Krémy proti vráskam

Príspevok v téme: Krémy proti vráskam
IVKA 12345

Ahojte žienky, chcela by som sa spýtať, či má niektora z vás skúsenosti s krémom Bioxelan, ktorý som nedávno našla na internete a je dosť drahy. Ak je skutočne taký dobrý ako píšu určite by som ho chcela kúpiť mamine, pretože si roky kupuje všetky tieto srandy na vrásky a nemám pocit že by to niečo robilo. Prosím napíšte mi seriózne ci to máte odskúšané pretože na internete sa už nedá veriť asi ničomu. Lenže ak aj niekto nahodou neklame, ako to zistíme kym to neskúsime však? :)

basatop

hirta Tak to je klasika - cistiaci gel,tonikum,serum,krem. Vecer zase na odlicenie a tak dvakrat do tyzdna peeling a nejaka ta aktualne potrebna maska. Zvykne si vsak objednavat cely rad takejto starostlivosti o plet cez Notino, vyjde ma to aj menej akoby som mala kupovat po jednej veci.

cicilka

podla mna je kolagen alfa omega pre kazdu zenu po 30-tke a mozno uz aj po 25. v tejto uponahlanej dobe, ze sa clovek nema ani kedy poriadne najest. a je prospesny nie len pre plet ale ma aj vela inych benefitov co sa zdravia tyka.

evicka085

pre svokru by som išla do niečoho čo hydratuje,s nejakým kolagénom je to už zrejme dáma a keď hovoríš aké prednášky vie dávať tak by som na nej nešetrila, lebo budeš mať prednášku ešte aj o tom :D

emaniala

kočky chcem sa spýtať tiež na nejaký krém avšak pre zrelšiu pleť. bude pre svokru k narodeninám, ona si na kozmetike dosť potrpí, niekedy viac ako ja :D to čo u nej doma nájdem tak sa až pozastavujem že čo všetko ona doma používa a keď sa jej spýtam tak mám pravidelné prednášky :D

evicka085

ja zase som o kolagénoch kadečo počula..podľa mňa základ je poznať svoju pleť a dávať jej všetko, čo potrebuje...myslím, že mnohé zabúdame hlavne na hydratáciu a to je zásadný problém skrz ktorý máme zbytočne viacej vrások...

Market24

Krémy toho sľubujú veľa, ale najdôležitejšia je naozaj tá výživa zvnútra. Najväčšie účinky som zaznamenala po užívaní kolagénu, moja pleť je pružnejšia jemnejšia. Používam Vital proteins.
Na tvár potom používam prírodné íly, sérum s vit. C a ružovú vodu a olej :)

basatop

Toho je vela, co s tym suvisi, to je samozrejme, ale ked chces vidiet nejake zlepsenie, tak je nutne starat sa o plet pravidelne. Ja napriklad si robim rannu a vecernu rutinu. Bez toho neviem zacat den ani ist vecer do postele.

evicka085

zuzi asi je to individuálne, predsa len každá pleť je úplne iná...preto by som to nejako nezovšeobecňovala...je fakt, že súvis s pleťou má aj strava, to čo jeme, ale tiež aj to kde žijeme, v akom prostredí sa pohybujeme...vieš že vonkajšie vplyvy...

zuzi74

Ked je teplo, tak je sucha plet? To vazne? Prave cez leto byva plet pruznejsia a jasnejsia kvoli vlhkemu pocasiu. Naopak cez zimu je viac zatazovana chladnym, suchym vzduchom.
Ale ako tu uz velakrat bolo spomenute, necistota pleti zalezi od stravy. Ak je nevhodna, napr.vela mliecnych produktov, tak sa nikdy nezbavite vyrazok.
Dalej zakladom je ziadne hydratacne kremy. Odvadzaju vlhkost z pleti.
Ziadne cistiace peny, alebo rozne odlicovace s alkoholom, ktore vysusuju plet a ta sa stava citlivou a tvoria sa na nej nepekne cervene flaky.
Na odlicenie je vhodny odlicovaci olej, staci trosku naniest na tvar a docistit vlhkym tamponom. Nevysusuje plet.
Na docistenie pleti postaci obycajna voda zmiesana s troskou jablcneho octu. Ocot ma antibakterialne vlastnosti, nenarusa prirodzene PH pokozky, rozjasnuje, nevysusuje plet.
Na vycistenu tvar staci nejake prirodne serum, napr. s praslickou. Vypne tvar, doda vlahu pleti.
A pripadne nejaky olej, ci uz mandlovy, sipkovy, atd. Nanasa sa vzdy na navlhcenu plet.
Cim menej patlete na plet, tym lepsie. Nie su potrebne ziadne drahe vyrobky, ktore vobec nesplnaju ucel a plet casom rychlejsie starne.
Cim viac chemie v kremoch, tym viac vrasok a citliva plet.
Staci si zapamatat len tolko, ze to, co davate na plet, by ste nemali problem dat aj do ust.