Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobrý gynekológ v Ba - poradíte?

mimwi

Poster a vieš mi povedať, kde presne ordinuje? Aj kamarátka sa ma naňho pýtala, lebo som z BA, ale ja netuším. Chodila som k inému, chceme sa k Millymu prehlásiť spolu. Skôr to vyriešime spoločne ako každá sama :D Sama sa proste k tomu nedokopem, poznám sa veľmi dobre.

vanes11

veď to predsa nič nie je. musíš si povedať, že je to pre teba dôležité a nebyť takýchto vyšetrení, ani nezistíš, čo s tebou reálne je alebo môže byť.

simranka54

tak to je nas takych asi viacero, ale to je normalne, nie je to bezne vysetrenie, aj ked to ja uz tak vobec neberiem. na zaciatku mozno, ale uz som s tym uplne v pohode.

majovka34

Tak ja to mam tak, ze som proste odjakziva vysetrenia tohto typu jednoducho neznasala. Psychicky som sa musela pripravovat den-dva dopredu :) a on kde ordinuje?

Poster

ja mam velmi dobru skusenost s panom doktorom Millym. co sa vysetreni tyka, tak fakt radost k nemu chodit, nakolko som sa predtym vyslovene bala takychto veci :) ale teraz som s tym uplne v pohode, vsetko je to jednoducho o pristupe, ako s tebou dany lekar komunikuje, uz sa mi to viackrat osvedcilo.

Adamcova

Dobry den, chodim ku gynekologovi do Doktorpro. Mala som problémy s menštruačnými poruchami (príliš silná menštruácia) a tento lekár mi pomohol doctorpro.pl

158hucki

mojej sestre povedala gynekologicka, ze v zivote nebude moct mat deti. dnes ma dve krasne zdrave dievcata. tak mi povedzte, ako taketo nieco moze lekar vypustit z ust?

terria15

ja neviem, viackrat som pocula o zenach toto, uz mi to pride, ze vseobecne byvaju take. mne raz povedala ta moja, ze ma to nemoze boliet, ze predsa vie, co robi a ze ona to ma tam dole rovnako, tak logicky vie a reci podobne. ale to vysetrenie mi bolo vyslovene neprijemne, vobec nedbala na to, aby bola nejak specialne citlivaa lebo co.

modrizitka

presne, podla mna muzi gynekologovia maju tak akoby vacsi zaujem v tom, aby to bolo pre tu pacientku menej bolestive. aj ten moj lekar je ovela viac citlivy ako moja predchadzajuca gynekologicka. vysetrenia zakazdym prebiehali jemnejsie a bol takisto aj velmi opatrny. co sa o zene nedalo povedat. mala to v podstate na haku.