Dobrý gynekológ v Ba - poradíte?

hedviga1884

ano, vela zien to takto ma:) ze proste radsej ide k muzovi ako k zene. a niekedy to nema akoze ani nejaku pricinu, len proste im je to take akoby prirodzenejsie.

modrizitka

ale toto som uz viackrat pocula :D aj od kamosiek. doteraz som sa nad tym nejak hlbsie vlastne ani nezamyslala, ale v podstate to vidim asi rovnako :D

timejskaJ

ja mam napriklad taku skusenost, ze proste s muzmi lekarmi vseobecne si akosi viac rozumiem, co je podla mna celkom paradox, ale je to tak. neviem, cim to je. mi to pride, ze sa mozno snazia viac porozumiet zenam, tak za to su velakrat aj milsi ako zeny :-D

terria15

tak ale to sa fakt neda takto posudzovat a zovseobecnovat. aj zena aj muz moze byt taky, ze s pacientom jednoducho jemne zaobchadzat nevie. to podla mna zalezi na samotnom cloveku nie na pohlavi.

Jarunka12

To je pravda, niektoré ženy-gynekologičky proste to berú asi tak nejak automaticky, že zvládneš asi aj menej citlivé zaobchádzanie alebo čo. Neviem si to inak vysvetliť. A pritom by to malo byť práveže naopak. Žena k žene by mala byť rozhodne citlivejšia.

hedviga1884

no je uplne jedno, akeho je doktor pohlavia. necitlivy moze byt rovnako muz aj zena. uz som mala moznost vyskusat si na vlastnej kozi oboje a teda z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze viac mi vyhovuje muz rozhodne.

modrizitka

ale aj gynekologicky vedia byt paradne necitlive. clovek by povedal, ze skor tie su viac v pohode, nakolko vedia najlepsie, respektive mali by vediet, kedze su zeny.

terria15

tak myslim si, ze kazdy je radsej, ked s tebou lekar zaobchadza pekne s citom. moja gynekologicka predtym, co som mala, tak si na toto vobec nepotrpela, nehladela, ci ma to boli, ci nie, jednoducho hrozne som trpela pri kazdom jednom vysetreni. katastrofa. to bol vlastne aj dovod, preco som od nej odisla.

timejskaJ

vsetko zavisi od toho, co najviac preferujes. niekomu zalezi na vybaveni ordinacie, inym zase staci, ked sa dany lekar sprava ludsky.

terria15

stahujeme sa do Bratislavy, tak by ma zaujimalo, ake u vase skusenosti s gynekologmi v tejto oblasti?:) zatial este najdeneho ziadneho nemam a popravde ani netusim, podla coho vyberat, ku komu ist.