Dobrý gynekológ v Ba - poradíte?

sumienkaaa

ale akoze su aj taki doktori, ktori riesia aj taketo veci, ak zena skutocne zaziva nejake zle stavy pocas tohto obdobia, tak si myslim, ze je na mieste vyhladat odbornika.

matitima

no ako je to vlastne pri všetkom, tak ani prechod nie je výnimkou, je to proste celé úplne individuálne. každá z nás to prežíva inak, niektoré ženy dokonca ani nevedia, že prechádzajú vôbec nejakou zmenou, a tým je ozaj čo závidieť, si myslím.

vanes11

máte prosím niekto skúsenosť s veľkými zmenami nálad počas klimaktéria? ako to zvládate/zvládali ste? :/

sumienkaaa

tak ale to su zase zakladne veci, ktore vies sa vies aj nejak sama dovtipit. ale ano, chapem, mal by to proste povedat, objednat ta alebo minimalne ten vymenny listok dat, nech tam mozes ist.

vanes11

ak ti to povedali u doktora, tak potom si myslím, že sa nemáš čoho báť. základ je ale fakt mať gynekológa, ktorý komunikuje, lebo každý ti nepovie všetko. moja sesternica (45r) napríklad ani nevedela, že má ísť na mamografiu, na ktorú by sa po 40tke v podstate malo chodiť pravidelne.

Sammy

A tie hrcky ked uz tam mam dlho, to akoze nevadi? Mne povedali aj na sone, ze je to ok, ze vlastne nie su nebezpecne.

slivca

yorka, tak asi by si mala zacat:) ak ta nepresvedcila takato skusenost, tak potom uz neviem, co by ta mohlo. neviem, ci je to lekarova povinnost kontrolovat to, ale podla mna to uplne kazdy nerobi, len sa ta spyta, ci si pravidelne kontrolujes alebo nie.