ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
Ja si nemyslím, že niekomu niekto niečo vnucuje. Každý človek je iný. Aj ja mám občas tendenciu prikloniť sa na jednu, či na druhú stranu a s veľa príspevkami nesúhlasím, ale tak...toleranciu by to ozaj chcelo natrénovať :D
U nás na Mesiaci sú všetci veriaci. Máme tam totiž lotériu podobnú, ako máte tu na Zemi, lenže u nás sa nehrá o peniaze. Tie nepoznáme. U nás sa hrá o vedomosti :) Takže každý verí, že uhádne tie správne farby a vyhrá prvú cenu :) Všetci veríme - sme teda veriaci :)
grckagrc - konečne jeden rozumný názor, presne to si myslím aj ja, toto Filipovo kresťanské kázanie a poučovanie na verejné fórum nepatrí. Ale on a adr1a sa budú vždy jeden druhého zastávať.
Nechce sa mi citat tych 130 komentarov podo mnou tak sa vyjadrim len k teme. Vztah je vzdy o kompromisoch, vo vztahu sa nemozes spravat ako keby si bol slobodny a nebrat na partnerku ziadne ohlady. Kedysi s tym ludia nemali problem a zili v manzelstve cely zivot. Dnes hlavne mladi ludia kladu seba a vlastne potreby na prve miesto, su sebci a chcu len aby im bolo dobre. Ziadne kompromisy, ziadna ohladuplnost. Len ja a nikto iny. Vlastne pohodlie kladu aj pred stastie svojich deti ak si nejake zrobia. Ty evidentne nie si typ vhodny do vztahu, nebol by si stastny ani ty ani tvoja partnerka, preto je len dobre ked ostavas sam.
Vieš FilipTT Ked si zadáš prosbu,aj tak sa ti hneď nevyplní a možno nie tak ako chceš.Zaleží potom i zachytávaš tie spravne vibracie z hora-či je to odtiaľ.
Rozpadnuté vzťahy nemusia byť príčinou manželstva aletlaku, ktorý je neúmerný.
Rozvedení môžu byť dobrý človek,lepší ako ty.Neposudzuj spolužiakov tvojich deti.Aj ty niečim nechtiac môžeš niekoho poškodiť n o tom nevieš.
A keď naozaj maš vzťah taký ako hovoríš tam Hore.prečo si tu?Veď to nepotrebuješ.
Uz si mi tu chybal, grckagrc) Dlho ta necitala)
Tolerancia a ucta k druhym adr1_a aj znamena neobtazovat inych svojou vierou. Ak je niekto veriaci a chce citat taketo reci nech ide na krestanske forum.
Inak samucka s Filipom tu zasrali svojim chatom celu temu. Samucka si so svojim bizarnym problemom mohla zalozit vlastnu temu. Nemam rad takychto ludi, ktori sa inym nasackuju.
Pekny den
Sylvana - odpovedal som na konkrétnu otázku niekomu, kto na to zvedavý je. Odpovedal som podľa svojho najlepšieho rozumu. Väčšina spolužiakov mojich detí žije v rozpadnutých vzťahoch. Vidím, ktoré manželstvá sa rozpadajú a ktoré nie. Keby si prišla do tých tried a porozprávala sa s deťmi kde ako žijú rodičia, bolo by ti to hneď jasné.
Sylvana. Pokial tuto temu registrujem, tak Filip komunikuje hl.so samuckou. A hlavne jej (ako aj ostatnym, ktorych to zaujima), bol urceny jeho prispevok. Takze ako si spravne podotkla, toto je verejne forum. Ak ho nechces citat, tak Filipove prispevky ignoruj) Ja si ich napr. vzdy velmi rada precitam) Nezaskodilo by zrejme viac tolerancie a ucty jeden voci druhemu, ci uz ide o ateistu budhistu katolika ai ai) ale o vieru ani tak nejde. Skor o to, kto je aky clovek vo svojom vnutri, vo svojej podstate. Lebo potom takym je aj navonok)
Filip TT - takéto sektárske rečičky choď hovoriť veriacim do kostola, tu si na verejnom fóre, tak si to uvedom. Na tie tvoje kecy tu nikto nie je zvedavý, v dnešnej dobe sa musí človek riadiť zdravým rozumom a nie čakať na nejaké zázraky, a "znamenia", veď nie sme v stredoveku.