zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

Filip TT

Podľa mňa samučká by človek mal najskôr vyriešiť seba - teda pýtať sa či mojím povolaním je manželstvo a materstvo. Ak mám odpoveď že áno, potom je otázka že s kým.

Znamenie si môžeš vymyslieť aké chceš a požiadať o neho. Alebo sa môžeš opýtať otázku a poprosiť o odpoveď. On ti môže odpovedať priamo alebo cez niekoho cez niečo. Alebo si môžeš otvoriť Písmo.

Dôležitý je ale tvoj postoj - Bohu sú najbližšie prosby, ktoré sú motivované láskou, vôľou plniť Jeho vôľu a dôverou v Neho.

Najlepšie sa je obracať na Ježiša - jednak ho poznáme ako človeka, vieme ako sa správal, čo hovoril - môžeme tak mať k Nemu najbližší vzťah a jednak sú tu jeho prisľúbenia, na ktoré sa môžeme odvolávať a v ktoré môžeme dúfať.

Môžem ti odporučiť toto:
marianskehnutia.sk

Prezyvka - ak máš niečo na mňa môžeš sa ma to opýtať.

Prezyvka

Mesacny lenze je trosku rozdiel medzi obycajnou vierou a medzi vedeckou teoriou ktora je spochybnovana.
A tak isto je rozdiel nepripomenut niekomu ze si protireci a namiesto toho ho utvrdzovat ze to co tvrdi je vlastne v poriadku. Mne to dokonca pride az skodlive.

Mesačný princ

uuummm nikdy som za seba nenechal rozhodovať nikoho iného :)

A hej, neradím niečo, čo by nefungovalo a nemal by som vyskúšané :)

Mesačný princ

Einstein bol tiež považovaný za blázna a jeho teóriám nikto neveril. A nakoniec sa nemýlil a až taký blázon nebol :D

Prezyvka

Jedna vec je ista. Neda sa poradit niekomu kto ma uz zaklady v uvazovani o sebe a svete pomylene. Ked takej osobe potom zacne radit niekto kto je tiez trosku mimo tak je to stratene. Je to podobne ako ked niekto utvrdzuje blazna v tom ze jeho bludy su ozajstne.

uuummm

Mesačný princ, treba sa spoliehať v prvom rade na seba, mozog nie je len na parádu. Univerzum ti prianie môže splniť, ale to sa dlho načakáš, ak sa na to budeš spoliehať. Lepšie je niečo vymyslieť sám a ísť si za tým. Radiť niekomu ide každému dobre, ale či tie rady aj sám používa, je veľmi otázne.

Mesačný princ

samucka - za teba sa nerozhoduje nikto a nič na svete. Jedine ak naša vláda, alebo EÚ :D

A ktorý BOH to za teba má rozhodnúť, pretože je ich veľmi veľa :D

samucka

ano mesacny, preto by som chcela vediet, co a koho chce pre mna Boh, kedze ja sa neviem rozhodnut spravne, inak by som sa uz davno rozhodla

Mesačný princ

samucka - jeden z mojich najlepších učiteľov mi raz povedal, že priať si môžeš čokoľvek. Len to prianie je potrebné presne definovať ešte predtým, ako si praješ :) Pretože ak si želáš niečo, čo ani nevieš čo je, či to existuje a či to chceš, tak to prianie sa ti splní, ale bude nejasné. Ani sila vesmíru nie je taká silná, aby niekomu videla do hlavy a splnila niečo, o čom nemá ani poňatia.
A nezabúdaj na minulé životy. Ja tomu verím, ty možno nie. No potom je tu pochopenie a to, čo si do života priťahujeme. Len to, čo práve potrebujeme. A to, čo si naozaj želáš sa nemusí byť to, čo naozaj potrebuješ.