Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vadí mu ze pracujem ako chyzna v hoteli

Príspevok v téme: vadí mu ze pracujem ako chyzna v hoteli
evka022

ahojte ludia... ak o vyriesit problem s partnerom? jemu proste vadi ze mam vs a pracujem ako chyzna... minuly rok som skoncila vysoku pracovala som do juna vo svojom odbore v kancelarii ale za minimalnu mzdu ktoru sef odmietol zvysit aj po case... bola som v kancli od rana do vecera same stresy stale tak som si nasla novu pracu ako chyzna v hoteli v BA. Plat tu mam dvojnasobny som velmi spokojna taktiez mam skvele kolegyne proste sa mi tu paci. Priatel je ale velmi povysenecky smeje sa mi a ma hlupe narazky. Niesom ten typ cloveka ktory ked ma vs nemoze robit nic ine proste som videla ze je to lepsie platena praca tak som sem isla... ako mu povedat ze ma to zranuje ? Pracu som vzala aj koli tomu aby sme sa mali lepsie lebo bohuzial vysoka dnes uz nic neznamena a clovek na nizsej pozicii moze mat lepsi plat... dakujem

grckagrc

Draha pani docentka,

naozaj neviete vsetko. Chyzna rozhodne nie je upratovacka a ak si myslite, ze to moze robit kazdy dement, tak sa mylite. V spickovych hoteloch su vysoke poziadavky na chyzne. Urcite by som to nepovazoval za podradnu pracu. Pokial to tvrdite, nevazite si ludi a ich pracu, ale chapem, ze ako docentka na slovenskej VS ste nikdy nemali moznost byvat v spickovom hoteli a uvedomit si kvalifikovanost chyznej.

PaniDocentka

Pán Rasto to isté tvrdím aj ja, ale tu vás zlikvidujú s takýmto vyjadrením. každý súdny človek s VŠ vzdelaním by sa hanbil kebyže povie, že robí chyžnú v hoteli v BA a je Ing, alebo Mgr.
Hehe1 Čo nenormálne som povedala?
Ja si nemyslím, že viem všetko, to neviem odkiaľ máte. je to len Vás predsudok voči VŠ inteligencii.

Neadinka

toľko zloby a nenávisti akú tu prezentujete voči vysokoškolsky vzdelaným ľuďom je úbohé a trápne. Zaručene nie všetci VŠ vzdelaní ľudia iba pre titul to študujú.Ja mám tiež výšku, ale toto by ma v živote nenapadlo niekoho takto súdiť !!!!!Slovensko je naozaj iba o závisti a nenávisti. nikdy v živote by mi nenapadlo niekoho podceňovať ani ponižovať, nech si každý robí čo chce a už vôbec nie osobne či anonymne! Majte trošku rešpektu voči vyštudovaným ľuďom!! Všetko sa raz obráti voči vám a nehovorte o VŠ profesoroch, že sú vytretí teoretici,!!! Skúste si to vy prejsť všetkým,čím prechádzali oni pri svojej kariére !! keby nebolo tých vami nenávidených VŠ profesorov, tak by ste bopli všetci v prdeli a nemali by kto učiť, by sme tu boli ako v praveku !!! Tak sa láskavo nenávažajte do nich, že sú teoretici a zaslúžia si 500,e plat, to len hovorí o vašom nízkom IQ.
sa čudujem, že vôbec môže niekto takéto slová vypúštať z huby...keby nebolo učiteľov a inteligencie, tak by ste ešte obžierali praveké korienky ! vy mudrci

rasto212

Akoze sorry ale robit chyznu s VS vzdelanim?? Tatko pracuje v hoteli a upratovacky tam robia prevazne ztp, hluchoneme ci s inym obmedzenim... pripadne nejake primitivky bez vzdelania co nic ine nevedia.... Citil by som sa sam predomnou trapne, ze mam vs a robim upratovacku... pred ostatnymi ani nehovorim....Chyba v priatelovi nebude...

