Pred časom som sa presťahovala do Bratislavy a aj keď nerada, hľadám si nového, profesionálneho a hlavne ľudského gynekológa v Ba (ideálne Petržalka, ale nie je podmienkou). Máte s niekým dobré skúsenosti? Ďakujem
ano, vela zien to takto ma:) ze proste radsej ide k muzovi ako k zene. a niekedy to nema akoze ani nejaku pricinu, len proste im je to take akoby prirodzenejsie.
ja mam napriklad taku skusenost, ze proste s muzmi lekarmi vseobecne si akosi viac rozumiem, co je podla mna celkom paradox, ale je to tak. neviem, cim to je. mi to pride, ze sa mozno snazia viac porozumiet zenam, tak za to su velakrat aj milsi ako zeny :-D
tak ale to sa fakt neda takto posudzovat a zovseobecnovat. aj zena aj muz moze byt taky, ze s pacientom jednoducho jemne zaobchadzat nevie. to podla mna zalezi na samotnom cloveku nie na pohlavi.
To je pravda, niektoré ženy-gynekologičky proste to berú asi tak nejak automaticky, že zvládneš asi aj menej citlivé zaobchádzanie alebo čo. Neviem si to inak vysvetliť. A pritom by to malo byť práveže naopak. Žena k žene by mala byť rozhodne citlivejšia.
no je uplne jedno, akeho je doktor pohlavia. necitlivy moze byt rovnako muz aj zena. uz som mala moznost vyskusat si na vlastnej kozi oboje a teda z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze viac mi vyhovuje muz rozhodne.
ale aj gynekologicky vedia byt paradne necitlive. clovek by povedal, ze skor tie su viac v pohode, nakolko vedia najlepsie, respektive mali by vediet, kedze su zeny.
tak myslim si, ze kazdy je radsej, ked s tebou lekar zaobchadza pekne s citom. moja gynekologicka predtym, co som mala, tak si na toto vobec nepotrpela, nehladela, ci ma to boli, ci nie, jednoducho hrozne som trpela pri kazdom jednom vysetreni. katastrofa. to bol vlastne aj dovod, preco som od nej odisla.
stahujeme sa do Bratislavy, tak by ma zaujimalo, ake u vase skusenosti s gynekologmi v tejto oblasti?:) zatial este najdeneho ziadneho nemam a popravde ani netusim, podla coho vyberat, ku komu ist.