ahojte ludia... ak o vyriesit problem s partnerom? jemu proste vadi ze mam vs a pracujem ako chyzna... minuly rok som skoncila vysoku pracovala som do juna vo svojom odbore v kancelarii ale za minimalnu mzdu ktoru sef odmietol zvysit aj po case... bola som v kancli od rana do vecera same stresy stale tak som si nasla novu pracu ako chyzna v hoteli v BA. Plat tu mam dvojnasobny som velmi spokojna taktiez mam skvele kolegyne proste sa mi tu paci. Priatel je ale velmi povysenecky smeje sa mi a ma hlupe narazky. Niesom ten typ cloveka ktory ked ma vs nemoze robit nic ine proste som videla ze je to lepsie platena praca tak som sem isla... ako mu povedat ze ma to zranuje ? Pracu som vzala aj koli tomu aby sme sa mali lepsie lebo bohuzial vysoka dnes uz nic neznamena a clovek na nizsej pozicii moze mat lepsi plat... dakujem
vadí mu ze pracujem ako chyzna v hoteli
Ahojte nebola som tu ozyvam sa az teraz...nemam slov na niekt. ludi v mojej teme sama som napisala ze niesom clovek ktory ked ma vs musi robit len to...Preco slovaci utekaju do zahranicia a beru aj prace ako opatrovatelstvo, chyzne, pomocnici v kuchyni ? A nielen ludia co maju ss ale castokrat aj vs. Pracu mam rada a mam super kolegyne... ked som pracovala vo svojom odbore zeny v kancelariach sa neskutocne,, zrali,, jedna ohovarala druhu podkopavali si nohy.. ked som bola na pnke cakala ma kopa roboty nikto ma nezastupil a ja som vzdy zastupovala kazdeho... a ked si myslite ze pracovat ako chyzna moze len nejaka postihnuta chudera alebo ztp ( inak ze vam nieje hamba nieco taketo napisat hlavne ze vsetci mate vs ktora by vas mala naucit aj troska taktu ) skuste sa dostat do luxusneho hotela ci je to fakt take jednoduche . Mna vzali lebo viem aj dva jazyky . Ale vidim ze vela ludi ma pohlad ako moj priatel.
Viac nemám dôvod zapodievať sa týmto fórom ani stránkou. Nebudem sa tu naťahovať a rozoberať svoje postavenie a prácu s ľuďmi ako pán Ernesto, či grckagrc, a iní, ktorí iba kydajú a snažia sa vehementne zosmiešniť školstvo a tým pádom aj mňa. Sú veľmi múdri, ale ktovie čo dokázali oni.Nebudem tu písať o svojich kvalitách a čo som kde napísala, to by bolo pod moju úroveň. Nebudem sa ničím chváliť, a preto som zdôraznila, že učím na nemenovanej VŠ, pretože chcem ostať v čo najväčšej anonymite, logicky, nepotrebujem si niečo dokazovať prostredníctvom tejto stránky. A ak ste nepostrehli, napísala som, že učím v BA, ale v poriadku. Nepotrebujem sa školou ani zamestnávateľom chváliť, či učím na STU alebo EUBE to je úplne nepodstatné. A predstavte si, vážení páni, že dôvod , pre kt. učím, nie je to, že som sa inde nezamestnala,ani to, že som bola hlúpa na iné práce. Milujem svoju prácu, odmala som chcela učiť, a to čo učím ma veľmi naplňa aj celá táto práca, vždy som chcela v živote dosiahnuť maximum, učiť iných a venovať sa odbornej a výskumnej činnosti. A som na najlepšej ceste stať sa Prof. Môžete urážať školy, učiteľov, všetko čo len chcete, mňa sa Vám nikdy nepodarí uraziť, pretože takto zhadzovať vysoké školy, školstvo na SVK, profesorov, docentov a iných, môžu len takí nímandi ako vy (použila som vaše slovo)
Chcela som iba slečne zakladateľke niečo vysvetliť, ale zjavne debata sa posunula do inej sféry.
želám všetko dobré a menej nenávisti a závisti
Ernesto. Ta pani keby aj bola dojickou, tak jej nemas co do nimandov nadavat a po druhe, preco ti ma ona nieco dokladovat, dokazovat ai?? Akym pravom toto od nej ziadas? Toto je anonymme forum. Ona vyjadrila iba svoj nazor a na to ma plne pravo. Tak isto sa tu vyjadrovalo XY inych, dalsich ludi. A este nieco. Tu si niekto zalozi temu ako tato tu (vsimnite si, kolko je tu takychto podobnych a hlavne umelo vymyslenych ci akych prispevkov, tem) a viac sa tu zakladatelia neukazu, nevyjadria, nic? Keby toto bolo pravdiva realna tema, aspon by sa tu autorka zo zaciatku ci sporadicky objavila, diskutovala ai. No da si namahu so zalozenim prispevku a zrazu jej viac niet?? Skor je vsetko toto iba praca adminov ci koho, aby to tu ozivili, udrziavali forum aktivne a vnasali rozporuplnymi temami iba konfrontacie a nazorove rozbroje. Idu Vianoce, tak pohodka pianko klud)
Ernesto si trapny. Vsetko generalizujes. " TITULOM SA OHANAJU NIEMANDI". Nikto sa nicim neohana, mozno je len prirodzene ze sa clovek s VS vydretym.vzdelanim nenecha urazat a osocovat od tych ktori na to nemali aby ho ziskali??
