Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

susicka ovocia

marculienka55

anitka tak jasne ze je to ine ked si to doma urobis ja napriklad aj susene jablka tie proste v obchode nekupujem, mame pozemok kde mame jablone cize ked mame jablka tak krajame a susime a to je v zime po veceroch paradna mlsnotka :)

anitka30

bozinka to teda o tom som aj ja pocula :)
ale este som take nejedla, ani neviem ze pri akych stupnoch by sa take masko malo susit :) videla som ze take aj v obchodoch predavaju ale teda radsej by som si skusila urobit doma

bozinka55

lizatko to hej, ale tak niektore su len tak, ze na ovocie a tam to konci, ale pocula som uz aj o tom, ze niekto si doma aj masko susi a teda to ma tak celkom zaujalo :)

lizatko0

To asi nie, to by bola potom len nejaka univerzalna, na ktorej by sa ani vsetko nedalo susit. Lebo napriklad bylinky susis na uplne inej teplote ako jablka alebo ine taketo ovocie.

Silvinecek

Nizsie som predsa nikma pisala, ze mam od Sencoru, toto co som poslala to je presny typ aby si to lepsie nasla, bez problemov :)
Lizatko ono je toho vela dnes uz na trhu, vela znaciek a roznych typov, tak kazdy si vybera podla toho, co je pre neho dolezite. Ale podla mna nastavovanie teploty by mala byt samozrejmost. Nechcela by som osobne taku, kde sa to neda nastavit.

lizatko0

Nedala by som ale na tvojom mieste na prvy dojem a popozerala si toho viacej, ak zvazujes domov kupovat susicku. To teplotne rozmedzie pri vacsine asi taketo. Si nastavis podla seba ako potrebujes, podla toho co susis. Byva k tym susickam aj taky jednoduchy navod, co by sa asi malo pri akej teplote aky dlhy cas susit. Ale to casom na to prides uz sama, ako je to najlepsie.

Silvinecek

Vyskusaj pozriet SFD 7000BK, k tejto je 10 nerezovych plat na ktorych mozes susit, co teda je dost oproti niektorym inym susickam. Mozes nastavit teplotu podla toho jak ti treba od 35 stupnov az po 75 sa mi vidi, ze sa da. Tam mas popisane pri nastavovani, ze co by sa malo na akej teplote susit ;)

lizatko0

A predtym isto susil kadejako na sietkach porozkladanych kade tade. Ale teraz potreboval, aby susicka splnala vsetko mozne aj nemozne :D