Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krémy proti vráskam

Príspevok v téme: Krémy proti vráskam
IVKA 12345

Ahojte žienky, chcela by som sa spýtať, či má niektora z vás skúsenosti s krémom Bioxelan, ktorý som nedávno našla na internete a je dosť drahy. Ak je skutočne taký dobrý ako píšu určite by som ho chcela kúpiť mamine, pretože si roky kupuje všetky tieto srandy na vrásky a nemám pocit že by to niečo robilo. Prosím napíšte mi seriózne ci to máte odskúšané pretože na internete sa už nedá veriť asi ničomu. Lenže ak aj niekto nahodou neklame, ako to zistíme kym to neskúsime však? :)

ivenqua

ked som bola mladsia tak som pleti nejaku velku pozornost nevenovala a teraz, ked uz som v pokrocilejsom veku (aj ked sa mi to nehovori lahko:)) tak sa to na nej odrazilo. no nastastie kozmeticka mi odporucila tuto prirodnu kozmetiku www.annemarieborlind.sk a odkedy si ju davam na tvar dennodenne, tak vidim zlepsenia :) mam menej vrasok a pevnejsiu pokozku :)

Lionela

už niekolko rokov po sebe použivam iba prirodnu kozmetiku a teraz som objavila eshop hristina.sk a neviem si ju vynachvalit. Takže použivam pletovu, vlasovu a telovu kozmetiku. Plet s ami vyčistila, trpela som na akne a teraz je hladunka, čista a neposobi unavene. Vlasy mi rychlejšie rastu a dalo by sa povedat, že sa mi podarilo zredukovat aj celulitidu.

Vierockaa66

Ja som vyskusala na kozmetickom vyšetreni 2 fazovy hyaluron shake od anne marie borlind a neskutočne mi to energizovalo a vyhladilo plet.Som si hned na druhy den objednala a pouzivam dodnes.Nepoznam nic co viac hydratuje a vyhladzuje.Samozrejme vrasky uz nezmiznu ale toto ich riadne zrovnalo.Ihned sa to vpije a potom zvnutra akoby plet nadvihne cim sa vrasky viac menej stratia na par hodin.Ja onjednavam na bioskin.sk alebo naruesus.sk abo biotera. kde je jaka akcia.Nedam dopustit ani na anti aging kremy od annemarie.Treba mat viac penazi ale oplati sa investovat do seba :)

Veronika2

Jakékoliv krémy proti vráskám z mého pohledu nefungují, Krémů proti vráskám je všude mnoho, často najdete i stovky značek, které obsahují matoucí složky. I ty na které se zrovna práte. Spoustu žen jde cestou pokus omyl, a když zjistí co jim pomáhá, tak to používají. Tento postup, ale vás může vyjít hodně draho.
Tady i všude jinde to píšou: xn--proeny-5pb.eu. Můžete samožřejmě tomu předejít, ale aby Vám zmizely, tak s tím nepočítejte.

in blossom

ale odstrani - retinol, ci uz vo forme kremu alebo sera. je to jedina vec co preukazatelne funguje vramci kozmetiky. treba ho ale pouzivat spravne a v spravnej koncentracii. samozrejme, bavime sa o vraskach vo forme ryh a liniek, tie moze zmazat a aj vyrazne zlepsi strukturu pleti, pory, jazvicky.
ak su vrasky vo forme koznych previsov, tak to samozrejme uz jedine chirurgia. preto maju zeny jest poriadnu stravu bohatu na tuky, ziadne hlupe nizkotucne diety a taktiez aj cvicit svaly tvare.

Tanjuska

Na odstranenie vrasok neexistuje nic okrem chirurgickeho zakroku alebo botoxu prip hydral. kyseliny. To znamena kozmetikou vrasky neodstranite, Jedine co mozete, je obnovit bunky pleti, precisitit ich a vyrovnat vrasky (pozor nie odtsranit) pravidelnym pouzivanim prirodnej kozmetiky. Ja doporucujem prirodny krem s vytazkami z parohov od sibircanky ale aj ine mnoystvo drahsich kremov (serum, antistres liftingy a nie). Cize este raz - vrasky sa nedaju odtstranit pouzitim kozmetiky, maximalne vyrovnat a zmiernit tvorbu novych.

Laurinka35

No vyskúšala som už naozaj desiatky krémov proti vráskam a rôznych sér na vrásky. Od tých za 10-20e až po luxusné krémiky z parfumerky za 100-150e...
Ale asi pol roka do zadu som objavila jeden prírodný produkt, ktorý ich všetky schová takpovediac do vrecka.
Bambucké maslo SHEABUTTER. Čistý výťažok z orechov z nejakého afrického stromu. Akože úplne jednoduchá blbosť za pár euro, ale čo to robí s vráskami... to by ste neverili.
Ako som ho prvý krát vyskúšala, nepoužívam nič iné. Ako denný krém, aj ako nočný krém, no úplná bomba!
Moje vrásky? o 80% lepšie, skoro ich nevidno, ako sa mi pokožka vyhladila, ako keby bola viac pružná, no proste taká svieža.
Určite odporúčam vyskúšať

Danu

Skúsila som kúpiť Biolaxan a dám vedieť účinok na mojej pleti aj po čase- (skúšam súčasne 2 krémy, každý na inej polovičke) a na obale je reálna Kalifornská adresa aj s emailom - text o účinku a zložení je nalepený v slovenčine, čo sú znaky seriózneho prístupu k výrobkom expedovaným do EU. Tak uvidíme ...