To ze ste vy na Eube nemali prakticke skusky, inde aj na SK sme ich mali.
Pani docentka s tebou uz asi nekomunikuje lebo po tvojich trapnych komentaroch by to tu bolo zbytocne a pod uroven :-)
Ora: ja som bol tiez na eube a chapem ze to teraz vnimas ako drinu, ale problem tej skoly (a celeho slovenskeho VS skolstva) je, ze ta nutia memorovat namiesto premyslania. ak chces hypoteticky priklad extremne tazkej skoly, tak ak by existovala vysoka skola telefonneho zoznamu v bratislave, tak ta skola by bola este narocnejsia ako euba a nikto by sa telefonny zoznam asi nikdy naspamat nenaucil. narocnost nerovna sa kvalita. skola/titul nerovna sa vzdelanie.
odskocil som si do skandinavie na vymenny pobyt a tam to bolo uplne o niecom inom. musela si premyslat ako riesit rozne situacie, ako celit problemom. nasimulovala sa situacia v narodnom hospodarstve napr taku mas nezamestnanost, rast hdp, inflaciu, menove agregaty atd a takyto je trend za poslednych 5 rokov, co by si urobila aby si dala dokopy obchodnu bilanciu alebo deficit statneho rozpoctu?. kludne si vezmi knizku, poznamky na skusku, ale vyries to ... toto je pristup ako ma vyzerat vzdelanie. lebo taky je zivot a taketo problemy maju najlepsie mozgy spolocnosti riesit. takto vyzerala makroekonomia.
na financnych trhoch si napriklad dostala nejake portfolio a mala si ho namodelovat vymenou troch akcii na burze, aby ti vychadzali nejake risk ukazovatele celeho portfolia, hodnota standardnej odchylky, sharp ratio a podobne. kludne k hladaniu tych akcii na burze pouzi finance.yahoo.com alebo iny screener, ale urob to dobre. toto na eube ani na slovensku nikde nezazijes napriek tomu, ze makas vela i po vikendoch.
Ja12: moja zlata, titulom sa vzdy ohanaju len ti niktosi, ktori nic ine okrem toho titulu nedokazali (vacsina VS ucitelov tam patri, pretoze sa nedokazali nikde uchytit, tak ostali traposit na skolach). mali sme na skole aj KAPACITY a tych clovek respektoval - bohuzial ich bolo jak safranu (tak okolo 1 osoba na katedru, dokopy 6-8 ludi na fakulte priemer). ale jedno mali spolocne, ti sa titulkovanim nikdy neohanali a aj ich prednasky/cvika boli vzdy najviac narvane. nimandi jak tu "panidocentka" si nosili este i prezencky, aby sa im tam ludia podpisovali a aj tak im tie ich trapne prednasky zivali prazdnotou.
panidocentka: stale cakame na presny pocet citacii, ci ste stratili chut diskutovat o vasich kvalitach? :-)
:D Keby sa ešte tie svoje "sofistikované vyjadrenia" naučila aj správne písať : dezinformácie, doc., prof.,... : D
Pani docentka, vy ste tak troška chodiaca encyklopédia, všakže. Trpíte predstavou, že sa veľmi sofistikovane vyjadrujete. Žiadna práca nie je podradná. Ale to si ľudia ako vy uvedomia, až budú hľadieť smrti zoči voči. A smrť je najväčší komunista. Príde na každého rovnako. Na titulovaného nudného a nadutého mudrlanta, rovnako ako na netitulovanú chyžnú.
Aj keby bola docentkou na akejkolvek skole ty jej nesiahas ani po clenok ty papluh jeden
Si sa ukazal ty inteligent
Ernesto ty drzan drzy nemas hanby? Maj trochu respektu voci vzdelanym ludom. Aj keby p.docentka bola docentkou aj ked na kat.univerzite Ru
Nehadzte vsetky vs do rovnakeho vreca. Ja studujem na Ekonomickej a ucim sa vela a pravidelne, vsetky vikendy tomu venujem. Nie je to len tak, ak chce clovek nieco dosiahnut, vacsinou toto ludia hovoria, ktori na vs nikdy nestudovali.