Ahojte, máte niekto skúsenosti s užívaním antikoncepcie regulon? Napíšte, prosím...
A ešte jedna otázka: začala som ju užívať v prvý deň menštruácie. Ďalšie 4 dni som potom ale menzes vôbec nemala taký, ako normálne, skôr išlo len o tmavohnedý výtok, také špinenie. Možno to považovať aj tak za menštruáciu? Spôsobili to už tie lieky? A viete mi povedať, po koľkých dňoch od začiatku užívania som chránane a môžem mať "kompletný" styk?
Dík za každý príspevok!
HAK Regulon
ahojte uz som napisala dva prispevky a rada by som sa aj od niekoho dozvedela odpoved..dakujem pekne pa
Ahojte, ja berem REGULOM okolo 3 rokov, som s nim velmi spokojna...predtym som brala minisiston, pribrala som 10kg za rok, nejdem ich zhodit. No a z regulonom som pribrala mozno dake
3 - 4 kila...ten vytok je v poho, pretoze ked beres HA tak ten menzes nie je taky silny ako normalne. Nemusis sa bat, no nezabudaj, ze je to individualne. Mysli, ze HA ta chrani uz po prvych 7 dnoch uzivania, aj pocas menstruacie, aj pocas 7dnovej pauzy. Mne uuuuuuplne vyhovuje, je aj cenovo dostupny....drzim palce ... papapa
Ahojte dievčatá...mám 17 rokov, a s priateľom sme sa dohodli na to, že začnem brať HA. Pri gyn. prehliadke mi lekár povedal, že sa mám po nejakých prípravkoch poobzerať a niečo si vytipovať, ale ja sa v tom absolútne nevyznám. Zatiaľ, z toho čo som našla by mi mohlo vyhovovať Marvelon a Novinette. Má s tým niektorá skúsenosti a mohla by mi prosím poradiť? ĎAkujem. Vaša Peťušška :o))
ja ho akurat zacinam uzivat , ale po prvej prestavke akosi mi je divne, strasne ma boli hlava, slaba som .....
Ahoj,aj ja uzivam regulon uz asi styri roky a som snim maximalne spokojna.Ten vytok si myslim,ze urcite sposobili tabletky a mozes to povazovat za menstruaciu aj ked neviem,ci som to mala tak aj ja.Nepamatam sa.Menstruacia mi pride v ten den aky ma,mozno niekedy o den neskor a to je v pohode.Chranena by si mala byt myslim uz po dvoch tyzdnoch uzivania ale niesom si ista.Kazdopadne ja im uplne doverujem.ahoj