Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zistil som ze mi je strasne dobre

Príspevok v téme: zistil som ze mi je strasne dobre
stastneslobodny

ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?

jehosnubenica

Podla mna ma zmysel byt iba s tym, s kym ti je lepsie, nez by ti bolo bez neho a to sa neda povedat o vela ludoch.

nnnuuu

Skôr je to všetko o tom, že v čom sa chceš realizovať, či už pracovne alebo vo voľnom čase. Ak si vopred uvedomíš, že na vzťah nebudeš mať čas, tak ho chcieť nebudeš. Pôsobil by dosť neurotizujúco.

in blossom

Ja ta uplne chapem. Ja som single vlastne cely moj doterajsi zivot. Budem mat 30. Pre ostatnych som v tomto podivin, ale ja som takto stastna, presne tu slobodu a samotu bytostne potrebujem. Mna ludia obmedzuju, dlhodobo byt s nimi ma vycerpava a utekam do samoty, aj od najblizsej rodiny. Proste byt s niekym vkuse na mne nalepenom je pre mna nocna mora, staci mi, ked opatrujem svoju neter, ktora je nezdravy extrovert. Som z nej hotova hoci ju lubim, ohromne stastna ju vzdy odovzdam rodicom a opat mam svoj klud :D

Aj s najlepsimi priatelmi sa stretavam velmi rada, ale nie prilis intenzivne, lebo to pocitujem ako urcite obmedzenie, neviem to tak celkom vyjadrit slovne, ale viem presne, co tym myslim. Proste ja nepotrebujem vela ludskej spolocnosti a teda, alebo najdem takeho muza, alebo budem radsej sama.

Teraz rozmyslam, ze by som tak do dvoch-troch rokov chcela dieta. Ale mam stres, lebo jednak si teda uz budem musiet naozaj najst chlapa :D a potom, co ked to bude take ako moja neter. Ja chcem tazkeho introverta dieta a nie take co nevydrzi chvilku samo so sebou. A to si nevyberiem aku bude mat povahu, hmm.

A zblaznila by som sa z takych vztahov ako tu opisujes. Mna obtazuje aj len to, ked potencialny partner mi vkuse vypisuje cely den smsky, reagujem tak dva-trikrat, proste ja nemam tu potrebu takeho kontaktu, mne to proste vadi. A aj ked som bola velmi zalubena (raz a aj tak som to neprekonala), tak aj s tym clovekom sa mi moc nechcelo komunikovat. Ja nechapem, kde sa to v tych ludoch berie, ta neustala potreba rozpravat, rozpravat a riesit, riesit, riesit. Ticho je vykupenie pre mna a pre nich je to ako za trest. Ja chcem asi vztah na dialku, alebo nech chodi chlap na tyzdnovky, alebo nech je namornik a aj pol roka bude prec.

A ludi mam rada, pocula so na seba, vraj som sociopat. Nie je to pravda, mam ludi uprimne rada a chcem ich dobro a nech su stastni ale nech mi daju pokoj :D Ja som dusou asi pustovnik a v tomto presocializovanom svete je to pre mna namahave. A asi posobim nejak komunikativne (zas dokazem sa porozpravat s certom, dablom, na akukolvek temu), lebo sa mi casto prihovaraju aj v dopravnych prostriedkoch a ja ako mila osoba teda s nimi komunikujem, ale najradsej som, ked mi daju pokoj a riesim si svoje myslienky. Prisamvacku, cim viac chcem byt sama, tym viac ma vyhladavaju. Mne vadi aj to, ze sedim si napr. na kozmetike a ona ma potrebu stale rozpravat. Ked poviem, ze chcem relaxovat, tak sa tvaria tak divne. Lebo vacsinou asi ludia chcu klebetit tam. A mna to obtazuje. Nechapem vyraz trapne ticho, mne je zas trapna debilna konverzacia o nicom, s clovekom, ktoreho v podstate nezaujimam a ani on mna.

vgr234

A ty si grc pamataš ked ideš nanejaké forum že aký nick si mal pred týždňom alebo mesiacom, a či nie je už obsadený?
Keď sa ti nepáči ,tak obiď to.

vgr234

A ty si grc pamataš ked ideš nanejaké forum že aký nick si mal pred týždňom alebo mesiacom, a či nie je už obsadený?
Keď sa ti nepáči ,tak obiď to.

samucka

Podla mna je to velmi silna skusenost, ked sa clovek, ktory nie je typicky samotar rozhodne ci musi rozhodnut pre samotu, lebo ju znasa ovela horsie, nez ten, ktory ju bytostne potrebuje. Skoro az katarzny. Najhorsie je "visiet" medzi samotou a spolocnostou...ani v jednom a ani v druhom naplno nebyt.

mrkva1

a ja suhlasim so slnieckom a niektorymi inymi nazormi.. ved sa len pozrite na toto forum kolko ludi tu drzi nefunkcne vztahy kde uz ani laska nieje len koli tomu ze sa boja ze si uz nikoho druheho nenajdu, koli veku, deckam, rodine a podobne... neziju zivot aky sami chcu ale ten do akeho ich okolie dotlacilo aby nevytrcali z radu... kolko zien tu pise ze ich partner bije podvadza....toto ma byt to stastie? vazne?? a co uz sme vsetci na hlavu...

slnieckooo45

aj spokojnost vo vztahu je iba docastna... ked pridu problemy ludia dnes zdupkaju... tak sa necudujte ze su stastnejsi single... hlavne v dnesnej dobe... zenaty a vydate si hladaju na nete znamosti na sex vo vztahoch je napatie a konflikty... len tato spolocnost si vynucuje tento zastaraly pohlad...