ahojte ludia neviem ci to tak mate aj vy ale ja som zistil ze som bez vztahu uplne stastny....uz rok a pol nemam babu ale vobec mi nechyba.... milujem tu svoju pohodu a volnost nikto mi nevyvolava do roboty nikto mi nerobi sceny ked idem na pivo....nikto ma nekontroluje a nezduva sa a neuraza...zistil som ze partnerka mi vobec nechyba....nieje nad tu uzasnu pohodu... mate to tak aj vy?
zistil som ze mi je strasne dobre
Moireal, ja si myslím, že ľudia majú naplno robiť úlohu, ktorá je pre nich a na ktorú majú. Ak je niekoho životnou úlohou rodina, tak má naplno robiť rodinu. Ak to nie je jeho úlohou, tak je zbytočné sa preto úmárať, ale treba využiť tie možnosti, ktoré sú. Poznám singlistov, ktorí to tak robia. A nie sú to kňazi. Človek v žiadnom prípade nemôže povedať že ich život nemá zmysel, že neplnia nejakú úlohu.
Zmysel života je mať manželku a splodiť deti? :O
No u niekoho možno áno :) Je to to isté, ako keď poviem, že nepovažujem tanec za zábavu...napríklad
Mesacny princ, cim viac sa branis svojej podstate, tym viac si nestastnejsi. Myslis, ze je nahoda, ze si sa narodil ako muz a nie ako zena?
Prepac, ale moj cas je vzacny. Delim ho medzi pracu a ludi, ktorych milujem. Uz som stratil s tebou vela casu. Keby ti aspon platili za to, ze si tu stale. Bol by si davno za vodou. Nepoznas svoju hodnotu a hodnotu svojho casu. Preto si vyuzivany a nic nemas.
Idem na obed.
Pekny den.
Padol tu vyraz nevyzretost. S tým suhlasim. Myslím že je znakom vyzretosti ak niekto dokáže v pohode žiť s partnerom. Niektorí ale nevyzrejú na vzťah ani po 40ke a trošku detsky čakajú na niečo výnimočné.
Autizmus ? Je tu zbytočné argumentovať nejakým akýmkolvek duševným alebo mentálnym deficitom. Niečo iné je ak si niekto neuvedomuje že by vobec mohol chcieť partnera, alebo má taký hendikep že to nejde. Ale ja konkrétne poznám babu ktorá mala autizmus a mala partnera. Žial už je mrtva umrela pri autonehode.
Heh, to vzdy ked clovek si povie, ze uz je za vodou, alebo hento a to ma uz zmaknute, tak nema. Vzdy je to tak. :-D Az ked prestane mat potrebu to vraviet, bude to aj pravda. :-)
FilipTT, ty teraz tvrdis, ze byt sam je ok. Ale si jednym z tych, co zase vravia, ze deti treba mat. Ze tazko ich nahradi iny zmysel. To si teraz trochu protirecis.
Adr1a žiadnych teoretikov sa to netýka. Alebo vy ste tu teoretici ? :) Lebo potom tam zaraduješ aj seba. Vysvetlím prečo. Krásne je to vidieť tu na ludoch ako v jednej téme vyhlasujú akí sú v pohode bez partnera a v niekolkých dalších témach, minulých aj tých budúcich sa sťažujú na súčasné vztahy a neustále sa nimi zaoberajú (aj teraz tu). Najdiskutovanejšie témy sú vztahy a najviac je tam vidieť tých istých ludí pomaly každý deň, niektorých aj každý. A niečo podobné som zažil aj mimo internet.
Ale je pozoruhodné ako jedna malá nevinná poznámka o tom že si klamú vzbudí tolko pozornosti ;))) Ja som ani nemenoval konkrétne nicky.
A čo som tou poznámkou vlastne myslel. Iba tolko že sú ludia ktorí chcú vzťahy ale nahovárajú si že nechcú a že im je tak lepšie a nemenili by. A že ich slová treba brať s rezervou. Je to ako ked tá líška chcela hrozno ale nedosiahla na neho a povedala si, pche, aj tak je kyselé (či tak nejak).
Ale aby ste nemali pocit že do vás moc vidím tak to poopravím. Malá časť z tých ktorí vyhlasujú že sú radi sami sú tak spokojní iba dočasne. Ale ako vidím viacerých odtialto im už to obdobie aj celkom prešlo :D
Knazi su len jeden priklad. Čo ale napríklad majú robiť ľudia s autizmom? Tí ako prehrali svoj život?
Samozrejme. Co nechas po sebe? Toto forum plne kydov?
Muz je tu na to, aby miloval, ochranoval, splodil, postavil a postaral sa o rodinu. Cely jeho zivot je snazenim, aby to dosiahol. Tebe je to zbytocne vysvetlovat.