisala sem anonymne, ale povedala by som to kamaratke, lenze lahsie sa pise, ako hovori z oci do oci.... A neviem si predstavit jej reakciu... Este s tym nie som dostatocne vyrovnana na to, aby som o tom hocikde vravela a riesila ostatne veci... Kazdy clovek po zrade potrebuje par dni, tyzdnov na to, aby sa dal dokopy a pokracoval dalej.... Ale vazne mi to pride, ako keby tu radili ludia, ktori neveru ani z dialky nevideli... To je asi aj tvoj pripad, od takych ludi radu nepotrebujem, len som chcela poradit od niekoho, kto si to vie aspon trosku predstavit a vie mi nejak poradit (myslim normalne)... to je vsetko... a pisat si tu mozem dokedy chcem, temu som zalozila ja, kto chce, ten nech napise, ale nieco rozumne, kto nechce, nech nepise....dakujem

grambulo

Velmi si krochkas vo svojej ulohe obete. Co sa ta zastali, polutovali atd.
Prave ti ti robia najhorsie. Utapas sa v tom.
Tak sa nikdy psych.nepozviechas.
Musis sa riadne nas...a seba postavit na prve miesto.
Takemu cloveku by si nemala venovat uz ani myslienku a ani slzu.

Jedina Maruska ti chcela dobre, ale to ty nepochopis.

Annemarie675

Dakujem vsetkym co sa ma zastali a chapu moje pocity, ja som za to velmi vdacna, lebo len malo ludi pochopi taketo nieco... A zacnem nieco robit az vtedy, ked sa budem citit psychicky lepsie, ledva chodim do roboty... Myslim si ze 7 dni je dost malo na to, aby sa clovek spamatal z niecoho takeho....takze ja sa budem najprv sustredit na seba a na moju psychiku, uzavriem kapitolu, potom budem riesit dalsie veci....

MaruskaMM

Si predstav :D
Co jej ja nariadujem a rozkazujem??? Co ju taham za vlasy ku gynekologovi?
Mne to moze byt ukradnute, ci si moju radu vezme k srdcu, alebo nie.
Takze sa ukludni.

EKL

Maruska, ty sa uvedomujes ci ani nie? Co sa jej ty vyhrazas? Co jej tu pises ultimata v style "clovek ti chce poradit a ty nic, tak si trp dalej"? Ty mas napisat svoj nazor a moze ti byt ukradnute, ci ho niekto vypocuje a ako sa zariadi. To ak sa takto spravas aj k vlastnym detom a muzovi, tak amen tma

EKL

Museli ste si uz vsimnut aj z inych tem, ze maruska normalne rozkazuje. Asi ju doma nikto nepocuva :) Mal by si urobit to a to, spravat sa tak a tak...a ked to neurobis, spusti na cloveka sprsku milych slov. Nechape, ze toto je anonymne forum, ona si mysli, ze robi psychologickeho poradcu a ze vsetci maju skakat ako ona piska...Takze to, ze ti nariaduje kedy mas co urobit, to je u nej normalne :)