Ahojte žienky, chcela by som sa spýtať, či má niektora z vás skúsenosti s krémom Bioxelan, ktorý som nedávno našla na internete a je dosť drahy. Ak je skutočne taký dobrý ako píšu určite by som ho chcela kúpiť mamine, pretože si roky kupuje všetky tieto srandy na vrásky a nemám pocit že by to niečo robilo. Prosím napíšte mi seriózne ci to máte odskúšané pretože na internete sa už nedá veriť asi ničomu. Lenže ak aj niekto nahodou neklame, ako to zistíme kym to neskúsime však? :)
Krémy proti vráskam
Hahahaha :D co si sa zblaznila? :D to nevies rozoznat totalny oblb na ludoch od normalneho kremu? Ved na tu ich stranku ma antivirak ESET ani nechcel pustit, lebo je to typicky jednoproduktovy podvodny web :D
Ten krem nie je taky, ako o nom hovoria, pretoze o nom nikde ani nehovoria :D tie "recenzie", co vidis na stranke recenzieproduktu.com, tak to nie su ziadne recenzie. Je to web vytvoreny prave na taketo prekliky na tie weby s podvodnymi produktami :D pozri hore do prikazoveho riadku ked sa na ten web preklikavas z tej webstranky, co sa tam pise :D...
Tieto produkty su typickym nizkonakladovym BRAKOM, ktory je vyrobeny mozno za 30 centov niekde v Cine, ma totalne pochybne zlozenie a je predavane len a len za ucelom dosiahnutia ZISKU!!!
Najprv si precitaj tento clanok o tom tvojom smejdovom kreme :D
Nech mamina vyskusa pantovy krem od sibircanky. Plet vyborne vyhladi. Nanasat na vlhku plet. Je vyborny na poskodenejsiu pokozku. :-) nie je uplne lacny, ale mojej mamine vyborne pomohol.