ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
lol sem je asi zbytocne prispievat ved tu si pisu len ti co sa poznaju a ostatni su ignorovani aj ked pisu k veci
sa tu vytvorila nejaka sukromna skupinka
co keby ste si isli pisat sukromne ?
grckagrc - v tom máš dosť pravdu. V témach o depresiách som to myslím aj písal. Aj keď som si s tými ľuďmi písal osobne. Ja si myslím, že je to v poriadku.
Tak to mas pravdu grckagrc, ze slovaci maju strach sa vyjadrit a radsej trpia a cusia. Maximalne tak doma, v krcme, ci na nete a roznych forach)) si zanadavaju a "otvoria usta", ale inak skutek utek
Ja si rovnako poviem svoj nazor, ci tu alebo v reale) A myslim si, ze ak vyjadrim svoj nazor, ze sa tym vobec neponizujem. Pozri sa. Vzdy som zarovna Filipa menovala aj samucku. Ale ty si si vybral z toho vsetkeho iba Filipa) ale ze som spominala zarovna neho aj samucku, si asi uz zamerne prehliadol. A mne je fakt jedno, ci je niekto zena ci muz. Ak to tak citim, zastanem si kludne aj zvieratka grcky ai)
A znamenie som ine, nie had :D
Grckagrc. Neraz som o tebe pisala, ze si mudry inteligentny a davas dobre rady. A zas niekedy sme si nesadli) Ale vsak aj o tom je zivot. Keby aj Filip napisal daku blbinu, nemam problem mu to dat najavo. A nebudem pritakavat ako ovca ak by s nim nesuhlasila) a to iste plati aj ohladne teba) Ak je dovod pochvalit uznat, tak to urobim. Ak nie, tak sa nik nedocka)
A ze mi tu tvoje prispevky hlasky :D nazory chybali, je pravda) pozri ako to tu v tom teple razom ozilo)
PS. Damy nepluju ;)
To je Filipova taktika. Začne si písať s dievčatami na internete, opantá ich rečičkami a potom im "ponúkne" svoju emailovú adresu, aby ich mohol ďalej baliť mimo fóra. Samučká nenaleť mu, nepíš si s ním. Filip že sa nehanbíš, takto podvádzať svoju ženu. A vraj aký si ty svätuškár, a pritom tu slintáš po každej nezadanej žene.
Filip odpoveda len tym ktorych reakcie sa mu hodia.
Janohu. Ja nepozeram z vrchu. Posudzujes podla seba. Ja kritizujem tzv filipove rady ktore hoci mienene dobre so vlastne kotraproduktivne.
Bolo by vhodne teda Filip priznat, ze ta zachranila a vsetko naucila tvoja zena.
Mal by si jej byt viac vdacny a venovat sa jej viac. Nie si pisat s mladymi zenami po internete.
Ber to ako radu od chlapa. Ja si so zenami nepisem. Mam svoju partnerku a zboznujem svoju kamaratku Fantasyi, obe su skvele bytosti a osobnosti, ale to dokaze vidiet, len skutocny chlap.
fialkann a ostatní - nie nezobralo ma to, nehnevám sa - som rád že ľudia sú ochotní o týchto veciach diskutovať.
Inak ja som to nemal a nemám také easy ako to zrejme vyzerá. Medzi 23. a 28. rokom som prežíval dosť silnú depresiu. Nie až tak, že by som z domu nevychádzal a nemohol pracovať, ale spoločensky som bol outsider a pre vzťah úplne nevhodný. Takéto zručnosti som sa musel v podstate odznova učiť.
Moja správa teda je: ak vám nevychádzajú vzťahy - niekde robíte chybu, buďte ochotní si to uznať a učte sa.
Samučká, ak chceš môžeme to dodiskutovať privátne: filip.trnavsky@zoznam.sk
Adria sestrička moja :)
Školy potrebuju učiteľov mužov, majú vydrž a ženy sú krehké.To je fakt.Je rýcly spôsob života.
Tato tema je o niečom inom milé dievčatá Založte si kresťanskú temu novu.s novou témou, nedá sa to miešať
Niektorí sa pozerate zvrchu na iných-preto sú tu opačné reakcire-ste iní.
Tam asi tí ostatní nepojdu ktorí sa Vám nepáčia a odsudzujete.
Školy potrebuju učiteľov mužov, majú vydrž a ženy sú krehké.To je fakt.Je rýcly spôsob života.
Tato tema je o niečom inom milé dievčatá Založte si kresťanskú temu novu.s novou témou, nedá sa to miešať
Niektorí sa pozerate zvrchu na iných-preto sú tu opačné reakcire-ste iní.
Tam asi tí ostatní nepojdu ktorí sa Vám nepáčia a odsudzujete.
Drbnuta povaha Slovakov je v tom, ze cusia, boja sa povedat svoj nazor a tych, ktori ho povedia sa zas snazia umlcat.
Sorry adr1a ja si vzdy poviem svoj nazor. Mozno prave, ze som zazil dlhorocne inu kulturu, v ktorej ked si ho nepovies, tak neprezijes.
Tiez nemam rad, ked sa tu ludia zastavaju jeden druheho jak male deti, alebo nesvojpravni. Filip je stary cap a nikdy by som nedovolil, aby ma zena a este mladsia branika. Sice mu brnkas ego, ale sama seba tym dost ponizujes. Chlap dokaze zniest kritiku a aj nadavky s prstom v nose a nic si z toho nerobi.
Nemam rad panbozkarov. Podla mna su to pokrytci. Kazdy je sam za seba a nebudem sa skryvat za Boha a uz vobec nie za zenu.
Darmo sa rozculujes. Inak ty si taky had adr1a som teraz vlastne zistil. V jednom prispevku ma oplujes a hned na to s usmevom napises, ze som ti tu chybal? :))