Dobrý gynekológ v Ba - poradíte?

miruska01

Netyla, tak to je dost bieda, ked ti nevyhovoval ani jeden z nich. Ale tak hlavne, ze si niekoho dobreho nasla. Vsak nie nadarmo sa hovori do tretice vsetko dobre :-D

BertaVertina

zwróć uwagę na klinikę w doctorpro. Lubię specjalistów w tej klinice. wysoko wykwalifikowani specjaliści, miła obsługa i przystępne ceny.

netyla1

žienky moje milé, čo sa Bratislavy týka, tak mám momentálne už tretieho gynekológa, teraz chodím k Millymu a za mňa - najlepšie rozhodnutie prehlásiť sa k nemu. lekár predtým bol čistá katastrofa, necitlivý, nezaujímal sa. teraz je to sto a jedno.

kikusqa788

no neviem, podľa mňa toto každý nemá vo svojej "ponuke služieb" :) ťažko povedať. treba si zistiť u toho svojho jedine. ale tiež by som radšej chodila k niekomu, kto robí úplne všetko.

mimwi

Riešil niekto z vás vnútromaternicovú antikoncepciu? Uvažujem nad tým reálne, ale akosi s tým nie som na 100% stotožnená, neviem, stále akosi váham.

shimuri

ak je taka moznost, ze lekar vezme rovno teba aj tvoju kamaratku, tak potom ano, ale v dnesnej dobe neviem, na kolko je to realne, vsade je podla mna plno :) potom jedine cakat, kym sa daco uvolni, ale to tiez nie je bohvieco, najma teda ak mas nejaky zdravotny problem napriklad a potrebujes sa dostat k doktorovi co najskor.

linaja

Hej, takto je to najlepšie, keď máš niekoho, kto ťa takpovediac do toho dotlačí :D Mne je takisto niekedy zaťažko robiť niektoré veci sama :D