vadí mu ze pracujem ako chyzna v hoteli

Príspevok v téme: vadí mu ze pracujem ako chyzna v hoteli
evka022

ahojte ludia... ak o vyriesit problem s partnerom? jemu proste vadi ze mam vs a pracujem ako chyzna... minuly rok som skoncila vysoku pracovala som do juna vo svojom odbore v kancelarii ale za minimalnu mzdu ktoru sef odmietol zvysit aj po case... bola som v kancli od rana do vecera same stresy stale tak som si nasla novu pracu ako chyzna v hoteli v BA. Plat tu mam dvojnasobny som velmi spokojna taktiez mam skvele kolegyne proste sa mi tu paci. Priatel je ale velmi povysenecky smeje sa mi a ma hlupe narazky. Niesom ten typ cloveka ktory ked ma vs nemoze robit nic ine proste som videla ze je to lepsie platena praca tak som sem isla... ako mu povedat ze ma to zranuje ? Pracu som vzala aj koli tomu aby sme sa mali lepsie lebo bohuzial vysoka dnes uz nic neznamena a clovek na nizsej pozicii moze mat lepsi plat... dakujem

pokahontax

na čo ti je taký "priateľ" , ved mu povedz že ked mu nevyhovuješ nech si nájde frajerku- managerku alebo neviem..

Odette

Keď už máš VŠ, tak by si mala mať vyššie ambície, ako robiť len upratovačku v hoteli... ani sa nedivím, že to tvojmu priateľovi vadí. A že sa ti za to smeje? Veď to aj JE na smiech, aby osoba, ktorá 5 rokov študovala, pracovala na takejto podradnej pozícii a ešte k tomu sa ti tá práca aj páči ???
Ja mám tiež VŠ a hoci nepracujem v odbore, ktorý som vyštudovala, mám aspoň slušnú prácu, hoci plat dosť nízky, ale poviem ti, že chyžnú by som nešla robiť za žiadne peniaze. Pre človeka s VŠ je to skrátka podradná pozícia a hanbila by som sa niekomu povedať, že "mám VŠ a pracujem ako chyžná".
Ak je to u teba len prechodný stav, kým si nenájdeš niečo lepšie, tak sa to ešte dá akceptovať.

MaruskaMM

Najdolezitejsie je, ze si v praci spokojna. Partner este nevie, ako skonci on. VS mozes mat aj kvoli vlastnemu rozvoju, nie iba kvoli zamestnaniu.