ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
Pokiaľ je Ti dobre samému, tak buď sám... mne tiež bolo dobre samému, ale časom to mi začalo liesť na nervy, všetci niekoho mali, mali sa vždy k niekomu vrátiť a ja som sa vrátil, tak medzi 4 steny bytu a časom už kamoši nemali čas na mňa a tak som zostal sám...nerozumiem ľuďom, čo tu píšu, že oni nebudú počuváť príkazy, potrebujú mať čas len pre seba a svoje koníčky. ale to možu mať aj tak a ja neviem čo ešte.... láska v tomto svete je zvláštna, neprirodzená,.,,
Ten posledný príspevok JanoHu- nie je od toho čo napísal tie predtým JanoHu-použil si moj nick nejaký človeče.
Teraz som si dal JHuHu
prezyvka - prirodzené sily nemajú ku mne žiadny vzťah, nezaujímajú sa o mňa, majú ma v paži.
samučká - ja som o to neprosil. Ľúbil som ju ale mal som tú depresiu, takže som nemohol byť partnerom. Ako môže človek s niekým chodiť, keď stále mlčí. Ja som práve odpočiatku hovoril: Ježiš toto je tvoja akcia, urobím čo chceš ale ja s tým nemám nič spoločné.
Preco by za tym mali byt nadprirodzene sily ? Ine vysvetlenie neexistuje ?
prezyvka, ved ked sa veci vyvijaju smerom na ktory si cakal
cize chces sa nieco dozvediet, no nemas k tomu potrebny viditelny zdroj a predsa sa k tomu dostanes, nevies jak, no zrazu tam si - pytal si sa a odpoved dosla, hladal si, nedarilo sa ti najst a naslo sa to akoby "samo" bez tvojho vacsieho pricinenia, vlastne si s tym ani nemohol nic robit, lebo situacia ti to nedovolovala, mohol si konat len v ramci svojich obmedzenych moznosti
Aj manzelstvo Filipa je toho dokazom.
Samucka ok. Povedzme ze by teda nejake vyssie sily existovali. Preco nechces vziat zopovednost za svoje pocity a za to ako interagujes s ludmi ? Skusila si to vobec niekedy ?
ano mesacny, ja dost davam na pocity, pricom sa im verit neda, ibaze potom mozno hladim na nieco, co nijak extra nevnimam, lebo to nie je dostatocne silne na to, aby som na to dokazala obratit svoju pozornost
Mozno nie co mam a nevnimam to, preto chcem nieco, co by ma na to nasmerovalo, lebo k comu mi to potom je, ked to pre mna aj tak akoby neexistuje? Ja viem, ze mi chyba hlavne trpezlivost, ktora je potrebna k tomu, kym celkova situacie dozrie a na to ja mam len vlemi maly priam zanedbatelny vplvy, rpetoze to nezavisi len odo mna, ale od xyz inych veci a to este neratam aj to, ze od xyz inych veci to zavisi aj u toho druheho cloveka, pripadne viacerych ludi. Cize v comsi takom sa moze niekto ozaj stratit, pripadne si to zle vysvetlit. A co potom z toho? Nedorozumenia vedia sposobit mnoho skod bez ohladu na usilie, ktore do danej veci clovek investoval.
Dakujem Filip a tvoju prosbu smerom k Bohu ohladom toho, ze si ju chcel a ona ta odmietala nenapises? Nemusis, ked nechces, len mi to trosku chyba k tomu celkovemu obrazu, kedze podla vsetkeho slo spociatku o jednostrannu lasku ci zalubenie.
to si samučká napísala veľmi múdro, potešenie pre mňa to čítať :)