hehe1

tu nejde o urazanie docenta, ale o to, ze niektorym ludom treba nastavit zrkadlo, totiz ked je niekto tak mimo a napise to, co napisala panidocentka, tak je reakcia namieste, ich "argumenty" su casto "ja som docent, tak mam automaticky pravdu" a pritom nepouzije ziadny realny argument na svoju obranu, napriklad v zdravotnictve sa pouzivaju stare postupy spred 30 rokov, ale skuste lekarovi povedat, ze sa myli, jasne mu to dokazat a ze jeho znalosti niesu aktualne, tak sa ofuci a povie "ja som doktor, ty si nic" a vec je vybavena, hoci je jasne, ze je mimo... najma vysokoskolsky vzdelani ludia casto podlahnu sebaklamu, ze vedia vsetko a ze sa nemylia, co mi pride pri kvalite nasich skol smiesne, este by som dal za pravdu ernestovi, ze uplne ine je teoretizovanie z knih a ine realita, casto su tieto dva svety na mile vzdialene.....

Larrah

Tolko vytretych ludi ako v tejto teme som uz davno nevidela pokope, jedine ak v teme o zenach a peniazoch :D Gratulujte si, povysenecki debilkovia, ktori si myslite, ze za to ze mate VS ste viac ako ´obycajny´ SS vzdelany clovek. Ste ubohe, zakomplexovane existencie, ktore si spravili skolu na to, aby sa mohli vyvysovat nad ostatnych. Takym ako ste vy prajem, aby ste mali tych 500 eur do konca zivota a zobracili z toho, ine si nezasluzite.

A druha skupinka ludi, ktora uraza docentov a pod. vy ste asi po narodeni padli na gebulu vsak? Niekto vam tu stupil na otlak, trafili do cierneho vsak? Ste neschopni zakomplexovani debilkovia, ktori na skole prechadzali na stvorky a nevedia sa nicoho chytit, tak sa snazite ponizovat ludi, ktori roky studovali, aby mali titul? Dalsi uboziaci, do jedneho mechu s tymi tam hore a jebnut do rieky. Toto co uz sa tu deje v tejto spolocnosti, ake nazory tu prevladaju je chore. Speje to tu do riadnych sraciek, hnusna zavistliva slovac, este aj chorobu budete zavidiet Hanba

PaniDocentka

Uz radsej ani neprispievam do temy , ale mozog mi nedovoluje nenapisat poslednu vec.
Generalizovanie o tom,kto dostal za co docenturu ,ze staci napisat iba jednu knihu a mate titul doc. Je pod uroven.Samozrejme tak to potom aj vyzera so Svk a skolstvom,ked sa taketo klebety siria internetovymi mediami. Vyjadrujerete sa s despektom voci akymkolvek Vs vzdelanym ludom,za cias socializmu bol ucitel modla,teraz si pracu Vs profesorov nevazite,lenze potom si nevazite ani seba a svoje vzdelanie. Ked si tak velmi obhajujete svoju pravdu, ze naco vs tak si skuste vydriet tie tituly ako ja a mozno prestanete sirit internerom desinformacie.Keby nebolo VS profesorov,kt.ucili vasich ucitelov na Zs,Ss tak by sme boli primitivny nevzdelany narod bez inteligencie.Hadam sa nechceme dostat do cias prvej CSR,taketo reci nie su na mieste.

Zabkakatka

Ste tu uz totalne vytreti ked sa anvazate do docentov a prof.na vs???sak asi nieco musia vediet a musia publikovat,vyskum spravit mnohe vci...sak si ti chodte kurnajs skusit a nedristajte tu pixoviny..
Pozn.nie som ucitel an vs ale mam respekt

Ja12

Citaj poriadne ja som nikde nepisala ze som prof alebo docent
Ty furt len zarypavas do vysokoskolakov ako som tak citala vo viacerych diskusiach
Stavim sa ze ty budes mat tak uciliste :D