Extrémne bolestivá menštruácia

Príspevok v téme: Extrémne bolestivá menštruácia
nafu

Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?

marekana

katikaluz14 Nedá, ono hormóny môžu zlepšiť priebeh menštruácie, ale teda aj zhoršiť, záleží od toho aké. Len tiež to s nimi nie je sranda. Lebo to má potom vplyv aj na kvantum iných vecí.

denanusa

Podľa mňa sa to tiež nedá len tak, akože ja mávam bolesti, aj hlavy, aj krížov a nie je to nič príjemné, ale ja mám po ruke zakaždým Cetalgen, ten si nosím v taške, v kabelke pri sebe keby to na mňa prišlo a to mi pomôže zakaždým aby bolesť zmizla, aby ma netrápila celý deň.

katikaluz14

Mjanik-akože podľa teba sa toto dá ako len tak upraviť?Veď to nie je,že si idem dať upraviť make up alebo čo.Toto sú zložitejšie veci.

basatop

Tamarka toto mame asi viacere podobne, to aj ja som vtedy taka nafucana, necitim sa vtedy komfortne, to najradsej by som len v pyzame bola cely den a ked nahodou, ze nejaka oslava nam vyjde prave na toto obdobie v mesiaci, tak mna to dokaze aj trosku nahnevat, lebo to mam pocit, ze vo vsetko vyzeram zle. Velko. :D

tamarka78

Samozrejme ze aj to sa vie podpisat, ja mam mesiace kedy celkovo menstruaciu horsie zvladam a PMS detto.
Ale tak som rada, ze rodina si uz nejako zvykla, ze proste niektore moje veci toleruju. Len nemam rada napriklad to, ked sa citim par dni pred, ze mam o 5 kg viac :(

mijja

Miacha akože myslíš to tak, že sú aj mesiace kedy ani nevieš o tom, že menštruácia ti príde? Nemáš pocit, že toto nejako ovplyvňuje aj naša psychika?

miacha

EVICKA085

Tak jasné, že sa to prejavuje rôzne. PMS proste je taká vec, ktorá sa nedá nejako odhadnúť, že ako to u koho bude prebiehať a ja napríklad aj mesiac od mesiaca to mám iné.

evicka085

marekana ale to tak nejako k tomu patrí.. akože mne to príde že je to normálne že máme aj také akoby iné stavy my ženy ako v iné týždne v mesiaci.. mne sa koľkokrát aj muž smeje, že či mi to už ide, že jak mi vadia veci, ktoré inak úplne ignorujem..

lilinida

...ja to mam tak, ze mne den pred menzesom, respektive tak na vecer a potom prvy den doobeda, to je take najtazsie, ale potom uz sa to da zvladnut. Ale tak hormony dokazu divy a u kazdej z nas to moze byt uplne ine.