Ahojte, máte niekto skúsenosti s užívaním antikoncepcie regulon? Napíšte, prosím...
A ešte jedna otázka: začala som ju užívať v prvý deň menštruácie. Ďalšie 4 dni som potom ale menzes vôbec nemala taký, ako normálne, skôr išlo len o tmavohnedý výtok, také špinenie. Možno to považovať aj tak za menštruáciu? Spôsobili to už tie lieky? A viete mi povedať, po koľkých dňoch od začiatku užívania som chránane a môžem mať "kompletný" styk?
Dík za každý príspevok!
HAK Regulon
čawte baby ja som začala užívať Gestodete, ale mala som problémy a to nielen to krvácanie alebo špinenie, ale aj bolesti brucha, hlavy, niekedy až závraty...a tak som po mesiaci užívania chcela zmeniť...Doktorka mi predpísala Regulon a ako som ho začala užívať nemám žiadne problémy...Beriem ho síce len mesiac, ale dúfam že po čase sa mi upraví cyklus a prijala by som aj zlepšenie pleti...
ahojte.. ja som regulon užívala asi pred rokom a nemala som nijaké problémy, praveže sa mi upravil cyklus, zmiernilo akne, menej som sa potila a aj migreny mi prestali.. potom som na rok vysadila a asi pred dvoma mesiacmi som opať začala užívať a v poslednej dobe sa veľmi rýchlo zadýcham.. nikdy som nemala nejakú extra kondičku, ale teraz sa zadýcham už len pri rycheljšej chôdzi.. chcem sa spýtať, či aj niektorá z vas mala podobne problémy, či by to mohlo byť z regulonu... a inak o tej celululitíde.. aj mne sa veru zhoršila v poslednej dobe.. asi na tom niečo bude..
je tam nejake riziko?mozem mat z toho nejake komplikacie?
HAK začni brať jedine v 1. deň menštruácie!!
ahojte, antikoncepciu neberiem dlho, chcela by som sa spytat, ci mozem vziat tabletku aj ked nemam menstruaciu..teda ked chcem zacat brat nove balenie ci musim vziat tabletku len v prvy den menstruacie..dakujem
sima21: v utorok zacni brat novy blister
Ahojte, chcem sa iba opýtať že keď v pondelok doberiem jednu kapsulu tu druhu mám začať brať o týždeň v pondelok či utorok? Dik
katie1200.............aj ja mavam tento problem dost casto bola som u lekara a povedal mi ze to s tabletkami nema nic spolocne ale vraj to moze byt krkolomnymi polohami, velkostou a dlzkou penisu alebo mojej vaginy alebo tym ze niesom dostatocne uvolnena a niekde praskne zilka.... na tvojom mieste by som sa tiez poradila s lekarom