Dobry vecer, hladam niekoho kto by mi tu vedel poradit a napisat nazor co si o tom mysli ale najviac ocenim nazor niekoho kto si take nieco podobne zazil, tak prejdem k tej veci...mam priatela, sme spolu 2,5 roka, ja mam 23 a on 28....vcera vecer sa stala taka vec, ze som bola u neho doma, sedeli sme v obyvacke on ze sa ide umyt...tak ja ze dobre, pozerala som telku ked z nicoho nic mu zavibroval telefon na stole predomnou....tak som to neriesila, ale potom mu zas zavibroval..tak som sa pozrela ze kto pise ci niekto z roboty ze ked tak mu to potom poviem...ale pisal mu nejaky "Stano" a 1. Sms znela "zajtra mam cas tak mozme zbehnut ku mne" . Druha "neviem sa ta dockat, odpis mi hlavne, fakt to neviem vydrzat musim ta vidiet" + pusinkovy smajlik...ja som vyvalila oci v soku, hned co ma napadlo bolo, ze je to nejaka zena s krycou prezivkou "stano", tak som otvorila ich spravy, viem, je to zle, ale musela som...a to co som tam videla, to je az hnusne pisat...same smsky o tom, ako su na seba nadrzany + co tam nakecal o mne, ze so mnou ho to nevzrusuje, ich sex je uplne iny a ze nikdy si nemyslel ze stretne chlapa ako je on, ze mu ukazal cestu ktora ho zaujima viac, zeny nie su pre neho...mne je do placu ked toto pisem...hned som ten mobil odhodila a snazila som sa to prekusnut ze co sa bude dalej diat..ked vysiel zo sprchy, nechapal co sa deje, lebo ja som mala taky pohlad, ze to ani neviem opisat, no robila som sa ze nic, lebo som ani nevedela ako by som to riesila, proste som mu iba povedala ze idem domov, ze musim este nieco spravit....a on mi este povedal ze skoda ze mal na mna chut!!!! No ja som neverila a hned som odisla....dnes som si s nim ani nenapisala ani nezavolala a ani nechcem, nechcem ho ani vidiet, ale ani neviem ako to mam riesit....som v koncoch...poradte mi niekto prosim som zufala, co mam robit? Co si mam vlastne o tom mysliet??!! A nie je to fake tema, ako som si vsimla ze tu pisete pod kazdu temu, toto je realita a dost kruta :(
Gay? Pomooooc
Nechapem o com sa s nim chces rozpravat?
Z tych sms je jasne, ze je teply ako rura.
Tebe sa nehnusi, ze to pcha nejakemu do prdele a tebe potom do vaginy???
V prvom rade svihaj na testy, ci nemas E coli z riti vo vagine, alebo aj HIV.
Ludia co zakazuju pozerat do mobilu lebo sukromie...vzdy nieco skryvaju.
Chapem tvoje pocity, ale nie je to koniec sveta. Uprimnost, absolutna uprimnost. Vidim, ze uz sa chystas na rozhovor, tak len smelo do toho. Normalne mu povedz, ze si si pozrela jeho mobil. Bude zrejme nahnevany, ale stalo. Uz je to tak a teraz sa obaja k tomu postavte ako dospeli ludia. Povedat si vsetko je zaklad. Mozno nie je gay, mozno bisexual. Mozno je skutocne gay, mozno len chcel expermentovat, ktozvie. Vie to len on. Skrelo by ma na tom to, ze taaaak strasne ste si doteraz verili a doverovali, ze ste si nesliedili navzajom mobil. Ale kde bola dovera, vernost a uprimnost, ked sa taketo cosi stalo a on ti to nepovedal? Takze ak bude nastvany, ze si pozerala jeho mobil, kludne sa ohrad tymto - a kde bola jeho dovera v teba, ako bytost chapavu, milujucu a vernu, ked spaval s chlapom? Napis potom ako dopadol rozhovor
Potom nám napíš, ako to dopadlo.
amandaa:
No tak to je extrem uz, to co sa nestane este...ale mne to pride take (uz iba z tych sms), ze ten moj tiez udrzuje s tym chlapom iba sex, nemam pocit ze by chceli spolu nejaky vztah viac....boze mne je strasne ked to pisem take veci, a ked hlavne nad tym rozmyslam, idem radsej spat....:(
A dakujem celkovo za rady, baby hlavne vam dakujem..
Annemarie675:..prijať realitu býva ťažké a najmä pri prvotnom šoku, človek má pocit, akoby to bol iba sen...je to však lepšie ako žiť v klamstve (určite existujú aj manželstvá s deťmi, kde muži nechodia s kamarátmi iba na pivo..). Ak sa zložíte, tak sa zložíte...potrebujete čeliť tomu čo cítite - hnev, bolesť, smútok.
Alkaaa:
To mas pravdu, prave to ma drzi nad tym vsetkym, ze som sa aspon dozvedela pravdu, aj ked si ju stale nechcem priznat a ani neviem ci si to niekedy tak skutocne uvedomim v sebe ze to tak je...no uvidim kazdopadne ako sa mi zajtra k tomu vyjadri podla toho budem reagovat a budem sa snazit sa tam nezlozit rovno..
Co je na tom, ze si sa mu pozrela do mobilu? Doveruj ale preveruj a vidis nachytala si ho. Predstav si, ze by si sa do toho mobilu nepozrela lebo podla tvojich reci treba mat sukromie. A zila by si dalej s gayom. Vyval to na nho a posli ho do riti.
hlavne to rieš s chladnou hlavou, aj keď sa to nedá, ale pokús sa o to. Kamarátke sa inak stalo niečo podobné, ale ona sa to dozvedela priamo od neho, priznal sa jej a nie je gay, ale robil to s chlapom keď bol opitý... Možno keby si počkala, tak by s tým vyšiel na povrch ale chápem, že takéto čakanie by ťa asi zabilo. Určite mu to povedz, keď si mu už napísala, ale nevyvolávaj zbytočne hádku, ak ťa naozaj ľúbi/lúbil, povie ti to sám.
Tak napisala som mu ze sa s nim potrebujem zajtra porozpravat ale vobec sa na to necitim..Nechcem mu vraviet ze som si pozerala jeho spravy, my sme si navzajom verili a taketo nieco sme brali ako blbost, kazdy nech ma pravo aj na nejake to sukromie..citim aj taky hnev na seba ze som to spravila a tie spravy som si precitala, keby som to neurobila, tak by som teraz netrpela...ale zas by som o nicom netusila:((( bojim sa najviac jeho odpovede...ja tomu neuverim asi ani